نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴) پخش زنده بازی تراکتور و پرسپولیس (۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ترکیب پرسپولیس مقابل تراکتور با غافلگیری بزرگ کریم باقری آلکنو: صابر یکی از استعداد‌های نادری بود که دیدم حذف ۷ بانوی تکواندوکار ایرانی در مسابقات قهرمانی جهان چه کسی به دنبال تخریب چمن ورزشگاه شهدای شهر قدس است؟ اوسمار اجازه نشستن روی نیمکت را ندارد ادعای عجیب درویش: با اوسمار بعد از هفته پنجم توافق کردم! سکوت اوسمار در فرودگاه تفاوت باقری و پیروانی در حمایت از هاشمیان مرگ مغزی صابر کاظمی تأیید شد (۷ آبان ۱۴۰۴) شاگردان غلامی بر بام والیبال جوانان آسیا ایستادند وضعیت نامعلوم محل برگزاری دربی ۱۰۶ | مشهد، شیراز، شاید اراک! هشدار بزرگ ساپینتو به بازیکنان استقلال: به صدرنشین هفته آخر جام می‌دهند سایه تاجرنیا روی سر مدیرعامل آینده استقلال قهرمانی مقصودلو در اروپا معجزه، راه نجات صابر
سرخط خبرها

استقلال به بانک واگذار می‌شود؟

  • کد خبر: ۲۰۵۶۵۸
  • ۲۱ دی ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۰
استقلال به بانک واگذار می‌شود؟
یکی از احتمالات بزرگ درباره آینده مالکیت باشگاه استقلال واگذاری به یکی از بانک‌های با سابقه کشور است.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، باشگاه استقلال هنوز به بخش خصوصی واگذار نشده  تغییراتی که در هیات مدیره این باشگاه به وجود آمده و قرار است ادامه یابد بی ارتباط با این موضوع نیست.

ظاهرا مدیران جدید استقلال که سوابقی کهن درادامه این باشگاه دارند و جزو اولین مدیران بعد از انقلاب اسلامی محسوب می‌شوند که مدیریت این باشگاه را به عهده داشتند، قرار است با رایزنی‌های خود مالک این باشگاه رامشخص کنند.

در همین راستا روایت‌های متعددی در باره اینکه چه ارگان یا شرکتی استقلال را در اختیار می‌گیرد منتشر شده است که در این میان شنیده می‌شود احتمال اینکه باشگاه استقلال به یک بانک قدیمی کشورمان واگذار شود بسیار زیاد است.



البته برخی مدیران باشگاه استقلال که اکنون در این باشگاه فعالیت می‌کنند از واگذاری این باشگاه به بانک استقبال نکرده‌اند و اعتقاد دارند که واگذاری استقلال به بانک تصمیمی غلط و پیشمان کننده خواهد بود.

با این حال هنوز تصمیم نهایی در این خصوص اتخاذ نشده است و باید دید در آینده باشگاه استقلال به چه ارگانی واگذار خواهد شد تا مشکل مالکیت آن که یکی از مهم‌ترین ایراد‌های وارده از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا است، برطرف شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->