زمان دور ششم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا مشخص شد + جزئیات هشدار حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یمن فرانسه خواستار آتش‌بس و رفع محاصره غزه شد ترامپ: روز پنجشنبه با ایرانی‌ها دیدار خواهیم کرد عراقچی تاکید کرد: تداوم حمایت همه‌جانبه ایران از مردم و مقاومت فلسطین فرماندار و دادستان ایالت کالیفرنیا از ترامپ شکایت کردند فرودگاه بن‌گوریون رژیم صهیونیستی، هدف شلیک موشک بالستیک یمن (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ فرماندار کالیفرنیا را به بازداشت تهدید کرد جزئیاتی از پیش‌نویس قطعنامه ضد ایرانی تروئیکای اروپایی در شورای حکام آژانس حمله یمن با موشک بالستیک به سرزمین‌های اشغالی (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) بیانیه مهم دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی درپی عملیات پیچیده اطلاعاتی سربازان گمنام امام‌زمان(عج) سردار سلامی: نقطه اصابت موشک‌های ایران در اسرائیل دقیق‌تر شد تلاش برای آزادی غزه با الگو از پیاده‌روی اربعین | راه قدس از کربلا می‌گذرد رئیس سازمان اطلاعات سپاه: نفوذ وزارت اطلاعات در ساختار اسرائیل شاهکار است معاون دبیرکل جبهه مردمی برای آزادی فلسطین با سردار سلامی دیدار کرد تخت روانچی: پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا منطقی است حجت الاسلام صدیقی: دو تن از بستگانم با دستور قضایی بازداشت شده‌اند آخرین خبر‌ها از دستگیری ۱۳ داعشی در تهران (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) بقایی: انعطاف کافی را برای مذاکره درباره برنامه هسته‌ای‌مان نشان داده‌ایم گفت و گوی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران نشست خبری رئیس مجلس شورای اسلامی هفته آینده (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزار می‌شود شهادت ۱۳۰ فلسطینی در اطراف مراکز «توزیع کمک‌ها» در دو هفته گذشته شمار شهدای جنگ غزه به ۵۴هزارو ۹۲۷ نفر رسید (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) ویدئو | آتش‌سوزی در اطراف قدس اشغالی هرج‌ومرج در آمریکا چه تأثیری بر مذاکرات با ایران دارد؟ عضو هیئت‌رئیسه مجلس: عملکرد بانک‌ها در پرداخت وام‌های قرض‌الحسنه قابل‌قبول نیست آمادگی مشهد برای میزبانی بیش از ۲۰ هیئت دیپلماتیک در مجمع مجالس آسیایی + ویدئو نخستین واکنش حجت الاسلام صدیقی به دستگیری فرزندش (۱۹ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جزئیاتی از ساعات اولیه عملیات طوفان الاقصی در هفت اکتبر

  • کد خبر: ۲۰۵۹۵۹
  • ۲۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۸
جزئیاتی از ساعات اولیه عملیات طوفان الاقصی در هفت اکتبر
روزنامه یدیعوت آحارونوت در گزارشی جزئیات ساعات اولیه عملیات طوفان الاقصی در هفت اکتبر را که به کشته شدن ۱۲۰۰ صهیونیست منجر شد، فاش کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، در حالی که جنبش حماس در ساعات اولیه روز هفت اکتبر مشغول انجام آخرین مقدمات برای شروع جنگ بود مسئولان ارشد شاباک و ارتش رژیم صهیونیستی درحال بررسی نشانه‌های مهمی درباره حمله احتمالی بودند.

روزنامه یدیعوت آحارونوت در این گزارش آورده است:، اما تمام این نشانه‌ها هشدار صریحی درباره جنگ نبود. قبل از این حمله بزرگ، حماس به دوربین‌های مداربسته و ابزار‌های ارتباطی و جمع آوری اطلاعات اسرائیل حمله کرده بود. حماس از پهپاد‌های انتحاری استفاده کرد که باعث شد فرماندهی ارتش اسرائیل نتواند بفهمد چه اتفاقی در حال رخ دادن است. در نتیجه افسران ارتش مجبور شدند سراغ شبکه‌های تلویزیون و شبکه‌های اجتماعی و در راس آن کانال‌های تلگرام بروند که تصاویر و ویدیو‌هایی از حادثه رخ داده را منتشر کرده بودند. از طریق این اطلاعات ارتش فهمید که یک حادثه گسترده اتفاق افتاده است.

این روزنامه در پاسخ به این سوال که ارتش رژیم صهیونیستی در ساعات اولیه صبح روز هفت اکتبر کجا بود؟ نوشت: از طریق صحبت با ده‌ها افسر و فرمانده از جمله فرماندهان ارشد ارتش مشخص شد که ارتش در سخت‌ترین لحظات بود. در آن لحظات وضعیت اضطراری پیش آمده به خوبی مدیریت نشد. دستوراتی درباره تیراندازی به خودرو‌های نیرو‌های حماس حتی در صورت وجود گروگان‌ها در آن صادر شد. همچنین نیرو‌های دریایی بدون تجهیزات ضروری به جنگ فرستاده شدند و دستورات قدیمی بدون در نظر گرفتن شرایط به نیرو‌ها داده شد. جنگنده‌ها در آسمان بدون هیچ گونه حمله‌ای به پرواز درآمدند و خلبانان مجبور شدند وارد گروه‌های واتساپ شوند تا بدانند که چه اهدافی را باید مورد حمله قرار دهند. همه چیز جنون آمیز و بی نظم و نسنجیده بود.

پیشتر ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد: در این روز‌ها ما با حماس در نوار غزه می‌جنگیم. زمانی که وضعیت عملیاتی اجازه بدهد ارتش تحقیقات مفصل و عمیقی را برای توضیح دادن آنچه که رخ داده انجام خواهد داد و نتایج نیز به همه اعلام خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->