برگزاری مراسم ویژه گرامیداشت شهید رئیسی و شهدای خدمت در مشهد مشاور امنیت ملی عراق و سردار قاآنی در بغداد دیدار کردند ترامپ: قطر خیلی به آمریکا در خصوص پرونده ایران کمک کرد سردار سلامی: عبارات رئیس جمهور آمریکا تاثیری بر ملت ایران ندارد وزارت خارجه زمان نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی را اعلام کرد مجمع تشخیص با پالرمو به‌صورت مشروط موافقت کرد رهبر انقلاب: مشکل اصلی زورگویان غربی نفی تمدن باطل آن‌ها از طرف جمهوری اسلامی است امیر قطر در دیدار با ترامپ: خواهان برقراری صلح هستیم دیدار هیئت رژیم صهیونیستی با نمایندگان آمریکا در دوحه پاپ لئو: تمام تلاش خود را برای تحقق صلح جهانی به کار خواهم گرفت | معرفی واتیکان به‌عنوان میانجی درگیری‌های جهانی شهادت ۲۰ فلسطینی دیگر درپی حملات رژیم صهیونیستی | شمار کل شهدا به ۵۲ هزار و ۹۲۸ نفر رسید (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام حمایت تمام‌قد ریاض از مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۵ شرط مهم ترامپ برای عادی‌سازی روابط با سوریه فرانسه: زمان فشار ویرانگر اقتصادی بر روسیه فرا رسیده است لاوروف: روسیه به دنبال گسترش روابطش با جهان اسلام است جزئیات تازه از سفر پوتین به ایران ترامپ راهی دوحه شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای کابینه چهاردهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟ (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس مجلس اندونزی خواستار پایان جنگ غزه شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراضات گسترده مردم ژاپن به حضور وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در کشورشان + فیلم روایتی از دیدار دست‌اندرکاران کنگره شهدای امدادگر با رهبر انقلاب قالیباف: حرف‌های دیشب ترامپ نشان داد که او در توهم به‌سر می‌برد | ایران دنبال سلاح هسته‌ای نیست + فیلم رهبر کره‌شمالی بر تقویت توان نظامی کشورش بر پایه پهپادها تأکید کرد واکنش عراقچی به اظهارات شب گذشته ترامپ + فیلم توضیحات عراقچی درباره آخرین اخبار مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا + فیلم وزیر نفت: برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین نداریم دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا، تثبیت مواضع و امید به توافق سخنگوی دولت خطاب به ترامپ: ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست + فیلم
سرخط خبرها

بایدن: ترامپ به دنبال تلافی جویی است

  • کد خبر: ۲۰۴۴۸۷
  • ۱۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۵
بایدن: ترامپ به دنبال تلافی جویی است
رئیس جمهور آمریکا در یک سخنرانی به مناسبت سالگرد حمله ۶ ژانویه، گفت: ترامپ به دنبال انتقام گرفتن و تلافی جویی است.

به گزارش شهرآرانیوز، جو بایدن در سومین سالگرد حمله ۶ ژانویه به کنگره از سوی طرفداران ترامپ و در نخستین سخنرانی سال جدید خود با حمله شدید به رقیب اصلی اش در انتخابات ۲۰۲۴، گفت: ترامپ به دنبال انتقام گرفتن و تلافی جویی از مخالفان سیاسی اش است و آینده دموکراسی در آمریکا در مرکز پیشنهاد انتخاب دوباره او به عنوان رئیس جمهور است.

وی در این سخنرانی اظهار کرد ترامپ باعث به راه افتادن شورش ۶ ژانویه و حمله به ساختمان کنگره شده است و قصد انتقام جویی از کسانی را دارد که به دنبال مجازات او هستند.

بایدن تصریح کرد ترامپ به جمعیت زیادی گفت که مانند جهنم بجنگید؛ و ناگهان تمام جهنم آزاد شد. سپس مانند همیشه، او این کار کثیف را به دیگران واگذار و به کاخ سفید عقب نشینی کرد.

