تحرکات توسعه طلبانه جدید ارتش صهیونیستی در جنوب سوریه اردوغان از توافق باکو و ایروان ابراز رضایت کرد صهیونیست‌ها در مخالفت با جنگ غزه دست به تظاهرات گسترده می‌زنند بیش از ۵۰ شهروند انگلیسی در حمایت از فلسطین بازداشت شدند مخالفت زلنسکی با طرح ترامپ | اوکراین سرزمین‌های خود را تسلیم روسیه نمی‌کند جلسه سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) ریانووستی: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام خواهد شد آخرین تقسیمات کشوری به استانداران ابلاغ شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: تشکیل ستاد ملی دائمی برای بسیج خدمت به زائران امام رضا (ع) حمله پهپاد صهیونیستی به یک خودرو در بنت جبیل (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) تاکید استاندار خراسان رضوی بر میزبانی شایسته از زائران دهه پایانی صفر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح از سازمان بسیج مستضعفین بازدید کرد رهبر انقلاب: هربار به تابلوی عصر عاشورا فرشچیان نگاه کرده‌ام، گریه کرده‌ام آیت‌الله علم‌الهدی: نصب پنل خورشیدی برای مراکز پرمصرف ضروری است | اولویت با تامین برق ضروریات مردم است نه مراکز تفریحی پر مصرف موافقت رئیس‌جمهور با تفویض تمام اختیارات برای رفع ناترازی انرژی در خراسان رضوی شمار تلفات تروریست‌ها در درگیری با ارتش پاکستان به ۴۷ کشته رسید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) دستور قوه قضاییه به دادگستری استان‌های مرزی برای فراهم‌کردن تسهیلات به زائران سردار رادان: استفاده از گذرنامه غیر در مرز پیگرد قانونی دارد ویدئو | توضیحات سخنگوی قوه‌قضائیه از آخرین وضعیت پرونده حادثه تروریستی دادگستری زاهدان زنگنه: آنچه در پشت‌پرده مذاکرات در جریان است، کاملاً به‌نفع ایران است مهاجرانی: مسئولان از سؤالات خبرنگاران فرار نکنند لایحه مبارزه با قاچاق انسان و اعضای بدن در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد روزنامه سعودی الریاض: اسرائیل نمی‌تواند به اهداف خود در جنگ غزه دست یابد مذاکرات ترامپ-پوتین و طرحی برای برقراری آتش‌بس میان مسکو-کی‌یف بیانیه وزارت خارجه در خصوص تحولات منطقه قفقاز | ابراز نگرانی از هرگونه مداخله خارجی در نزدیکی مرزهای مشترک با ایران جریمه یک میلیارد دلاری دانشگاه کالیفرنیا بابت حمایت از غزه رئیس کمیسیون قضایی مجلس: خلاء قانونی در بکارگیری سلاح توسط محیط بانان به پایان می‌رسد
سرخط خبرها

وزارت بهداشت غزه: اسرائیل حکم اعدام ۸۰۰ هزار نفر را در شمال غزه داده است

  • کد خبر: ۲۰۵۵۲۸
  • ۲۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۰
وزارت بهداشت غزه: اسرائیل حکم اعدام ۸۰۰ هزار نفر را در شمال غزه داده است
وزارت بهداشت در نوار غزه با اشاره به اوضاع نامناسب نوار غزه اعلام کرد که رژیم صهیونیستی از سلاح نامتعارف و ممنوعه استفاده کرده و در سایه نبود آب، غذا، دارو و خدمات بهداشتی و پزشکی لازم، حکم اعدام ۸۰۰ هزار نفر در شمال این منطقه را داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، اشرف القدره، سخنگوی وزارت بهداشت غزه در گفت‌وگو با المیادین تأکید کرد که در سایه تداوم بمباران و نبود کمک‌های پزشکی، نظام بهداشتی در نوار غزه درحال فروپاشی است.

وی گفت که اوضاع بیمارستان‌ها فاجعه‌بار است و مجروحان بر روی زمین مداوا می شوند.

سخنگوی وزارت بهداشت در غزه با اشاره به اوضاع اسف بار شمال نوار غزه اعلام کرد که رژیم صهیونیستی حکم اعدام ۸۰۰ هزار نفر در شمال نوار غزه را داده است.

وی تاکید کرد: کادر پزشکی موادی را آزمایش کردند که نشان می‌دهد رژیم صهیونیستی از سلاح ممنوعه بین‌المللی و نامتعارف استفاده کرده است.

سازمان جهانی بهداشت نیز روز سه شنبه اعلام کرد که نمی توان بیشتر از این بیمارستان‌ها در جنوب غزه را از دست داد و بخش سلامتی منطقه با "سرعت" در حال فروپاشی است.

در حالی که درخواست‌های رژیم اسرائیل برای تخلیه مردم به سمت جنوب نوار غزه ادامه دارد، سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که رژیم صهیونیستی تاسیسات سلامتی این منطقه را بیش از پیش تحت فشار قرار داده است.

شان کیسی هماهنگ کننده تیم پزشکی اورژانس سازمان جهانی بهداشت روز سه شنبه در یک نشست مطبوعاتی گفت که بیمارستان‌های غزه اکنون "مملو از بیماران" و آوارگان داخلی هستند.

به گفته وزارت بهداشت فلسطین در رام الله، تنها ۱۳ بیمارستان از ۳۶ بیمارستان در غزه تا حدی فعال هستند و بیمارستان‌ها چندین برابر بیش از ظرفیت خود بیمار پذیرش کرده‌اند.

شان کیسی که در ماموریت‌های سازمان جهانی بهداشت در بیمارستان‌های غزه حضور داشته است، "تشدید درگیریها" در اطراف بیمارستان اروپایی در شهر خان یونس را "واقعا نگران کننده" توصیف کرد.

هماهنگ کننده تیم پزشکی اورژانس سازمان جهانی بهداشت تاکید کرد: "نباید تاسیسات سلامتی در جنوب غزه نابود شوند. آن‌ها باید کاملاً محافظت شوند. این آخرین خط مراقبت‌های سلامتی است که در سراسر غزه وجود دارد. "

ریچارد پیپر کورن، نماینده سازمان جهانی بهداشت در فلسطین اشغالی نیز در این نشست گفت: ما نمی‌توانیم هیچ بیمارستانی را از دست بدهیم.

وزارت بهداشت فلسطین در غزه ظهر امروز چهارشنبه اعلام کرد که از آغاز حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه در هفتم اکتبر (۱۵ مهر) ۲۳ هزار و ۳۵۷ نفر شهید و ۵۹ هزار و ۴۱۰ نفر زخمی شده اند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->