زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد! عجیب اما واقعی؛ صدور سند برای ۲۵ سانتی‌متر زمین در کاشان !
سرخط خبرها

چند نفر در کشور گواهینامه دارند؟

  • کد خبر: ۲۰۶۱۹۳
  • ۲۴ دی ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۳
چند نفر در کشور گواهینامه دارند؟
معاون عملیات پلیس راهور فراجا از فرسودگی ناوگان حمل و نقل عمومی در کشور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار محمدباقر سلیمی در جلسه قرارگاه کاهش تصادفات پلیس راهور فراجا که ظهر امروز با حضور جانشین رئیس پلیس کشور در شهرک آزمایش برگزار شد، گفت: مولفه‌هایی در ایمنی و حمل و نقل ترافیک موثرند که از جمله آن تعداد وسایل نقلیه، رانندگان و ... است. ما در طول یک دهه اخیر شاهد افزایش تمامی این مولفه‌ها بودیم به طوری که به عنوان مثال در سال ۸۴ حدود ۲۳ میلیون نفر دارای گواهینامه رانندگی بودند، اما از سال ۸۴ تا به امروز ۲۸ میلیون نفر دیگر نیز گواهینامه دریافت کردند و امروز در مجموع ۵۱ میلیون نفر در کشور دارای گواهینامه رانندگی هستند. تعداد خودرو‌ها نیز چندین برابر شده است.

وی با بیان اینکه به طور میانگین ۲۷ درصد خودرو‌ها در سن قرسودگی قرار دارند، گفت: در برخی از خودرو‌ها مانند خودرو‌های ناوگان حمل و نقل عمومی درصد فرسودگی تا تا ۹۶ درصد است، یعنی در ناوگان برون شهری ما، مانند اتوبوس و مینی‌بوس و ... ۹۶ درصد فرسودگی داریم که باید چاره‌ای برای آن اندیشیده شود. همچنین ۹۱ درصد موتورسیکلت‌ها ما هم در سن فرسودگی است.

سلیمی با بیان اینکه در طول مدت هشت ماهه امسال ۵.۷ میلیارد تردد در جاده‌های کشور به ثبت رسیده است، گفت: پیش‌بینی ما این است که تا پایان سال ۸.۵ میلیارد تردد در جاده‌ها ثبت شود و این آمار در سال آینده به ۹.۶ میلیارد تردد برسد.

معاون عملیات پلیس راهور فراجا با اشاره به آمار پلیس از فوتی‌های تصادفات در صحنه نیز گفت: براساس این آمار ما حدود دو درصد کاهش جانباختگان حوادث رانندگی را داریم. اما معیار اصلی آمار‌های پزشکی قانونی است که تا یک ماه بعد از وقوع تصادف را نیز پوش می‌دهد. بر اساس آمار پزشکی قانونی، حدود ۲۴ درصد تصادفات رانندگی در حوزه درون شهری رخ داده که نسبت به مدت هشت ماهه سال قبل افزایش ۸.۱ درصدی را نشان می‌دهد. در مجموع با احتساب فوتی‌های شهر و جاده، در هشت ماهه امسال ۵.۶ درصد افزایش را در آمار فوتی‌های ناشی از تصادفات رانندگی شاهد بودیم.

وی در عین حال با بیان اینکه در نوروز و بهار ۱۴۰۲ شاهد افزایش موارد فوتی ناشی از تصادفات رانندگی بودیم، گفت: با اقدامات انجام شده از سوی پلیس راهور، این روند از مردادماه متوفف شد و رشد ۹.۷ درصدی که در پنج ماهه نخست امسال شاهدش بودیم کاهش پیدا کرد و به رشد پنج درصدی رسید. در واقع ضریب و شیب این رشد کاهش پیدا کرد و ما از شهریورماه روند کاهشی جانباختگان حوادث رانندگی را داریم. در طول این هشت ماه استان‌های خراسان رضوی، تهران بزرگ، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی بیشترین تعداد فوتی ناشی از تصادفات رانندگی را داشتند.

سلیمی همچنین از ارائه ۱۱۲ میلیون خدمت از سوی پلیس راهور در ۹ ماهه امسال خبر داد و گفت: بیش از ۷۰ درصد این خدمات در حوزه شهری و مابقی در حوزه پلیس راهور ارائه شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->