وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حزب‌الله، مواضع نظامی رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد

  • کد خبر: ۲۰۵۰۲۱
  • ۱۸ دی ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۸
حزب‌الله، مواضع نظامی رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد
منابع رسانه‌ای عصر امروز (دوشنبه) از حملات موشکی حزب‌الله لبنان به چند پایگاه و موضع نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در شمال فلسطین اشغالی خبر دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، مقاومت اسلامی لبنان در بیانیه‌ای h علام کرد: سایت نظامی "رویسات العلم" در مزارع اشغالی شبعا را با سلاح موشکی هدف قرار دادیم و تلفات قطعی در میان نیرو‌های دشمن بر جای گذاشتیم.

حزب‌الله لبنان در بیانیه دیگر گزارش داد: تجمع سربازان دشمن اسرائیلی را در "شتولا" در مجاورت مرز لبنان هدف قرار دادیم و آن‌ها را کشته و زخمی کردیم.

حزب‌الله در بیانیه سوم خود اعلام کرد: تجمع سربازان دشمن اسرائیلی را در مجاورت پایگاه "جل العلم" هدف قرار دادیم و در نتیجه این عملیات چند نظامی صهیونیست کشته و زخمی شدند.

حزب الله لبنان بعد از ظهر امروز نیز همزمان با سفر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی به شهر مرزی کریات شمونه این شهر را هدف حمله موشکی قرار داده بود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->