رئیس جمهور آمریکا در این سخنرانی ترامپ و طرفدارانش را افرادی خطرناک نامید و از دموکرات ها، طرفداران مستقل و جمهوری خواهان مشهور و معتبر خواست تا دموکراسی آمریکا را برای حمایت از او گرامی بدارند.

وی افزود: دموکراسی بر روی برگه‌های رای گیری است. آزادی شما بر روی برگه‌های رای است.

بایدن ابراز کرد پیشنهاد انتخاب دوباره ترامپ براساس تلاش برای انتقام گرفتن و تلافی جویی از دشمنان سیاسی اش است. او این موضوع را به مردم آمریکا یادآوری کرد که ترامپ مخالفان خود را جانوران موذی نامید، همان عبارتی که آلمان‌های نازی از آن استفاده می‌کردند.

علاوه بر این، وی، جمهوری خواهان را برای تغییر لحن خود درباره ترامپ مورد انتقاد شدید قرار داد و گفت: هنگامی که حمله ۶ ژانویه به ساختمان کنگره رخ داد، درباره این حقیقت شکی و اینکه برخی جمهوری خواهان کنگره نیز به صورت عمومی و خصوصی این حمله را محکوم کردند، وجود نداشت.

وی افزود:، اما حالا زمان گذشته است و سیاست، ترس و پول وارد عمل شده است. همه ما حقیقت را درباره ترامپ می‌دانیم و می‌دانیم که در روز ۶ ژانویه حقیقت و دموکراسی ما نادیده گرفته شد.

این در حالی است که پیش از سخنرانی بایدن، کمپین ترامپ با انتشار یک ویدئوی تبلیغاتی، رئیس جمهور آمریکا را نابودکننده واقعی دموکراسی کشور خواند.

 دونالد ترامپ نامزد پیشتاز جمهوری خواهان برای انتخابات ۲۰۲۴، متهم است که در روز ۶ ژانویه ۲۰۲۱ و پس از شکست در مقابل جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری، هوادارانش را به حمله به کنگره و ممانعت از انتقال مسالمت آمیز قدرت به جو بایدن تحریک و تلاش کرد تا نتایج انتخابات را باطل کند. در جریان این حمله چند افسر پلیس نیز کشته شدند.

در حال حاضر دونالد ترامپ نامزد پیشتاز جمهوری خواهان با اتهامات کیفری متعددی روبروست: تلاش برای ابطال نتایج انتخابات ۲۰۲۰ و حمله طرفدارانش به ساختمان کنگره در ژانویه ۲۰۲۱، نگه داری اسناد طبقه بندی شده در ویلای شخصی اش در فلوریدا پس از ترک کاخ سفید، پرداخت حق السکوت به یک بازیگر فیلم‌های غیراخلاقی، و تلاش برای تغییر نتایج انتخابات در ایالت جورجیا. وی همچنین درگیر پرونده کلاهبرداری و اتهامات مالی است. علاوه بر این رئیس جمهور سابق آمریکا با پرونده پرداخت خسارت به یک نویسنده که او را به تجاوز جنسی متهم کرده بود، روبروست. ترامپ انجام هر اقدام نادرست در این پرونده‌ها را رد و تاکنون در هیچ یک از این پرونده‌ها گناهکار شناخته نشده است. 

اما دونالد ترامپ طرح این اتهامات را تنها با انگیزه سیاسی و با هدف کنار گذاشتن او از رقابت‌های انتخاباتی ۲۰۲۴ می‌داند، این در حالی است که براساس نتایج تازه‌ترین نظرسنجی‌ها، ترامپ همچنان نامزد پیشتاز جمهوری‌خواهان برای انتخابات ۲۰۲۴ است. وی مدعی است طرح این اتهامات تنها باعث پیشتازی او در نظرسنجی‌ها شده است.

اگر ترامپ بار دیگر به عنوان رئیس جمهور انتخاب شود، می‌تواند برای هر گونه اتهام فدرال علیه خود درخواست عفو بدهد.

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در نوامبر سال ۲۰۲۴ برگزار می‌شود. در حال حاضر جو بایدن نامزد پیشتاز دموکرات‌ها و دونالد ترامپ نامزد پیشتاز جمهوری خواهان در نظرسنجی‌ها هستند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->