۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پلیس تهران عامل اسیدپاشی را از پا درآورد + جزئیات

  • کد خبر: ۲۰۵۹۳۳
  • ۲۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۲
پلیس تهران عامل اسیدپاشی را از پا درآورد + جزئیات
رئیس پلیس آگاهی پایتخت از وقوع ۳ فقره اسیدپاشی مشابه در تهران خبر داد و گفت: متهم اسیدپاشی طی عملیات دستگیری مجروح شد و در بیمارستان جان باخت.

به گزارش شهرآرانیوز، امروز شنبه ۲۳ دی ماه ۱۴۰۲ رئیس پلیس آگاهی پایتخت سردار علی، ولی پور گودرزی در تشریح جزئیات پرونده اسیدپاشی در تهران اظهار داشت: دی ماه سال جاری در پی وقوع یک فقره اسیدپاشی به یک نوجوان در یکی از مناطق مرکزی شهر تهران، موضوع رسیدگی به این پرونده در دستورکار تیمی زبده از کارآگاهان اداره شانزدهم پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان در تحقیقات اولیه دریافتند که نوجوانی که مورد اسیدپاشی قرار گرفته بود در یکی از ایستگاه‌های بی آر تی تهران (محدوده آیت الله سعیدی) با فردی درگیر می‌شود که در ادامه آن فرد با استفاده از اسید صورت آن نوجوان را مجروح کرده و سریعً متواری می‌گردد.

این مقام انتظامی تصریح کرد: کارآگاهان در ادامه با استفاده از روش‌های میدانی و اطلاعاتی دریافتند که ۳ فقره اسیدپاشی مشابه در سطح شهر تهران بوده که بلافاصله پرونده‌ها برای رسیدگی به اداره شانزدهم پلیس آگاهی ارجاع شد.

سردار ولی پور گودرزی افزود: کارآگاهان در ادامه با انجام اقدامات گسترده پلیسی و گشت‌های نامحسوس موفق شدند در یکی از خیابان‌های جنوب تهران حین گشت‌زنی فرد مذکور با مشخصات ظاهری اعلام شده را شناسایی کرده و در یک عملیات پلیسی اقدام به دستگیری وی کنند، اما متهم در ادامه مقاومت و پا به فرار گذاشت که کارآگاهان با بکارگیری از قانون بکارگیری از سلاح با شلیک تیرهوایی و سپس شلیک تیر به کمر به پایین متهم وی را متوقف و دستگیر و متعاقباً به بیمارستان منتقل کرده که فوت می‌کند.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ در ادامه بیان داشت: کارآگاهان در بررسی از ساک همراه متهم تعدادی بطری حاوی اسیدو از مفخیگاه وی یک گالن ۲۰ لیتری اسید نیز کشف کرده و به اداره شانزدهم انتقال داده شد.

سردار ولی پور گودرزی در پایان خاطرنشان کرد: خط قرمز پلیس امنیت شهروندان بوده که در همین راستا پلیس با هیچ کسی تعارف ندارد و با اخلال‌گران نظم و امنیت عمومی در جامعه با قاطعیت هر چه تمامتر برخورد خواهد کرد و هیچ اغماضی دراین کار پذیرفته نیست.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->