تعداد شرکت‌کنندگان آزمون‌های المپیاد به ۸۷ هزار نفر رسید صندوق بازنشستگی کشوری: مشکل فنی موجب تاخیر در صدور فیش حقوق بازنشستگان شد | دسترسی تا ساعاتی دیگر دستگیری اعضای باند پلیس‌های قلابی در تهران سانحه رانندگی در مشهد منجر به فوت ۳ عابر پیاده شد (۷ مرداد ۱۴۰۴) مسئول دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی: بیش از ۵ هزار داوطلب معلمی در انتظار پذیرش هستند زندگی دوباره ۵ محکوم به قصاص در ندامتگاه قزلحصار درخواست فوری هلال‌احمر ایران برای تسهیل دسترسی بشردوستانه به غزه سلامت دانش‌آموزان در اولویت سرویس‌های مدارس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۷ مرداد ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا فردا گفت و گو با زنی که شوهرش را خفه کرد، دوش گرفت و خوابید | با جمع کردن ضایعات، خرج مواد شوهرم را می دادم هزینه‌های میلیاردی هم دریاچه ارومیه را نجات نداد پیش‌نویس تفاهم‌نامه بین فدراسیون صنعت آب ایران و سازمان محیط زیست بررسی شد (۷ مرداد ۱۴۰۴) مارال‌های ارسباران پس از ۳۰ سال مراقبت رها شدند ویتامینی برای نجات مو، پوست و ناخن تدوین محتوای درسی جدید درمورد جنگ ۱۲ روزه از سال تحصیلی ۱۴۰۶ - ۱۴۰۵ زائران چگونه از ابتلا به بیماری وبا جلوگیری کنند؟ خودکفایی ایران در تولید مواد اولیه محصولات بهداشتی برنامه‌های درسی مدام به‌روزرسانی می‌شوند | آموزش‌های مجازی در دستورکار آموزش و پرورش پاسخ شرکت برق مشهد در خصوص قطع برق روز‌های جمعه | زمان‌بندی خاموشی‌ها تغییر نخواهد کرد لزوم حل مشکلات سرویس مدارس قبل از مهر ۱۴۰۴ آخرین وضعیت ذخایر شیرخشک‌های رژیمی | علت کمبود مقطعی آپتامیل پپتی چند راهکار درمانی برای دوری از آلزایمر در خانه نشستن طولانی‌مدت سلامت شما را تهدید می‌کند پیش‌بینی هواشناسی امروز (۷ مرداد ۱۴۰۴) | هشدار طوفان و باد شدید در ۸ استان آب مروارید و سرطان پلک از عوارض اشعه فرابنفش شیرین‌کننده‌ها ممکن است باعث بلوغ زودرس شوند دو بار اعدام برای قاتل سنگدل و هوسران در دو راهی مشهد-طرقبه | هشدار: خواندن این خبر برای افراد زیر ۱۸ سال و بیماران قلبی توصیه نمی‌شود درخشش ۴ مدال نقره و برنز بر گردن تیم دانش‌آموزی ایران در المپیاد جهانی اقتصاد آتش‌سوزی در نخلستان‌های روستای رُمیله آبادان مهار شد (۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آمار قربانیان کرونا در چین به پایین‌ترین حد رسید

  • کد خبر: ۲۰۴۴۶
  • ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۷:۵۶
آمار قربانیان کرونا در چین به پایین‌ترین حد رسید
کمیسیون ملی بهداشت چین آمار جان باختگان ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در ۲۴ ساعت گذشته در این کشور را ۱۷ نفر اعلام کرد که کمترین رقم از نظر تعداد فوتی‌ها از ابتدای شیوع کرونا محسوب می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، کمیسیون ملی بهداشت چین روز سه شنبه اعلام کرد از تعداد ۱۷ فوتی ۲۴ ساعت گذشته ۱۶ نفر آن‌ها در شهر ووهان و یک نفر هم در استان هوبی که ووهان در آن واقع است ثبت شده است.


کمیسیون ملی بهداشت چین همچنین آمار مبتلایان به ویروس کرونا را ۱۹ نفر اعلام کرد که ۱۷ نفر آن‌ها در ووهان کانون شیوع ویروس کرونا مبتلا شده اند از دو نفر دیگر هم یکی از آن‌ها از انگلیس به پکن برگشته و نفر دیگر هم یک دانشجوی چینی است که از اسپانیا به این کشور برگشته است.

امروز برای سومین روز مستمر تعداد فوتی‌ها و مبتلایان به بیماری ویروس کرونا در خارج از استان هوبی به صفر رسیده است.

با این حال رقم کل مبتلایان به ویروس کرونا در چین تا کنون به ۸۰ هزار و ۷۵۴ نفر و شمار مبتلایان هم به سه هزار و ۱۳۶ تن رسیده است.

تا کنون ۵۹ هزار و ۹۰۵ نفر هم در چین درمان و از بیمارستان‌ها و مراکز درمانی مرخص شده اند.

قرنطینه شهر‌ها و مناطق پر خطر، تعطیلی ادارات، مدارس، کارخانه و اماکن عمومی، بررسی ورود و خروج افراد از نظر دمای بدن و قرنطینه ۱۴ روزه کسانی که از شهر‌های پرخطر و یا کشور‌های دیگر به چین بر می‌گردند از جمله اقداماتی است که باعث کاهش و کنترل تعداد مبتلایان به کرونا در این کشور شده است.

در خارج از چین نیز تاکنون ۳۳ هزار و ۲۰۴ تن به کرونا مبتلا شده و ۸۷۰ نفر هم فوت شده اند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->