ترمز واردات طلا کشیده شد | کاهش ۴۵ درصدی واردات طلا در ۴ ماهه نخست ۱۴۰۴ گزارش مرکز آمار از تورم ۲۹ درصدی تولید محصولات باغی، زراعی و دامداری در خرداد ۱۴۰۴ بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) | هایما S۵ چند؟ بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) | رشد ۱۰ میلیونی کوییک وزیر جهاد کشاورزی: افزایش ۳۰ درصدی قیمت نهاده‌های دامی متوقف شد پروژه ساخت ۲۰۸ هزار واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی در حال اجراست + فیلم قیمت امروز گوشت قرمز و مرغ در مشهد (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) | ران گوسفندی کیلویی ۸۳۷ هزار تومان ثبت نام برای آزمون استخدامی بانک مرکزی آغاز شد + جزئیات و لینک ثبت نام (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) هشدار به خریداران طلای دست‌دوم | از تهدید سرمایه تا امکان کم‌فروشی قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد رکوردزنی تولید پیله‌ تر در صنعت نوغان‌داری در خراسان رضوی طی سال جاری رشد حدود ۴۰ درصدی وصول مالیات خراسان رضوی طی چهار ماهه نخست سال ۱۴۰۴ تداوم سریالی ریزش بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) خبر خوش دولت درباره سهام عدالت چیست؟ | سود سالانه، یک خانواده ۴-۵ نفره به طور میانگین مبلغی حدود ۱۰ میلیون تومان استاندار خراسان رضوی: خواف، نخستین شهرستان خراسان رضوی با تأمین کامل برق از انرژی‌های تجدیدپذیر است بهره‌برداری از ۹ نیروگاه خورشیدی به ظرفیت ۱۰۰ مگاوات در کشور ساخت ۲ خط ریلی جدید بین ایران و ترکمنستان قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) | دلار در مرز ۹۳ هزار تومان فروش ارز اربعین فردا به پایان می‌رسد (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز طلا در مشهد اعلام شد (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) آغاز پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری شهریور ماه از فردا (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) بررسی وضعیت بلیت هواپیما و قطار تهران به مشهد در آستانه اربعین حسینی (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) رشد صادرات موادخام به دنبال افزایش قطعی برق و  کاهش ظرفیت تولید در  خراسان رضوی | برق رفت، صادرات خام شد گلایه شهروندان از تداوم محدودیت‌ها در نقل و انتقال پول و صدور چک | بانک سپه: مشکل فقط برای برخی چک‌های قدیمی است نماینده مردم مشهدوکلات در مجلس: نباید انتظار داشت که تنها با حذف چهار صفر، تورم کاهش پیدا کند رکود پنج‌ساله در بازار سهام را چگونه درمان کنیم؟ | پیشنهاد هشت‌بندی به دولت برای احیای بورس مشترکان پرمصرف آب در تهران نقره داغ می‌شوند
سرخط خبرها

سیاست تثبیت نرخ دلار و طلا تا چه زمانی ادامه دارد؟ | پیش‌بینی نرخ دلار و طلا (۱۴ دی ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۰۴۱۵۵
  • ۱۴ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۷
سیاست تثبیت نرخ دلار و طلا تا چه زمانی ادامه دارد؟ | پیش‌بینی نرخ دلار و طلا (۱۴ دی ۱۴۰۲)
بانک مرکزی در سال جاری سیاست تثبیت نرخ ارز و دلار را دنبال می‌کند، اما مشخص نیست تا چه زمانی این سیاست مالی زورش بر بازار مالی می‌چربد.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، پس از فرارونشیب‌های قیمتی دلار و سکه در سال‌های گذشته، در سال جاری دولت و بانک مرکزی سیاست تثبیت نرخ ارز را دنبال کرده است و از ابتدای سال طلا و ارز کم‌تنش‌ترین سال را از لحاظ نوسان قیمتی سپری کرده است به‌طوری‌که که دلار در کانال ۴۹ تا ۵۱ هزارتومان متغیر بود و اکنون تحت تاثیر عوامل مختلف پس چندین هفته تثبیت قیمت ۵۰ هزارتومان امروز وارد کانال ۵۱ هزار تومان قرار گرفت.



طلا هم مانند نرخ دلار بر اثر سیاست تثبیت قیمت در کشور و نرخ اونس جهانی در سال جاری کمترین نوسان قیمتی را سپری کرد و با آغاز سال ۱۴۰۲ از کانال قیمتی ۲ میلیون ۶۰۰ هزارتومان که در مقطعی وارد کانال ۲ میلیون و ۳۰۰ هزارتومان هم وارد شد اکنون بر نرخ ۲ میلیون و ۴۴۴ هزار تومان متغییر است که باید دید  تا انتهای سال جاری تحت تاثیر عوامل مختلف این بازار با نوسان قیمتی پایین به کار خود ادامه می‌دهد یا نه؟

بر اساس گفته کارشناسان سیاست تثبیت ارز تا انتخابات مجلس پابرجاست، اما دوامی نخواهد داشت و باید دید این فنر فشرده رها می‌شود یا نه؟

هفته گذشته رئیس بانک مرکزی با حضور در شورای گفت‌وگوی بخش خصوصی در مشهد، اما به این موضوع اشاره کرد که سیاست تثبیت نرخ ارز و پیش‌بینی‌پذیر بودن متغیر‌های اقتصادی در سال آینده هم ادامه خواهد داشت و به گفته او حاکمیت ریالی در مبادلات کشور از دیگر سیاست‌هاست.

فرزین همچنین با اشاره به بهبود مراودات اقتصادی با کشور‌های اوراسیا، ریال آف‌شور (ریال برون مرزی) را برای مبادلات تجاری مطرح کرده است که بر این اساس با فراهم شدن زیرساخت‌های مبادله پولی و بانکی امکان افزایش مبادلات با کشور‌ها امکان پذیر می‌شود.


اما باید دید در ماه‌های آینده دولت می‌تواند کنترل نرخ ارز را برای تثبیت قیمت‌ها در پی بگیرد یا دلار تحت تاثیر عوامل بیرونی و داخلی و تورم، مسیر همیشگی و افزایشی خود را طی خواهد کرد؟

در این میان، کارشناسان اقتصادی ارزش ذاتی دلار را که در ماه گذشته بازه ۶۰ تا ۶۱ هزارتومان بود را با یک پله صعود یعنی محدوده قیمتی  ۶۲هزارتومان در نظر می‌گیرند. به اعتقاد آن‌ها اگر قیمت را در میانه کانال ۵۰ هزارتومان در نظر بگیریم و فاصله آن را با ارزش ذاتی محاسبه کنیم به گپ ۲۰ درصد و حباب منفی می‌رسیم که معمولا دلار این فاصله را قبول نمی‌کند.

امروز در آخرین روز هفته (۱۴ دی ۱۴۰۲) دلار آمریکا پس از چندین هفته ثبات قیمت بر ۵۰ هزارتومان امروز وارد کانال ۵۱ هزارتومان شد. هر گرم طلا ۱۸ عیار همراه باسیر صعودی طی روز‌های گذشته اکنون به نرخ ۲ میلیون و ۴۴۴ هزارتومان رسیده است.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->