استاندار خراسان رضوی: هم‌استانی‌ها، همشهریان و هموطنانی که مهمان ما هستند به پویش خراسانی «یک، دو، سه طبیعت» بپیوندند واکنش تند آمریکا و اتحادیه اروپا به رزمایش نظامی چین در اطراف تایوان عراقچی: گزینه نظامی علیه ایران وجود ندارد | ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست واکنش سازمان ملل در پی تهدیدات ترامپ علیه ایران درخواست مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای سفر به ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران | صنعت پهپادی هدف تحریم جلوگیری حشد شعبی از ورود تروریست‌ها از سوریه به عراق پزشکیان به‌زودی عازم باکو می‌شود روسیه برای ایجاد گفت‌وگوی سازنده میان ایران و آمریکا اعلام آمادگی کرد شمار شهدای غزه به بیش از ۵۰ هزار شهید از آغاز جنگ افزایش یافت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یکی از مسئولان حزب الله (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: مصمم هستیم همه توافقات خود با عراق را عملیاتی کنیم ترامپ برای دانشگاه‌های حامی فلسطین خط و نشان کشید شکایت ایران از آمریکا به شورای امنیت + فیلم بازخوانی ماجرای یوم الله ۱۲ فروردین و آغاز ممتازترین مردم سالاری دینی عراقچی: حمایت از مقاومت ادامه دارد تأکید مهاجرانی بر پاسداشت اهمیت مردم در حکمرانی بیش از ۲۰ حمله هوایی آمریکا به استان‌های صنعا و صعده یمن قطر و رژیم صهیونیستی در رزمایش یونان شرکت کردند (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) انگلیس: ما همراه با شرکای اروپایی خود برای مقابله با روسیه و دفاع از امنیت خودمان گام برمی‌داریم روز جمهوری اسلامی ایران؛ روز پیروزی ملت پیام استاندار خراسان رضوی به مناسبت ۱۲ فروردین ماه روز جمهوری اسلامی برگزاری مراسم تشییع پیکر دو پلیس فداکار کلانتری شهید رجایی مشهد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ترامپ شرط توقف حملات به یمن را اعلام کرد لاریجانی: اگر آمریکا اشتباه کند، ایران به سمت سلاح هسته‌ای می‌رود اطلاعیه سپاه درباره توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس سخنگوی دولت: با متخلفان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد برخورد می‌شود عراقچی: اجازه نمی‌دهیم کسی با زبان زور با ما صحبت کند
سرخط خبرها

استاندار کرمان: تشییع شهدا فردا جمعه (۱۵ دی) انجام می‌شود | هویت ۷۰ درصد شهدا شناسایی شد

  • کد خبر: ۲۰۴۱۲۰
  • ۱۴ دی ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۱
استاندار کرمان: تشییع شهدا فردا جمعه (۱۵ دی) انجام می‌شود | هویت ۷۰ درصد شهدا شناسایی شد
استاندار کرمان با بیان اینکه آمار قطعی شهدای حادثه تروریستی کرمان ۸۴ نفر است که ۷۰ درصد آن‌ها شناسایی شده‌اند، گفت: تشییع شهدا فردا انجام می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدمهدی فداکار با بیان اینکه تا این لحظه آمار مصدومان و شهدای حادثه تروریستی مسیر گلزار شهدای کرمان ۸۴ شهید و ۲۸۴ مصدوم اعلام شده است، اظهار داشت: آمار اولیه‌ای که روز گذشته از تعداد شهدا اعلام شده بود تغییر کرده است.

وی با بیان اینکه روز گذشته پیکر مطهر تعدادی از شهدای دوباره‌شماری شده بودند و آمار آن‌ها هم از سوی بیمارستان‌ها و هم توسط پزشکی قانونی اعلام شده بود، ادامه داد: آمار قطعی شهدای ما تا این لحظه ۸۴ شهید است که تا کنون ۷۰ درصد آن‌ها شناسایی شده و عمدتاً مربوط به کرمان هستند.

استاندار کرمان با اشاره به اینکه تعداد مجروحان ما ۲۸۴ نفر است که تعدادی از آن‌ها و چیزی در حدود ۳۰ نفر به صورت سرپایی ترخیص شدند، افزود: ۱۹۵ نفر در مجموع بیمارستان‌های ما بستری هستند که البته حال برخی از آن‌ها مساعد نیست و در بخش ویژه تحت نظر هستند.

وی با بیان اینکه این اقدام تروریستی دشمن از سر ذلت بود و خون مردم ما را به جوش آورده است، گفت: روز گذشته تعداد زیادی از مسئولان کشوری بلافاصله و در اسرع وقت به کرمان آمدند.

فداکار با اشاره به اینکه پیکر مطهر شهدای حادثه تروریستی کرمان فردا جمعه ۱۵ دی‌ماه تشییع می‌شود، افزود: تشییع این شهدا ساعت ۹:۳۰ از چهارراه غزه به سمت مصلی بزرگ امام علی علیه السلام کرمان انجام می‌شود و پس از آن شهدای کرمان تدفین و بقیه شهدا به سمت دیگر شهرستان‌ها و استان‌ها اعزام می‌شوند.

وی با بیان اینکه این حادثه خارج از گیت‌های بازرسی انجام شده و زنان، کودکان و پیرزنان و پیرمردان بی‌دفاع و بیگناه زیادی به شهادت رسیدند، گفت: دشمنان نشان دادند که حتی قبر شهید سلیمانی و زائران این شهید را نمی‌توانند تحمل کنند و امیدوارم که مردم ما با حضور حماسی خود در تشییع این شهدا مردم پاسخ محکمی به اقدامات بزدلانه تروریستی دشمنان بدهند.

ساعت ۱۴:۵۰ دقیقه و در ۱۵:۱۷ دقیقه بعد از ظهر ۱۳ دی ماه سالروز شهادت شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، دو انفجار تروریستی در محدوده گلزار شهدای کرمان اتفاق افتاد که حادثه اول در ورودی گلزار شهدای کرمان و حادثه دوم در ورودی تخت درگاه قلی‌بیگ اتفاق افتاد است که در این حادثه تعداد زیادی از هموطنان مصدوم و شهید شدند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->