واکنش حماس به حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» کلمبیا توافق تجارت آزاد را با اسرائیل فسخ کرد سفیر ایران در سازمان ملل: شورای امنیت در برابر بحران غزه فلج مانده است واکنش جهاد اسلامی فلسطین به حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» عضو پارلمان اروپا: توقیف شناور‌های «صمود» توسط اسرائیل مجرمانه است گفت‌وگوی تلفنی امیر قطر و ترامپ درباره طرح صلح غزه گروه هفت خواستار ادامه دیپلماسی درباره پرونده هسته‌ای ایران شد قالیباف: با استفاده از کالابرگ باید قیمت چند کالای اصلی را ثابت نگه داریم بازداشت فعالان و خبرنگاران حاضر در کشتی‌های «ناوگان الصمود» رئیس شورای امنیت سازمان ملل: اعمال دوباره تحریم‌ها علیه ایران را به رسمیت نمی‌شناسیم مین‌گذاری رژیم اسرائیل در مسیر ناوگان «صمود» وزیر خارجه آمریکا دوباره علیه ایران گزافه گویی کرد ایهود باراک: جنایات اسرائیل در غزه سال‌ها در جهان بازتاب خواهد داشت وزرای دفاع ایران و ترکیه دیدار کردند (۹ مهر ۱۴۰۴) روسیه: دیدار میان پوتین و زلنسکی امکان‌پذیر نیست نیروی دریایی فرانسه، نفتکش روسیه را توقیف کرد + فیلم (۹ مهر ۱۴۰۴) ابراز تأسف قطر از تصویب نشدن قطعنامه آتش‌بس غزه در شورای امنیت بازداشت ۳ آلمانی به اتهام همکاری با حماس کانادا تحریم‌های ایران را دوباره فعال کرد + جزئیات (۹ مهر ۱۴۰۴) عربستان: وتو، چراغ سبز به «اسرائیل» برای گسترش تجاوز است ماکرون: روسیه در حال تولید سلاح‌های بسیار بیشتر و با سرعت بالاتری است قالیباف: باید از هرگونه ساده‌انگاری و تقلیل‌گرایی نسبت به پدیده‌های نو پرهیز کنیم | «جهاد تولید فکر نو» جهادی مقدس است فرودگاه‌های رژیم اسرائیل تعطیل و حرکت قطارها متوقف شدند تشکیلات خودگردان: جهان برای تشکیل کشور مستقل فلسطین متحد شده است شهادت ۱۰۳ نفر از زمان آتش‌بس در لبنان (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی به خودرویی در جنوب لبنان | یک نفر به شهادت رسید + عکس (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی (۹ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

برگزاری راهپیمایی محکومیت اقدام تروریستی کرمان فردا در مشهد (۱۵ دی ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۰۴۲۲۶
  • ۱۴ دی ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۸
برگزاری راهپیمایی محکومیت اقدام تروریستی کرمان فردا در مشهد (۱۵ دی ۱۴۰۲)
راهپیمایی محکومیت و اعلام انزجار از اقدام تروریستی کرمان و شهادت مظلومانه جمع زیادی از هموطنان عزیزمان فردا پس از نماز جمعه در مشهد برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، فردا جمعه ۱۵ دی ماه ۱۴۰۲، پس از اقامه نماز عبادی سیاسی جمعه، راهپیمایی محکومیت و اعلام انزجار از اقدام تروریستی کرمان و شهادت مظلومانه جمع زیادی از هموطنان عزیز در مشهد برگزار می‌شود.

این رویداد در محل ورودی باب‌الجواد حرم مطهر رضوی به سمت چهارراه خسروی_ چهارراه شهدا برگزار خواهد شد. 

لازم به ذکر است روز پنجشنبه ۱۳ دی ماه در جریان برگزاری چهارمین سالگرد شهادت سردار شهید قاسم سلیمانی در کرمان طی یک حمله تروریستی و در پی دو انفجار ۸۴ نفر از هموطنان‌مان به شهادت رسیدند.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->