سعید روستایی و پیمان معادی در فهرست رای دهندگان اسکار هشدار وزیر فرهنگ درباره صداهای تفرقه‌افکنِ پس از جنگ چرا آهنگ «بوم، بوم، تل‌آویو»؛ در پاسخ حملات موشکی ایران به اسرائیل جهانی شد؟ + ویدئو نقدی بر وضعیت کنونی شعر آئینی | احساسات و گریه در شعر سوگ‌محور باید همراه محبت ولایت و شعور باشد برگزاری نشست انتقال تجربه با حضور عادل تبریزی در سینما هویزه مشهد شعر افشین علا خطاب به رژیم صهیونی | عاقبت بیت‌المقدس را رها خواهیم کرد فریبرز عرب‌نیا: ترجیح می‌دهم در کنار مردم کشور عزیزم باشم + فیلم سریال محرمی «جایی برای همه» روی آنتن شبکه دو + زمان پخش آمار فروش سینماها در روزهای جنگ بین اسرائیل و ایران اکران سیار فیلم‌های کودکانه در مشهد کارگردان فیلم بعدی «جیمز باند» مشخص شد «کاتیا فولمر» ایران‌شناس آلمانی درگذشت فصل پایانی سریال «اسکویید گیم» در راه است تکرار سریال «مختارنامه» از شبکه آی‌فیلم (محرم ۱۴۰۴) + زمان پخش قدردانی سخنگوی پلیس از اصحاب قلم در دوران جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران | عزیزان رسانه، گل کاشتید، دستانتان را می‌بوسم برنامه‌های حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد برای جبران خسارات گروه‌های موسیقی و نمایشی اجرای باشکوه ارکستر سمفونیک تهران در میدان آزادی حسام خلیل‌نژاد، بازیگر سینما و تلویزیون: اگر امروز هنری هست، میراث شهیدان است فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۵ و ۶ تیر ۱۴۰۴) + شبکه و زمان پخش
سرخط خبرها

جواد رضویان و محمدرضا گلزار؛ مجریان جدید تلویزیون + جزئیات

  • کد خبر: ۲۰۵۸۲۰
  • ۲۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۸
جواد رضویان و محمدرضا گلزار؛ مجریان جدید تلویزیون + جزئیات
دو برنامه «معرکه» و «پانتولیگ» را جواد رضویان و محمدرضا گلزار اجرا می‌کنند که در راه آنتن تلویزیون قرار گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، در روز‌هایی که حرف و حدیث درباره بازگشت چهره‌ها به تلویزیون به اوج خودش رسیده بود برنامه «معرکه» سیدجواد رضویان در روز‌های آتی به آنتن خواهد رسید و تیزر جدیدی از برنامه «پانتولیگ» محمدرضا گلزار منتشر شد.

در کنار کامران نجف‌زاده که با «برمودا» و جناب‌خان با «جام آرزوها» به شبکه نسیم آمده‌اند سیدجواد رضویان با «معرکه» در تلویزیون برنامه‌ای جدید را روی آنتن می‌آورد. این مسابقه با اجرای سیدجواد رضویان، به تهیه کنندگی حمید مراوندی و کارگردانی محمدرضا رضاییان در روز‌های آتی پخش خودش را از تلویزیون آغاز خواهد کرد.

قرار است جمعه‌ها، شنبه‌ها و یکشنبه‌ها ساعت ۲۲:۳۰ روی آنتن شبکه سه سیما باشد. «معرکه» برنامه‌ای در حوزه مسابقه و سرگرمی است که در هر قسمت دو گروه برای کسب جایزه با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

جواد رضویان بیشتر به نقش‌آفرینی در طنز‌های مهران مدیری شناخته می‌شود که مدت‌ها است با او همکاری نداشته و آخرین سریال تلویزیونی‌اش را با سیامک انصاری کارگردانی کرد.

اما اولین تیزر از «پانتولیگ» با حضور محمدرضا گلزار به شایعات پایان داد. چرا که در روز‌هایی که خبر از پخش این برنامه تلویزیونی می‌آمد برخی از کانال‌های مجازی به آماده نبودن یا پخش نشدنِ این برنامه تلویزیونی اشاره می‌کردند. چرا که چندی پیش اعلام شد «پانتولیگ» با اجرای محمدرضا گلزار در حال تولید است و خبر‌ها حاکی از رسیدن احتمالی این برنامه به آنتن زمستان شبکه سه سیما بود. احتمالاً این برنامه بعد از «معرکه» پخش خود را از شبکه سه سیما آغاز کند.. این مسابقه با محوریت بازی پانتومیم و به تهیه‌کنندگی جواد فرحانی تهیه‌کننده سابق برنامه‌های «خندوانه» و «ستاره‌ساز» روی آنتن شبکه سه خواهد رفت. پیش از این جواد فرحانی تهیه‌کننده این برنامه تلویزیونی در گفت‌وگویی به خبرنگار تسنیم گفته بود برنامه پانتولیگ، یک مسابقه تلویزیونی با محوریت پانتومیم است که در آن شرکت‌کنندگان در قالبی جذاب و سرگرم‌کننده با هم رقابت می‌کنند.

از طرفی دیگر چندی پیش خبر‌هایی از اجرای ژیلا صادقی در فصل جدید «سلام صبح بخیر» به گوش می‌رسید که حالا شبکه سه با پخش تیزری خبر از پخش این برنامه تلویزیونی با اجرای این مجری قدیمی و شناخته شده تلویزیون داد. قرار است این برنامه صبحگاهی شنبه تا پنجشنبه حوالی ساعت ۹ صبح از این شبکه تلویزیونی پخش شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->