شروط نتانیاهو برای پایان جنگ غزه اعلام شد تظاهرات ضدصهیونیستی در منچستر انگلیس | اسرائیل را از فیفا اخراج کنید انفجار مهیب در دمشق سوریه (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) اعتصاب سراسری و بزرگ علیه نتانیاهو| صهیونیست‌ها فرداشب به خیابان می‌آیند (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) اظهار همدردی قالیباف با مردم پاکستان نسبت به جان باختن و آسیب دیدن شماری از مردم این کشور در سیل روسیه ۲ منطقه دیگر اوکراین را تصرف کرد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) عارف: نباید مردم برای یک خدمت دولتی سرگردان باشند حماس: اسرائیل با چراغ سبز آمریکا به جنایات جنگی خود در غزه ادامه می‌دهد درگیری میان کرد‌های سوری و نیرو‌های جولانی در حومه دیرالزور تشدید شد فرانسه علیه «پروژه E ۱» صهیونیست‌ها موضع گرفت توقف صدور ویزا‌های مسافرتی اهل غزه توسط آمریکا (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات پوتین درباره دیدار با ترامپ عراقچی: اجرای هر پروژه‌ای در قفقاز مشروط به عدم دخالت خارجی است مقام نظامی سابق در ارتش اسرائیل: در برابر هر اسرائیلی کشته‌شده در ۷ اکتبر، باید ۵۰ فلسطینی کشته شوند هلاکت تروریست‌ها درپی عملیات ارتش عراق در کرکوک + فیلم آمار جدید شهدا و مجروحان غزه اعلام شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) اردوغان: غزه در آستانه فروپاشی کامل قرار دارد ستاد کل نیرو‌های مسلح، به آمریکا و رژیم صهیونیستی هشدار داد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) زلنسکی: فشار بر روسیه باید تا پایان جنگ ادامه داشته باشد پوتین به کیم جونگ اون نامه نوشت رایزنی دبیران شورای امنیت ملی ایران و ارمنستان رئیس دیوان عالی کشور بر ضرورت صیانت از قضات و کارکنان برای جلوگیری از فساد تاکید کرد مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: آمریکا می‌تواند روسیه را وادار به انجام مذاکره جدی کند امیر سرتیپ صباحی‌فرد از گروه پدافند هوایی فردو قم بازدید کرد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی ترامپ با زلنسکی و دیگر سران اروپایی در آلاسکا پزشکیان به ارمنستان و بلاروس سفر خواهد کرد خوشحالی عضو ناتو از دیدار ترامپ و پوتین
سرخط خبرها

داوری: ۲ هزار کلاس درس در مشهد به دانش‌آموزان افغانستانی اختصاص دارد

  • کد خبر: ۲۰۶۵۵۷
  • ۲۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۹
داوری: ۲ هزار کلاس درس در مشهد به دانش‌آموزان افغانستانی اختصاص دارد
فرماندار مشهد گفت: هم‌اکنون ۲ هزار کلاس درس در این شهرستان به تحصیل دانش‌آموزان تبعه افغانستان اختصاص دارد که این میزان معادل کمبود فضای آموزشی در مشهد است.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن داوری روز سه شنبه در حاشیه افتتاح مدرسه در روستای «کاظم آباد پنجشنبه» در جمع خبرنگاران افزود: همه اتباع خارجی در کنار دانش آموزان ایرانی در حال تحصیل بوده و در مجموع پنج درصد از مجموع دانش آموزان در خراسان رضوی اتباع خارجی هستند.

وی بیان کرد: ۸۵ درصد از مجموع دانش آموزانی تبعه خارجی خراسان رضوی در شهرستان مشهد تحصیل می‌کنند، لذا تامین فضا‌های آموزشی برای این اتباع توسط خیران و سازمان‌های بین المللی مورد انتظار است.

مدرسه ۱۲ کلاسه «کاظمیه» در روستای کاظم آباد پنجشنبه در بخش مرکزی مشهد امروز سه شنبه با حضور «سیگوالد تامین هاوگه» سفیر پادشاهی نروژ و یکی از مسوولان سفارت پادشاهی دانمارک در تهران به بهره برداری رسید. این مدرسه با کمک خیران و نهاد‌های بین المللی کمک رسان مرتبط با کشور‌های نروژ و دانمارک ساخته شده است.

بر اساس اعلام اداره کل اتباع و مهاجرین خارجی خراسان رضوی، مشهد بعد از تهران دارای بیشترین شمار مهاجران خارجی است و نزدیک به ۴۰۰ هزار تبعه خارجی دارای مدارک شناسایی و اقامت شامل کارت آمایش، گذرنامه، گذرنامه خانواری و برگه سرشماری هستند که مشخصات آن‌ها در سامانه "سیام" وزارت کشور ثبت شده است و به عنوان اتباع قانونی در مشهد اقامت دارند.

براساس این گزارش ۷۶ هزار دانش آموز افغانستانی در خراسان رضوی مشغول به تحصیل هستند.

همچنین حدود ۳۰۰ هزار تبعه خارجی فاقد مدرک هویتی در مشهد شناسایی شده اند که افراد دارای گذرنامه با تاریخ منقضی شده نیز در این میان هستند و به عنوان اتباع غیرمجاز تلقی می‌شوند که البته در ماه‌های قبل حدود ۱۰۰ هزار نفر از این تعداد به کشورشان بازگردانده شده اند.

طبق اعلام فرمانداری مشهد، سرانه فضای آموزشی برای هر دانش آموز در کشور پنج و پنج دهم متر مربع، در خراسان رضوی چهار و پنج دهم مترمربع و در حاشیه شهر مشهد و روستا‌های اطراف این کلانشهر یک و ۲ دهم مترمربع است.

طرح ویژه ساخت مدرسه توسط خیران با توجه به کمبود ۲ هزار کلاس درس در مشهد مورد حمایت قرار گرفته و از آبان ماه هر سه‌شنبه یک مدرسه در این شهرستان به بهره برداری می‌رسد.

چهار میلیون نفر جمعیت شهرستان مشهد در شهر‌های «مشهد، رضویه، ملک آباد و بینالود» و ۴۰۰ روستای کوچک و بزرگ آن سکونت دارند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->