رمزگشایی ۵۰ فقره سرقت محتویات داخل خودرو در مشهد (۶ مهر ۱۴۰۴) نتایج آزمون استعدادهای برتر ملی دانشگاه فرهنگیان اعلام شد تأثیر آلودگی هوا بر سلامت بینایی کودکان پاییز خشک پیش‌روی کشور | تداوم کاهش بارش موزه ملی ایران پس از ۳ ماه، فردا (دوشنبه، ۷ مهر ۱۴۰۴) بازگشایی می‌شود + ساعات بازدید مهلت ثبت‌نام ازدواج‌های دانشجویی ۱۴۰۴ اعلام شد فرماندار مشهد: ۲۱۳ مدرسه تا ابتدای سال تحصیلی آینده در شهرستان مشهد به بهره‌برداری خواهند رسید وزیر علوم خبر داد: افزایش ۱۰۰ درصدی نرخ کار دانشجویی | سامانه ارتباط دانشگاه‌ها با وزارت، به‌زودی راه‌اندازی می‌شود راهکار خلاصی کودک از شپش را بشناسید سهم هدایت دانش‌آموزان به هنرستان‌ها، به ۶۰ درصد خواهد رسید + ویدئو شهادت ۳۴ دانش‌آموز در جنگ ۱۲ روزه وزیر آموزش و پرورش: مابقی پاداش بازنشستگان به زودی پرداخت می‌شود سخنگوی صنعت آب: از پاییز خشک باید با مدیریت مصرف عبور کنیم شکار‌های غیرمجاز، تنها پارک ملی خراسان رضوی را نابود می‌کند جان‌بخشی دوباره به دبستان «جعفر برزگر» در مشهد | مدرسه ای نونوار؛ با آب و برق، بدون خار و خاشاک «شهر سنگ» در خراسان رضوی ایجاد می‌شود | ۲۰ درصد صادرات کاغذ کشور از این استان است زنان باردار لبنیات فله‌ای مصرف نکنند اختصاص کدپستی به عشایر خراسان رضوی برای ییلاق و قشلاق پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۶ مهر ۱۴۰۴) | از چهارشنبه، هوا خنک می‌شود رشد یک بیماری خطرناک در کشور | ۷۵ درصد مبتلایان خانم هستند دستور رئیس کل دادگستری خراسان رضوی برای اعاده تخریب‌های اخیر در ارتفاعات جنوب مشهد اعضای باند حرفه‌ای سرقت از منازل مشهد دستگیر شدند | مهمانپذیر؛ نقطه پایان مهمانان ناخوانده! مطالبات بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری بگیران چیست؟ نومعلمان در  مدارس؛ فرصتی نو یا  چالشی تازه؟ درباره ورود معلم های بی تجربه به کلاس های درس | تعلیم و تربیت در دست نومعلمان نکاتی درباره استفاده از کپسول‌های آتش‌نشانی در آپارتمان دانشجویان پرستاری در مؤسسات هلال و وارستگان پذیرفته نمی‌شوند | انتقال پذیرفته‌شدگان به دانشگاه‌های آزاد آیین افتتاح هنرستان وابسته مهارت بنیان رضوی در مشهد برگزار شد توضیحات تأمین اجتماعی در مورد یارانه معوق حکمت‌کارت بازنشستگان نیرو‌های مسلح
سرخط خبرها

خراسان رضوی ۱۰ هزار کلاس درس بدون بخاری استاندارد دارد | در صورت تامین بودجه امسال ۲۵۰۰ کلاس استانداردسازی می‌شود

  • کد خبر: ۲۰۶۵۳۲
  • ۲۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۵
خراسان رضوی ۱۰ هزار کلاس درس بدون بخاری استاندارد دارد | در صورت تامین بودجه امسال ۲۵۰۰ کلاس استانداردسازی می‌شود
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان‌رضوی گفت: اگر بودجه برسد، امسال ۲ هزارو ۵۰۰ کلاس، استانداردسازی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز «۴۰‌هزار کلاس درس، یعنی ۸۰‌درصد کلاس‌های درس استان، دارای سامانه گرمایشی استاندارد هستند.» این پاسخ مختصر مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان‌رضوی است؛ هرچند پرسش ما درباره تعداد مدارس یا کلاس‌های درس باقی‌مانده‌ای که هنوز سامانه گرمایشی استاندارد ندارند، بی‌پاسخ ماند، این گفته به این معناست که ۲۰‌درصد بقیه که تقریبا شمارشان به ۱۰‌هزار کلاس درس می‌‎رسد، سامانه گرمایشی استاندارد ندارند.

اگر بخواهیم آمار و ارقام کشوری این موضوع را در نظر بگیریم، باید به صحبت‌های حمیدرضا خان‌محمدی، رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، اشاره کنیم که بیان کرد: «اکنون ۹۰‌درصد کلاس‌های درس کشور به سامانه حرارت مرکزی مجهز و متصل‌اند و تنها ۱۰‌درصد کلاس‌ها به‌دلیل مشکلاتی به سامانه حرارت مرکزی متصل نیستند و برای گرمایش کلاس درس از بخاری و... استفاده می‌کنند.»

کدام استاندارد؟

البته جاسم حسین‌پور ۲۵‌آبان‌ماه امسال به ایرنا گفته بود که سیستم گرمایشی ۳۵‌هزار کلاس درس استان در ۱۰‌سال اخیر استاندارد شده است. او همچنین اعلام کرده بود که ۱۰‌هزار کلاس درس دیگر نیز دارای بخاری گازی استاندارد هستند. این در حالی است که رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور به‌تازگی اعلام کرده است که «حتی وجود بخاری استاندارد در کلاس‌های درس از نظر ما غیراستاندارد و ممنوع است. به‌طور‌کلی بخاری‌هایی که از سوی سازمان استاندارد تأیید شده باشد، استاندارد محسوب می‌شود و بخاری‌های بدون دودکش یا چکه‌ای و نفتی، غیراستاندارد است و اصلا نباید در مدارس استفاده شود. پدر و مادر دانش‌آموزان استفاده از بخاری غیراستاندارد در مدارس را به آموزش‌و‌پرورش اطلاع بدهند.»

احتمال استانداردسازی برای ۲ هزارو ۵۰۰ کلاس

حسین‌پور همچنین در گفتگو با شهرآرا، با اشاره به اینکه ۱۶‌هزار‌و‌۳۴۰ کلاس درس در مشهد نیز شامل نواحی هفت‌گانه، تبادکان، رضوی و احمدآباد دارای سامانه گرمایشی استاندارد هستند، افزود: امسال در‌صورت تأمین و ابلاغ اعتبار، اداره‌کل نوسازی مدارس استان آمادگی این را دارد که سامانه گرمایشی ۲ هزارو ۵۰۰ کلاس درس را استاندارد‌سازی کند.

وی با بیان اینکه در مدارس مشهد بخاری نفتی یا برقی نداریم، اظهار کرد: طی یک سال گذشته سامانه گرمایشی بیش از ۴۲۰ مدرسه در استان تعمیر اساسی یا تجهیزات برای بهسازی و تعمیرات تحویل آموزش‌و‌پرورش شده است. وی درباره مشارکت خیران برای تجهیز مدارس به سامانه گرمایشی استاندارد، بیان کرد: برخی از اولیا یا دهیاری‌ها در ایجاد یا تعمیر سامانه گرمایشی تعدادی از مدارس همراهی داشتند. این همراهی همچنین در ساخت یا ایجاد نمازخانه‌ها و کلاس و فضای آموزشی نیز بوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->