به دستور رهبر طالبان، باغ‌وحش کابل به خارج شهر منتقل می‌شود وزیر صمت: مذاکراتی با افغانستان برای تهاتر سنگ آهن با شمش صورت گرفته است نماینده مردم خواف در مجلس از اختصاص هزار میلیارد ریال برای تکمیل زیرساخت‌های مرز شمتیغ خبر داد مدیرعامل راه‌آهن از راه‌اندازی اولین قطار مسافربری مشهد_ هرات در آینده نزدیک خبر داد طالبان به‌مناسبت عید قربان، ۴ روز تعطیلی عمومی اعلام کردند رئیس مرکز امور اتباع و مهاجران خارجی وزارت کشور: ما می‌گوییم آن‌هایی که قانونی‌اند، بمانند روزانه ۸۰۰ تُن کالا از مرز ماهیرود به افغانستان صادر می‌شود مهاجرستیزی در جامعه ایران عمومیت ندارد | نگاه به مهاجران قانونی ظرفیت‌محور نیست والی فراه: سفر به خراسان جنوبی پربار و سازنده بود حداد عادل: باید زبان فارسی را در هند و افغانستان حفظ کنیم کابل و اسلام‌آباد در تلاش برای احیای روابط | استقبال طالبان از ارتقای روابط دیپلماتیک با پاکستان نماینده مردم مشهد در مجلس: برخورد هیجانی با حضور دانش‌آموزان اتباع به بحران آموزشی منجر می‌شود افغانستان در سید یک قرعه کشی جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۶ قرار گرفت + جزئیات رئیس کمیسیون امور داخلی مجلس: حضور اتباع بیگانه در کشور باید براساس نیاز و موقتی باشد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴) رشد ۷ درصدی دارایی سرمایه‌گذاران خارجی در بورس ایران | افغانستانی‌ها پیشتاز استاندار فراه افغانستان وارد خراسان جنوبی شد مردم افغانستان جنایات رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم کردند گروه هکری افغان دراگنز وب‌سایت چند وزارتخانه طالبان را هک کرد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (جمعه ۹ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کاظمی قمی برای گفت‌وگو درباره وضعیت افغانستان به پاکستان رفت

  • کد خبر: ۲۰۶۳۵۰
  • ۲۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۸
کاظمی قمی برای گفت‌وگو درباره وضعیت افغانستان به پاکستان رفت
نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان و سفیر جمهوری اسلامی ایران در کابل با هدف گفت‌وگو و رایزنی با مقام‌های پاکستانی درباره افغانستان به اسلام‌آباد سفر کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، حسن کاظمی قمی به دعوت رسمی آصف‌علی درانی، نماینده ویژه پاکستان در امور افغانستان به اسلام‌آباد رفته است.

قرار است آقای کاظمی قمی با همتای پاکستانی خود آصف‌علی درانی و برخی دیگر از مقام‌های این کشور دیدار و گفتگو کند.

این در حالی است که اخیراً وزارت خارجه با نشر بیانیه‌ای به ابراز دیدگاه تهران در قبال افغانستان و طرح ایجاد هماهنگی میان همسایگان این کشور برای حل بحران موجود، پرداخت.

وزارت خارجه ایران بر ایجاد گروه تماس تاکید کرده و هماهنگی میان کشور‌های منطقه را در قبال افغانستان ضروری می‌داند.

منبع: صدای افغان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->