مدیر پخش شبکه یک صداوسیما عزل شد| اعلام جرم علیه ۸ نفر چهره ماندگار | درباره جلال‌الدین معیریان، بنیان‌گذار چهره‌پردازی کلاسیک ایران سایه مات خندوانه | نگاهی به برنامه ۱۰۰۱ و انتظارات برآورده نشده آن گفت‌وگو با استادان دانشگاه‌های مشهد به‌مناسبت روز ملی معماری پرورده آفتاب ایران | مختصری در احوال و آثار شیخ بهایی روایتی سینمایی از یک قهرمان | گفتگو با عوامل فیلم سینمایی صیاد انتشار فراخوان جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان تفلیس آغاز اکران انیمیشن رویاشهر در سینما آیا نویسندگان پرفروش آینده دنیا باید ستاره فضای مجازی باشند؟ جایزه یک عمر دستاورد موسسه فیلم آمریکا برای فرانسیس فورد کوپولا فیلم کوتاه داستانی «جای خالی» در جشنواره ایتالیایی برنامه‌های رادیو به مناسبت سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) + زمان پخش اکران سیار انیمیشن «رؤیاشهر» در شهر‌های فاقد سینما درگذشت پاپ تماشاگران «مجمع کاردینال‌ها» را چند برابر کرد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ حضور دیوید کراننبرگ در فیلم «آماده یا نه ۲» آمار فروش سینمای ایران در هفته گذشته (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مستند اجتماعی «نفس» در مشهد اکران شد

  • کد خبر: ۲۰۵۵۴۹
  • ۲۰ دی ۱۴۰۲ - ۲۲:۱۲
مستند اجتماعی «نفس» در مشهد اکران شد
مستند اجتماعی «نفس» با موضوع پیشگیری از سقط جنین در پردیس سینمایی هویزه مشهد اکران شد.
رضا میرزاده
خبرنگار رضا میرزاده

به گزارش شهرآرانیوز، موضوع سقط جنین و قتل خاموش نوزادانی که والدین آن‌ها بنا به دلایل مختلف، ترجیح می‌دهند پیش از تولد به زندگی آن‌ها خاتمه دهند،  کم کم به یکی از معضلات جدی اجتماعی مبدل شده است و متاسفانه حتی آمار دقیقی هم از میزان سقط جنین وجود ندارد. بارداری‌های به اصطلاح ناخواسته‌ای که به دلایل مختلف از جمله برخی رسوم غلط خانوادگی، مشکلات اقتصادی و ... نافرجام می‌ماند. در این موارد، علاوه بر قتل فرزندانی که هنوز فرصت زندگی پیدا نکرده اند، بعضا عوارض جدی برای مادرانی که به عمل سقط جنین تن می‌دهند را نیز به وجود می‌آید که به دلیل غیرقانونی بودن عمل سقط جنین و ترس والدین از عواقب قانونی آن و عدم مراجعه به پزشک، علاوه بر مرگ فرزند، گاه به مرگ مادر نیز منتهی می‌شود.

در این میان، برخی افراد نیز هستند که با احساس وظیفه اجتماعی، به انحاء گوناگون تلاش می‌کنند مانع از این قتل‌های خاموش شوند و در این زمینه، تشکل‌های اجتماعی مرتبط با این موضوع نیز تشکیل شده است.

خانم «سیمین رودی» مامای نیشابوری از جمله همین افراد است که طی ۲ سال و نیم فعالیت خود، توانسته از بیش از ۳۵۰ سقط جنین جلوگیری کند و این کودکان را که والدین آن‌ها میخواستند پیش از تولد به زندگی آن‌ها خاتمه دهند را به زندگی برگرداند. در این میان «علیرضا باغشنی» مستندساز نیشابوری نیز تصمیم گرفت این تلاش را به قاب تصویر بکشد و اینگونه شد که مستند اجتماعی «نفس» با حمایت مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی به مرحله  تولید رسید و به عنوان برگزیده بخش «ایران جوان» هفدهمین جشنواره سینما حقیقت نیز معرفی شد.

اما اکران مردمی این مستند نیز امشب (۲۰ دیماه) در پردیس سینمایی هویزه مشهد برگزار شد. در این مراسم که با حضور جمعی والدینی و فرزندانی که از سقط جنین نجات یافته و متولد شده بودند برگزار شد، ضمن تقدیر از عوامل سازنده فیلم، از تعدادی از مادرانی که از سقط جنین منصرف شده و فرزندان خود را به دنیا آورده بودند نیز قدردانی شد.

در این مراسم مدیرکل امور بانوان استاندار خراسان رضوی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی و  نماینده بنیاد ۱۵ خرداد نیز ضمن بیان سخنانی کوتاه درباره ضرورت حفظ جایگاه خانواده و توجه به  موضوع فرزندآوری، از تلاش‌های خانم رودی و عوامل سازنده فیلم قدردانی کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->