پیشرفت ۵۰ درصدی خط انتقال آب تصفیه خانه اولنگ به منطقه ۷ مشهد خدمات کاروان خدام الحسین(ع) شهرداری مشهد در حوزه‌های خدمات شهری، حمل و نقل عمومی و فرهنگی ارائه می‌شود کاروان خدام الحسین(ع) شهرداری مشهد عازم نجف اشرف شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) +فیلم حاجی‌بگلو: در سفر کاروان خدام الحسین(ع) شهرداری مشهد به عتبات عالیات، بر عدالت‌محوری تاکید داشته‌ایم اربعین ۱۴۰۴: خادمان رضوی در مسیر شهر علوی تدوین آمارنامه ۱۴۰۳ مشهد با تاکید بر داده‌محوری و هماهنگی بین‌دستگاهی افتتاح پروژه بوستان قدس و آسفالت ۳۳ معبر منطقه سه شهرداری مشهد شهرداری مشهد در آستانه اجرای پروژه نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی (۸ مرداد ۱۴۰۴) نامگذاری خیابان منتهی به دانشگاه آزاد اسلامی مشهد به نام شهید دکتر طهرانچی | تصویب دومین بسته تسهیل و تسریع اجرای پروژه‌های شهری +فیلم شناسایی بزرگترین انشعاب غیر مجاز آب در خراسان رضوی تلاش بی‌وقفه برای حفظ طراوت مشهد در گرمای تابستان و بحران آب سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد: به مسئله بحران‌های مالی در شهرداری مشهد باید توجه کرد عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید از مشهد طوفان حمایتی بین‌المللی برای غزه راه بیفتد | در عصر حقوق بشر، صهیونیست‌ها جنایت قرون‌وسطایی انجام می‌دهند ناصحی: شهرداری مشهد طرحی عملیاتی برای حمایت از مردم غزه ارائه کند | در میزبانی شایسته از زائران دهه آخر ماه صفر دقت شود +فیلم اکران گسترده شهری در مشهد برای حمایت از مردم مظلوم غزه کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز قابل قبول است (۸ مرداد ۱۴۰۴) مردم، آماده مشارکت در بهسازی بافت فرسوده آبکوه حمایت مدیریت شهری از ایده‌های مردمی و نخبگان با رونمایی از پلتفرم «دیوار ایده» قلندرشریف: مجموعه ورزشی شهید بوکانی مشهد به زودی بهره‌برداری می‌شود درباره کوچه «دانشگاه ۵» مشهد | رونق مجالس امام‌حسین (ع) در کوچه «باغ روضه‌ها»
سرخط خبرها

انفجار در خیابان پورسینای مشهد/یک نفر جان باخت

  • کد خبر: ۲۰۴۱۲
  • ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۰:۱۷
انفجار در خیابان پورسینای مشهد/یک نفر جان باخت
معاون عملیات آتش نشانی شهر مشهد از انفجار و تخریب یک واحد مسکونی در خیابان پورسینا و جان باختن یک مرد میانسال خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از روابط عمومی و امور فرهنگی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد؛ آتشپاد دوم محمد جواد سبحانی با بیان این مطلب افزود: در پی تماس تلفنی شهروندان با سامانه ۱۲۵ و اطلاع انفجار توام با تخریب یک ساختمان مسکونی در خیابان پورسینا، ستاد فرماندهی بلافاصله گروه‌های نجات و پشتیبانی را از ایستگاه های ۴۱، ۶، ۱۵ و ۴۹ به محل حادثه در خیابان پورسینا ۵۱ اعزام کرد.

 

معاون عملیات آتش نشانی مشهد خاطرنشان کرد: با حضور نجاتگران آتش نشانی در محل مشخص شد ، شدت این انفجار به حدی بوده که بخشی از این واحد مسکونی حدودا ۶۰ متری، تخریب و به ۲ واحد مجاور خساراتی وارد شده بود.

 

وی ادامه داد: بلافاصله آتش‌نشانان به عملیات جستجو و آواربرداری برای یافتن محبوس شدگان احتمالی پرداختند ،که پس از ساعتی عملیات ، پیکر یک مرد حدودا ۳۵ ساله که گویا ساکن این مکان بوده و در پی این حادثه و تخریب بخشی از این منزل فوت شده بود، را از زیر آوار خارج کرده و تحویل عوامل انتظامی حاضر در صحنه دادند.

 

معاون عملیات آتش نشانی مشهد خاطرنشان کرد: علت اولیه این انفجار با توجه به شدت حادثه، نشت گاز شهری می تواند باشد، اما بررسی های دقیق تر در خصوص چگونگی این اتفاق و فوت مرد صاحبخانه توسط کارشناسان مربوطه در حال انجام است.

 

شایان ذکر است همسر این فرد در زمان حادثه در منزل نبوده و با توجه به حجم تخریب کارشناسان آتش نشانی سکونت در منازل مجاور این مکان را خطرآفرین دانسته و در حضور عوامل انتظامی تذکرات لازم جهت تخلیه این دو منزل را به مالکان هر ۲ واحد مسکونی داده پس از اتمام عملیات به ماموریت خود پایان داده و ایستگاه های خویش مراجعت کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->