از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد
سرخط خبرها

ماموریت برای نجات از آتش، آهن و سقوط

  • کد خبر: ۲۰۵۵۷۲
  • ۲۱ دی ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۹
ماموریت برای نجات از آتش، آهن و سقوط
دیروز از آن روز‌هایی بود که آتش‌نشانان مشهدی به همه نوع عملیاتی اعزام شدند. شیفت شب امدادگران به نجات سرنشینان واژگون شده یک دستگاه خودرو ساینا اختصاص یافت. بعد از آن در ساعات اولیه صبح، کارگری را از یک مخزن تولید گاز نوشابه نجات دادند.

سعید جلائیان | شهرآرانیوز؛ دیروز از آن روز‌هایی بود که آتش‌نشانان مشهدی به همه نوع عملیاتی اعزام شدند. شیفت شب امدادگران به نجات سرنشینان واژگون شده یک دستگاه خودرو ساینا اختصاص یافت. بعد از آن در ساعات اولیه صبح، کارگری را از یک مخزن تولید گاز نوشابه نجات دادند. در ادامه نیز به خاموش‌کردن آتشی پرداختند که به جان یک کارگاه چوب‌بری افتاده بود.

اولین حادثه که بامداد دیروز اتفاق افتاده بود، مربوط به دستگاه خودرو ساینا در بزرگراه امام علی (ع) بود که به دلیل نامعلومی از مسیر منحرف و واژگون شده بود. در این حادثه خودروسواری چندین متر به صورت واژگون در بزرگراه حرکت کرد و پس از توقف، رهگذران و سرنشینان دیگر خودرو‌های سواری که شاهد حادثه بودند، بلافاصله برای بیرون‌کشیدن سرنشینان خودرو اقدام کردند و با نیرو‌های امدادی تماس گرفتند.

دیگر حادثه دیروز به داستان تلخ سقوط کارگران از ارتفاع اختصاص داشت، حادثه‌ای که به نظر می‌رسد انگار پایانی ندارد. طبق آمار پزشکی قانونی، هر دو و نیم‌روز یک کارگر ساختمانی بر اثر سقوط در محل کارش جان می‌دهد، حادثه‌ای که مختص کارگاه‌های ساختمانی نیست و در مراکز صنعتی نیز رخ می‌دهد، حادثه به‌ویژه سقوط کارگران به امری عادی تبدیل شده است و صبح دیروز حادثه‌ای تلخ برای یک کارگر در مشهد رخ داد.

این حادثه زمانی رخ داد که یک کارگر جوان مشغول بررسی یک مخزن شش متری تولید گاز نوشابه در یک واحد صنعتی در شهرک توس بود. این فرد بر اثر کم‌توجهی و کمبود ایمنی در محل کارش، به درون این مخزن سقوط کرده و درون آن مصدوم و محبوس شده بود.

با حضور بموقع آتش‌نشانان ایستگاه ۳۶ و خوش‌شانسی کارگر که مخزن از گاز مصرفی خالی بود، این فرد در عملیاتی سخت نجات یافت و به مراکز درمانی منتقل شد. سومین حادثه ظهر دیروز با برخاستن دود عظیمی در آسمان مشهد خودنمایی کرد. دودی که خبر از آتش‌سوزی در کارگاه چوب‌بری واقع در خیابان طبرسی‌شمالی می‌داد. این حادثه در خیابان طبرسی‌شمالی ۲۸ در یک کارگاه رنگ‌آمیزی لوازم چوبی رخ داده بود که امدادگران برای مهار آتش به این نقطه اعزام شدند.

به گفته معاون عملیات آتش‌نشانی مشهد، این آتش‌سوزی هنگامی رخ داد که کارگران مشغول رنگ‌آمیزی روی چوب‌ها بوده و بنزین را در مجاورت حرارت قرار داده بودند. در این حادثه آتش‌نشانان دو ایستگاه ۸ و ۳۸ به محل حادثه شتافتند و با تلاش خود موفق به خاموشی حریق شدند. در این حادثه یک کارگر که دچار سوختگی جزئی شده بود برای درمان تحویل تکنسین‌های اورژانس ۱۱۵ دادند.

مهدی رضایی با اشاره به دو حادثه دیگر که دیروز در مشهد رخ داد بیان کرد: در حادثه واژگونی خودرو ساینا نجاتگران ایستگاه ۷ و ۵۳ موفق شدند یکی از سرنشینان مصدوم درون خودرو را بیرون بکشند و برای درمان تحویل اورژانس بدهند. خوشبختانه در حادثه کارگری نیز وضعیت سلامت کارگر مصدوم، مطلوب گزارش شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->