تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر کتاب «روح‌الله» منتشر می‌شود عراقچی: نگرانی مربوط به احتمال دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای قابل رفع است رئیس‌جمهور در مشهد: اگر نمی‌توانیم عدالت و کرامت را در جامعه پیاده کنیم، مشکل ما هستیم نه مردم+ویدئو زمان احتمالی دور جدید گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا اعلام شد اتحادیه اروپا خواستار رفع فوری محاصره غزه شد اختتامیه کنگره جهانی امام رضا(ع) با حضور رییس جمهور در مشهد برگزار شد اردوغان و ترامپ درباره سوریه و اوکراین گفت‌و‌گو کردند ویدئو| عیادت رهبر انقلاب اسلامی از آیت‌الله نوری همدانی در بیمارستان عیادت رهبر انقلاب از آیت‌الله نوری همدانی نتانیاهو تهدید به حمله سنگین به غزه کرد عراقچی پاکستان را به مقصد ایران ترک کرد اظهارات فاشیستی بن گویر علیه ساکنان غزه آمریکا شهر الحزم در شمال یمن را بمباران کرد پزشکیان: اجازه نخواهیم داد کیفیت آموزش در مدارس دولتی پایین تر از مدارس خصوصی باشد+ فیلم استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: ساخت ۷۰۵ مدرسه در استان ظرف یک سال عراقچی با نخست وزیر پاکستان دیدار کرد فیلم | واکنش شهید رئیسی به شرایط ابتدای دولت سیزدهم المیادین از برگزاری دور جدید گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا در آینده نزدیک خبرداد عراقچی: دیپلماسی بر مبنای احترام و منافع متقابل، تنها راه تحقق توافق است رئیس‌جمهور وارد مشهد مقدس شد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم مسعود پزشکیان عازم مشهد شد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم سردار کمالی: سربازان وظیفه بعد از پایان خدمت دنبال کار نگردند سیدعلی مدنی‌زاده، گزینه پیشنهادی وزارت اقتصاد، کیست؟ + بیوگرافی و سوابق گفت‌وگوی تلفنی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با عراقچی و تکرار ادعای بی‌اساس درباره ایران (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) تماس تلفنی نخست وزیر هند با پوتین درباره تنش‌های کشورش با پاکستان (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد: کشف پایگاهی در ارتفاعات جبل الشیخ سوریه عضو کمیسیون عمران مجلس: در شرایط فعلی، استیضاح وزیر راه به‌صلاح نیست ۳۲ فلسطینی دیگر در غزه به شهادت رسیدند | شمار شهدا به ۵۲ هزار و ۵۶۷ نفر رسید (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واکنش تند کره شمالی به رزمایش زمستانی کره‌جنوبی و آمریکا

  • کد خبر: ۲۰۴۱۷۳
  • ۱۴ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۳
واکنش تند کره شمالی به رزمایش زمستانی کره‌جنوبی و آمریکا
خبرگزاری یونهاپ گزارش کرد، کره‌جنوبی و آمریکا امروز (پنجشنبه) رزمایش‌های مشترک با گلوله‌های واقعی را در نزدیکی مرز کره‌شمالی جهت افزایش آمادگی نظامی برگزار کردند؛ اقدامی که با واکنش تند پیونگ‌یانگ مواجه شد.

به گزارش شهرآرانیوز، کره جنوبی و ایالات متحده رزمایش‌های مشترکی را با گلوله‌های واقعی در شهر مرزی «پوچئون» واقع در ۴۶ کیلومتری شمال‌شرق سئول برگزار کرده‌اند. البته این رزمایش‌ها از تاریخ ۲۹ دسامبر (۸ دی) آغاز شده و قرار است تا روز جمعه ادامه یابند.

یونهاپ می‌گوید: این اولین رزمایش‌ها با گلوله‌های واقعی ۲ متحد (کره‌جنوبی و آمریکا) در سال ۲۰۲۴ و هدف آن‌ها افزایش و تقویت آمادگی نظامی علیه تهدیدات نظامی کره‌شمالی است.

در این رزمایش ۱۱۰ سامانه تسلیحاتی از کره‌جنوبی و آمریکا شامل تانک‌های K ۱ A ۲، هواپیما‌های جنگی A-۱۹، خودرو‌های زرهی استرایکر و سیستم‌های توپخانه‌ای شرکت داشتند.

رزمایش‌های اخیر کره‌جنوبی و آمریکا با انتقادات تند و تیز کره‌شمالی مواجه شده است. رسانه مرکزی کره‌شمالی امروز اعلام کرد که کره‌جنوبی سال نو خود را با «اقدامات مخربی» آغاز کرده و شانس درگیری بین دو طرف امسال در «بالاترین» حد خود قرار خواهد گرفت.

اوایل این هفته، «کیم جونگ اون» رهبر کره‌شمالی طی سخنانی اعلام کرد که کشور و حزب حاکم به این نتیجه رسیده‌اند شراکت با کره‌جنوبی و وحدت دوباره با مقامات آن غیرممکن است و باید موضع جدیدی در زمینه روابط شمال-جنوب اتخاذ شود.

وی هم‌چنین روز یکشنبه در جریان پنجمین و آخرین روز از «نشست عمومی مرتبط با کمیته مرکزی حزب کارگران کره» عنوان کرد: ما باید سریعا به بحران هسته‌ای احتمالی پاسخ دهیم و تمامی ابزار‌های فیزیکی از جمله نیرو‌های هسته‌ای را مستقر کنیم. اولویت اول ما برای سال ۲۰۲۴ تقویت زرادخانه هسته‌ای کشور است و از نیروی دریایی می‌خواهیم ظرفیت‌های نظامی خود را ارتقاء ببخشند.

علاوه بر این، پس از موفقیت کره‌شمالی در پرتاب ماهواره تجسسی نظامی در ماه گذشته میلادی، خبرگزاری مرکزی این کشور پیشتر گزارش کرد، پیونگ‌یانگ قصد دارد در سال ۲۰۲۴ سه ماهواره جاسوسی دیگر پرتاب کند.

طبق گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، بیانیه‌های کیم نشان می‌دهند که او در تقویت و تدام آزمایش‌های تسلیحاتی کره‌شمالی مصمم است و ظاهرا به انجام این اقدامات تا انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا ادامه خواهد داد. اما با این حال، برخی ناظران می‌گویند که کره‌شمالی باید آزمایش‌های مهم دیگری را انجام دهد تا اطمینان حاصل کند که موشک‌ها به خوبی کار می‌کنند و قادرند سرزمین اصلی ایالات متحده را هدف قرار دهند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->