راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

چند نفر در کشور گواهینامه دارند؟

  • کد خبر: ۲۰۶۱۹۳
  • ۲۴ دی ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۳
چند نفر در کشور گواهینامه دارند؟
معاون عملیات پلیس راهور فراجا از فرسودگی ناوگان حمل و نقل عمومی در کشور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار محمدباقر سلیمی در جلسه قرارگاه کاهش تصادفات پلیس راهور فراجا که ظهر امروز با حضور جانشین رئیس پلیس کشور در شهرک آزمایش برگزار شد، گفت: مولفه‌هایی در ایمنی و حمل و نقل ترافیک موثرند که از جمله آن تعداد وسایل نقلیه، رانندگان و ... است. ما در طول یک دهه اخیر شاهد افزایش تمامی این مولفه‌ها بودیم به طوری که به عنوان مثال در سال ۸۴ حدود ۲۳ میلیون نفر دارای گواهینامه رانندگی بودند، اما از سال ۸۴ تا به امروز ۲۸ میلیون نفر دیگر نیز گواهینامه دریافت کردند و امروز در مجموع ۵۱ میلیون نفر در کشور دارای گواهینامه رانندگی هستند. تعداد خودرو‌ها نیز چندین برابر شده است.

وی با بیان اینکه به طور میانگین ۲۷ درصد خودرو‌ها در سن قرسودگی قرار دارند، گفت: در برخی از خودرو‌ها مانند خودرو‌های ناوگان حمل و نقل عمومی درصد فرسودگی تا تا ۹۶ درصد است، یعنی در ناوگان برون شهری ما، مانند اتوبوس و مینی‌بوس و ... ۹۶ درصد فرسودگی داریم که باید چاره‌ای برای آن اندیشیده شود. همچنین ۹۱ درصد موتورسیکلت‌ها ما هم در سن فرسودگی است.

سلیمی با بیان اینکه در طول مدت هشت ماهه امسال ۵.۷ میلیارد تردد در جاده‌های کشور به ثبت رسیده است، گفت: پیش‌بینی ما این است که تا پایان سال ۸.۵ میلیارد تردد در جاده‌ها ثبت شود و این آمار در سال آینده به ۹.۶ میلیارد تردد برسد.

معاون عملیات پلیس راهور فراجا با اشاره به آمار پلیس از فوتی‌های تصادفات در صحنه نیز گفت: براساس این آمار ما حدود دو درصد کاهش جانباختگان حوادث رانندگی را داریم. اما معیار اصلی آمار‌های پزشکی قانونی است که تا یک ماه بعد از وقوع تصادف را نیز پوش می‌دهد. بر اساس آمار پزشکی قانونی، حدود ۲۴ درصد تصادفات رانندگی در حوزه درون شهری رخ داده که نسبت به مدت هشت ماهه سال قبل افزایش ۸.۱ درصدی را نشان می‌دهد. در مجموع با احتساب فوتی‌های شهر و جاده، در هشت ماهه امسال ۵.۶ درصد افزایش را در آمار فوتی‌های ناشی از تصادفات رانندگی شاهد بودیم.

وی در عین حال با بیان اینکه در نوروز و بهار ۱۴۰۲ شاهد افزایش موارد فوتی ناشی از تصادفات رانندگی بودیم، گفت: با اقدامات انجام شده از سوی پلیس راهور، این روند از مردادماه متوفف شد و رشد ۹.۷ درصدی که در پنج ماهه نخست امسال شاهدش بودیم کاهش پیدا کرد و به رشد پنج درصدی رسید. در واقع ضریب و شیب این رشد کاهش پیدا کرد و ما از شهریورماه روند کاهشی جانباختگان حوادث رانندگی را داریم. در طول این هشت ماه استان‌های خراسان رضوی، تهران بزرگ، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی بیشترین تعداد فوتی ناشی از تصادفات رانندگی را داشتند.

سلیمی همچنین از ارائه ۱۱۲ میلیون خدمت از سوی پلیس راهور در ۹ ماهه امسال خبر داد و گفت: بیش از ۷۰ درصد این خدمات در حوزه شهری و مابقی در حوزه پلیس راهور ارائه شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->