جدول لیگ برتر ایران در پایان هفته نهم (۹ آبان ۱۴۰۴) | صدر کماکان آبی ماند رابطه شکراب پیروانی با اوسمار رفیق درویش در سکوت به دنبال مدیرعاملی پرسپولیس آمار ضعیف اسکوچیچ مقابل پرسپولیس جریان مافیایی برای دور کردن سیدجلال از پرسپولیس رقم عجیب قرارداد گل‌محمدی با فولاد پشت پرده جدایی امیری از پرسپولیس نتیجه بازی استقلال و آلومینیوم اراک در لیگ برتر(۹ آبان ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| بی رقیب در صدر ویدئو| خلاصه بازی استقلال و آلومینیوم اراک(۹ آبان ۱۴۰۴) ترکیب استقلال برابر آلومینیوم مشخص شد (۹ آبان ۱۴۰۴) | ساپینتو دست به ترکیب برنده نزد آمار فاجعه‌بار تراکتور مقابل پرسپولیس | تنها یک برد در ۶ سال! پخش زنده بازی استقلال و آلومینیوم اراک (۹ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین منچستریونایتد در مسیر مدعی شدن چرا تیم‌های شهرستانی در تهران تمرین می‌کنند؟| لگدمال هویت! خیز حسین‌زاده برای کسب دومین کفش طلای فوتبال ایران نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

چراغ سبز برانکو به پرسپولیس از نشست خبری عمان! + فیلم

  • کد خبر: ۲۰۶۳۷۱
  • ۲۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۶
چراغ سبز برانکو به پرسپولیس از نشست خبری عمان! + فیلم
سرمربی تیم ملی فوتبال عمان به صورت تلویحی پیشنهاد پرسپولیس به خودش را تایید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، نشست خبری مسابقه تیم‌های ملی فوتبال عربستان و عمان امروز (دوشنبه ۲۵ دی ۱۴۰۲) برگزارشد و برانکو ایوانکویچ که این روز‌ها روی نیمکت عمان می‌نشیند در این نشست با سوال حاشیه‌ای یک خبرنگار درخصوص پیشنهاد پرسپولیس مواجه شد.

واکنش «برانکو» به سوالی درباره حضورش در پرسپولیس؛ Look عزیزم!

سرمربی تیم ملی عمان در این نشست خبری و در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر پیشنهاد باشگاه پرسپولیس به این مربی گفت: Look (ببینید) عزیزم! این سوالی نیست که برای این نشست خبری باشد و این کنفرانس درباره بازی فرداست. مربیان زیادی روزانه از تیم‌های مختلف پیشنهاد دریافت می‌کنند و این اتفاق در دنیای فوتبال طبیعی است. با این حال فردا بازی داریم و روی این مسابقه تمرکز کرده‌ایم. باید ببینیم فردا چه اتفاقی در بازی می‌افتد.

تعداد بازدید : 202

چراغ سبز برانکو برای حضور در پرسپولیس

نوع ادبیات برانکو بازهم مطابق انتظار کاملا هوشمندانه بود و این مربی بدون اینکه پاسخ صریحی به این سوال بدهد، پالس‌هایی را هم از وجود این پیشنهاد مطرح کرد. استفاده برانکو از لفظ "عزیزم" در این مصاحبه و باز گذاشتن پایان این سوال باعث شد تا هواداران این تیم ضمن اطمینان از پیشنهاد مطرح شده نسبت به حضور این مربی در پرسپولیس امیدوارتر شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->