وخامت حال پاپ | واتیکان از جزئیات سلامتی رهبر کاتولیک های جهان خبر داد حمایت ترامپ از تصمیم نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه (۶ اسفند ۱۴۰۳) واکنش قاطع عراق به تهدیدات امنیتی گروه‌های تروریستی سوریه تهدید نتانیاهو درخصوص نقض آتش‌بس غزه: برای ازسرگیری جنگ در هر زمانی آماده‌ایم وزیر دفاع: دشمنان حد و مرزی در جهان‌خواری و زورگویی ندارند پیروزی محافظه‌کاران آلمان در انتخابات سراسری | فردریش مرتس ۶۹ساله صدراعظم شد سرلشکر باقری: نگاه ما برای حل مشکلات باید به داخل کشور باشد مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت‌گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر عراقچی در کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما
سرخط خبرها

کره جنوبی از بررسی لغو پیمان ۲۰۱۸ با کره شمالی خبرداد

  • کد خبر: ۲۰۵۳۶۲
  • ۲۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۵
کره جنوبی از بررسی لغو پیمان ۲۰۱۸ با کره شمالی خبرداد
کره جنوبی از تصمیمش برای از سرگیری مانور‌های نظامی که در چارچوب یک پیمان امنیتی سال ۲۰۱۸ با کره شمالی متوقف کرده بود، خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، کره جنوبی اعلام کرد در پی حملات اخیر کره شمالی لغو کامل این پیمان را بررسی می‌کند.

به نوشته راشاتودی، ارتش کره جنوبی اعلام کرد، به زودی و از روز دوشنبه رزمایش‌هایی که متوقف کرده بود را از سر خواهد گرفت و تاکید کرد رزمایشش شامل مانور با گلوله‌های جنگی توپ و اجرای عملیات‌هایی در طول مرز زمینی و دریایی خواهد بود.

مقام‌های کره جنوبی گفتند، کره شمالی اقدام به گلوله باران مناطقی کرده که قبلا بر سر ممنوعیت اجرای مانور نظامی در آن‌ها توافق شده بود و به این ترتیب پیمان سال ۲۰۱۸ را نقض کرده است.

جئون‌ها کیو، سخنگوی وزارت دفاع کره جنوبی در کنفرانسی مطبوعاتی در روز سه شنبه گفت، لغو این معاهده امنیتی به ارتش سئول اجازه می‌دهد آمادگی بهتر خود را حفظ کند، اما همچنین تاکید کرد این تصمیم باید قبل از نهایی شدن، به صورت رسمی تصویب شود.

این سخنگو خاطرنشان کرد: «انتظار می‌رود این مسائل حل و فصل شوند و من معتقدم که شرایط برای اجرای رزمایش‌های واحد‌های نظامی بهتر خواهد شد.»

او بیان داشت، طبق پیمان دو کره اجرای رزمایش در فاصله پنج کیلومتری از منطقه غیرنظامی شده در مرز آن‌ها ممنوع شده بود.

انتظار می‌رود کره جنوبی در پی از سرگیری رزمایشهایش، در کنار مانور‌های توپخانه‌ای زمینی، تفنگداران و نیرو‌های دریایی خود را نیز در مانور شرکت دهد.

این اعلامیه کره جنوبی بعد از آن صادر می‌شود که رسانه‌های دولتی سئول روز جمعه اعلام کردند، کره شمالی در اقدامی تحریک آمیز ۲۰۰ گلوله توپ به سمت جزیره "یئونپیونگ" شلیک کرده است. رسانه‌های کره جنوبی کمی پیش از این شلیک‌ها از قول مقام‌های این کشور گزارش کرده بودند، سئول به غیرنظامیان در این جزیره که با کره شمالی هم مرز است دستور داد تا به دلیل وجود نشانه‌های بارزی از یک اقدام تحریک آمیز نظامی از سوی پیونگ یانگ این مکان را ترک کرده و در جایی دیگر پناه بگیرند. غیرنظامیان و پرسنل نظامی در این اقدام تحریک آمیز کره شمالی زخمی نشدند و گلوله‌ها در شمال مرز دریایی دوفاکتوی دو کشور سقوط کردند.

ارتش کره‌جنوبی روز شنبه گذشته هم اعلام کرد که کره‌شمالی حدود ۶۰ گلوله توپ به سمت آب‌های سواحل غربی این کشور شلیک کرد و برای دومین روز متوالی در نزدیکی مرزی که به شدت محافظت می‌شود، مانور‌های آتش واقعی انجام داد.

روز یکشنبه نیز کره شمالی برای سومین روز متوالی رزمایش با گلوله واقعی در ساحل جنوبی غربی برگزار کرده و همین مساله بر تنش مرز دریایی بین دو کره افزود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->