ایران و عراق با هدف حل مشکلات گذرگاه‌های مرزی نشست مشترک برگزار کردند عارف خبر داد: تعیین برنامه‌های راهبردی برای اجرای منویات رهبر انقلاب تا دو هفته آینده اعلام وصول ۸ سوال ملی از ۴ وزیر در صحن علنی مجلس سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام: محدودیت زمانی برای بررسی لایحه CFT وجود ندارد حاجی دلیگانی خطاب به عراقچی: هرگونه اقدام خلاف قانون مسئولین در مذاکرات هسته‌ای با پیگرد قضایی همراه خواهد شد بقایی در نشست خبری: دیدار وزیر خارجه با کایا کالاس مفید بود راهکار جدید فراجا برای جلوگیری از جعل پلاک خودروها | آیا اعداد لاتین می‌شوند؟ توافق وزارت کشور و پلیس برای نصب ۵۰۰۰ دوربین ثبت تخلف در کشور پزشکیان در سی و نهمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی: وحدت، رمز پیروزی مسلمانان است آمریکا چه شرط‌هایی برای فروش اف-۳۵ به آنکارا گذاشته است؟ یک مقام امنیتی عراق: نیرو‌های ائتلاف آمریکایی ماه جاری میلادی از بغداد و الانبار خارج می‌شوند فیلم | لحظاتی از گفت‌وگوی خصوصی رئیس جمهور با رهبر معظم انقلاب نیکولاس مادورو دستور استقرار ۲۵ هزار نیرو را صادر کرد پزشکیان در دیدار رهبر جریان حکمت ملی عراق: باید نسبت به توطئه‌ها بسیار هوشیار عمل کرد حماس شروط ترامپ را دریافت کرد | مقاومت فلسطین: از تلاش برای پایان جنگ در غزه استقبال می‌کنیم توصیف رسانه اسرائیلی از حمله پهپادی یمن به فرودگاه «رامون» شهادت ۶۲ فلسطینی در شبانه‌روز گذشته | شمار شهدای غزه به ۶۴۳۶۸ نفر رسید (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) رسانه‌های عبری: اسرائیل موافق شروط ترامپ برای آتش‌بس غزه است واکنش پزشکیان به دیدار اعضای دولت با رهبر معظم انقلاب ترامپ: اسرائیل با شروط من برای آتش‌بس در غزه موافقت کرد نیروهای آمریکا از استان‌های بغداد و الانبار خارج می‌شوند گروسی: فقط به نیروگاه بوشهر دسترسی داشته‌ایم یونان: فلسطین را به رسمیت خواهیم شناخت یحیی سریع: نقب، ایلات، عسقلان، اشدود و تل‌آویو را با ۸ پهپاد یمنی هدف قراردادیم (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان: خشکسالی، تحول اساسی در نحوه ذخیره و مصرف آب را ضروری کرده است حمله پهپادی یمن به فرودگاه «رامون» اسرائیل تلفات گرفت + فیلم (۱۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
وال استریت ژورنال:

آمریکا در حال خارج کردن نظامیان خود از خاورمیانه است

  • کد خبر: ۲۰۵۹۶
  • ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۳:۳۱
آمریکا در حال خارج کردن نظامیان خود از خاورمیانه است
آمریکا در نظر دارد تا خروج بخش عمده‌ای از نظامیان خود را از خاورمیانه آغاز کند و در همین ارتباط طی هفته‌های پیش رو چند هزار نفر از نظامیان آمریکایی منطقه را ترک خواهند کرد.

به نقل از وال استریت ژورنال، مقامات آمریکا در حال ارزیابی و آغاز تدریجی خروج نظامیان این کشور از خاورمیانه هستند.

در این ارتباط گفته شده که مقامات آمریکایی به این نتیجه رسیده‌اند که تهدیدات کمتری متوجه منافع این کشور در خاورمیانه است و بر این اساس روند خروج نظامیان خود را از مناطق مختلف خاورمیانه در پیش گرفته‌اند.

در همین ارتباط خروج هزار کماندوی نظامی آمریکا که پیشتر در کویت مستقر شده بودند آغاز شده است.

علاوه براین اعلام شده که خروج حداقل ۲ هزار نظامی دیگر آمریکایی از خاورمیانه نیز طی هفته‌های آتی در حال برنامه ریزی برای اجراست.

خروج بخشی از نظامیان آمریکایی از خاورمیانه همزمان با تعهد این کشور به گروه طالبان برای خروج از افغانستان است و به نظر می‌رسد که افزایش هزینه‌های آمریکا در نظامی گری در خاورمیانه رهبران این کشور را به خروج و کاهش تعداد نظامیان در خاورمیانه متمایل کرده است.
 
منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->