وانگ یی از تمایل پکن برای تعامل بیشتر با آمریکا خبرداد واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران | مصداق جنایت علیه بشریت است چراغ سبز کانادا برای به رسمیت شناختن فلسطین عصبانیت ترامپ از کانادا به دلیل موضع‌گیری‌اش در قبال تشکیل کشور فلسطین عراقچی: تهران خواستار مذاکره واقعی است | با فریب و فشار تسلیم نمی‌شویم رئیس‌جمهور وارد زنجان شد (۹ مردادماه ۱۴۰۴) رئیس مجلس: ایران و قطر در مواقع خطر همواره حامی یکدیگر هستند حمله پهپادی یمن به اسرائیل (۸ مرداد ۱۴۰۴) مصر از عملکرد خود در قبال فاجعه غزه دفاع کرد آمریکا پسر علی شمخانی و ۱۱۴ نهاد و فرد دیگر را تحریم کرد ایران خواستار عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل شد ذوالقدر در دیدار با خانواده سرلشکر شهید «محمد کاظمی»: ملت ایران پیروز جنگ تحمیلی اخیر شد رئیس مجلس پاکستان با قالیباف دیدار کرد شیخ نعیم قاسم: رژیم صهیونیستی جنایات جنگی بزرگی در نوار غزه مرتکب می‌شود تأکید استاندار خراسان رضوی بر تکمیل موزه دفاع مقدس با کارکرد ملی آغاز فوران آتشفشان «کلوچفسکایا» پس از زلزله امروز در «کامچاتکا» مقامات سوریه و رژیم صهیونیستی در باکو دیدار کردند واکنش معاون ارتباطات دفتر رئیس جمهور به اعلام جرم دادستانی علیه طراح کاریکاتور توهین آمیز عصبانیت رئیس کنست از اقدام قالیباف در اجلاس ژنو آمار تازه شهدا و مجروحان حملات رژیم صهیونیستی به غزه (۸ مرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: روابط ایران و ونزوئلا عمیق‌تر و گسترده‌تر خواهد شد تاکید وزارت خارجه روسیه بر امکان توافق در رابطه با برنامه هسته‌ای ایران دبیر شورای نگهبان: باید در برابر تحریف ایستاد و روایت دقیق از استقامت ایران داشت ۴۶۰۰ فروند کشتی از ۸ شرکت در دام عملیات‌های انصارالله یمن نیروی هوایی رژیم صهیونیستی تا پایان ۲۰۲۶ دو هواپیما‌های سوخت‌رسان را دریافت کند پزشکیان در هیئت دولت: چاره مشکل کم آبی، تعطیل کردن نیست واکنش سفارت ایران به ادعای دریا صفایی، عضو ایرانی‌تبار پارلمان بلژیک
سرخط خبرها

شهادت فرماندهان حزب الله تکذیب شد

  • کد خبر: ۲۰۵۳۱۱
  • ۱۹ دی ۱۴۰۲ - ۲۳:۴۰
شهادت فرماندهان حزب الله تکذیب شد
منابع وابسته به شبکه خبری المیادین، گفتند که در حمله امروز رژیم صهیونیستی به شهرک «خربه سلم» در جنوب لبنان، هیچ یک از فرماندهان حزب الله هدف قرار نگرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، شبکه خبری المیادین به نقل از منابع خود گزارش داد که در حمله امروز رژیم صهیونیستی به شهرک «خربه سلم» که در هنگام تشییع پیکر یکی از فرماندهان حزب الله صورت گرفت، هیچ فرمانده دیگری هدف قرار نگرفت.

این منابع با اشاره به اینکه صهیونیستها به محض انجام هر حمله‌ای، به شایعه‌پراکنی روی می‌آورند، گفت: خبرهایی که درباره کشته شدن کسانی که مقر فرماندهی شمالی [اسرائیل] را در صفد هدف قرار دادند، صحت ندارد.

رسانه‌های محلی لبنان، بعدازظهر امروز خبر دادند که یک پهپاد اسرائیل به منطقه خربه سلم در حمله کرد. این پهپاد اسرائیلی به طور مشخص منطقه «الذبانه» در خربه سلم را هدف قرار داد.

این حمله هنگام برگزاری مراسم تشییع پیکر شهید «وسام حسن طویل» انجام شد و نقطه‌ای در اطراف خانه برادر شهید هدف قرار گرفت . رژیم صهیونیستی روز گذشته حسن طویل فرمانده ارشد حزب‌الله لبنان را در یک حمله پهپادی به شهادت رساند.

المیادین در ادامه گزارش داد، حزب الله اعلام نکرد که پاسخ امروز، آخرین پاسخ به ترور شهید صالح العاروری از رهبران ارشد حماس خواهد بود. لذا حمله به مقر فرماندهی شمال اسرائیل، با عملیات حمله به پایگاه «میرون» مرتبط بود.

دوشنبه شب دوم ژانویه بود که ارتش اسرائیل طی یک حمله پهپادی به ضاحیه جنوبی بیروت، دفتر متعلق به جنبش حماس را مورد هدف قرار داده و صالح العاروری را به شهادت رساند؛ حزب‌الله لبنان هم در واکنش به ترور نائب‌رئیس دفتر سیاسی حماس، تأکید کرد که این جنایت بی‌پاسخ نخواهد ماند.

به گفته منابع مذکور، هنگامی که این پایگاه هدف قرار گرفت، شمار زیادی از افسران و نظامیان اسرائیلی در آن حضور داشتند و سامانه گنبد آهنین هم موفق به رهگیری پهپادهای حزب الله نشد.

مقاومت اسلامی لبنان به تازگی، با ۳۰ تا ۴۰ راکت مقر اطلاعاتی میرون در شمال فلسطین اشغالی را مورد حمله قرار داد؛ حمله‌ای که به گفته کارشناسان، ضربه مهلکی به پیکره ارتش صهیونیستی به شمار می‌رود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->