تصادف زنجیره‌ای در جاده شیروان به فاروج ۳ مصدوم بر جا گذاشت (۶ شهریور ۱۴۰۴) آیا بابک زنجانی به پلیس فتا احضار شد؟ (۶ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پلیس راهور به صدور گواهینامه موتور سیکلت برای بانوان؛ اقداماتی در حال انجام است +فیلم ویدئو | توقیف گواهینامه ۲۰ هزار راننده متخلف از ابتدای شهریور ۱۴۰۴ اعلام زمان نتایج نهایی آزمون دستیاری پزشکی ۱۴۰۴+ زمان ثبت نام ویژگی‌های یک شهر دوستدار کودک چیست | شهری که می‌خواهد صدای کودکان را بشنود ویدئو | دستگیری سارق سنگ قبر یک هنرمند از قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تهران بهره‌برداری از هفت طرح بهداشتی در مشهد همزمان با هفته دولت فرآیند اعلام حضور داوطلبان در ارزیابی استخدام آموزش و پرورش ۱۴۰۴ آغاز شد گلایه دانشجویان دانشگاه آزاد به پرداخت شهریه زودهنگام و محدودیت انتخاب واحد ماجرای قتل وحشتناک مدیر ساختمان و همسرش توسط مرد همسایه جزئیات ساعات کاری کارمندان دولت پس از ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ + فیلم روند افزایش ظرفیت دانشجوی پزشکی باید متوقف شود جلوگیری از سقط بیش از ۱۰ هزار جنین در کشور با اجرایی شدن طرح نفس افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب‌های درسی مردود است دو مکمل غذایی که پیری پوست را تسریع می‌کنند یک جاده غیرمجاز به درازای ۸ کیلومتری در جنگل‌های گیلان کشف شد بیماران فشار خون بالا چه چیز‌هایی را نباید در وعده‌های غذایی خود مصرف کنند؟ استرداد متهم کلاهبرداری ۵۰ هزار دلاری به کشور اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ شهریور ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون قضاوت سال ۱۴۰۴، فردا، ۷ شهریورماه، است زمان اعلام نتایج آزمون دستیاری مشخص شد پاسخ گویی آبفا به سؤالات ریزودرشت مردم مشهد نیم‌روزی با شهروندان در امور مشترکان آب مناطق ۲  و ۴  مشهد | گلایه‌هایی برای گرانی آب ناترازی افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان علوم پزشکی و تعداد خوابگاه‌های دانشجویی نگاهی به مشاوره های پیش از طلاق و اثرگذاری شان در سازش زوجین در خراسان رضوی | نجات خانواده از «تصمیم» تا «مسیر» به این دلایل روی کاناپه نخوابید جدیدترین اعترافات زوج سارق: زن‌هایی که طلای زیادی داشتند سوژه ما بودند آیا پاکسازی کبد در درمان بیماری‌های کبدی مؤثر است؟
سرخط خبرها

رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی خراسان رضوی: نباید یک ریال از مبلغ اختصاص یافته به سازمان تامین اجتماعی کسر شود

  • کد خبر: ۲۰۶۵۶۶
  • ۲۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۸
رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی خراسان رضوی: نباید یک ریال از مبلغ اختصاص یافته به سازمان تامین اجتماعی کسر شود
رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی خراسان رضوی درمورد مصوبات کمیسیون تلفیق در خصوص بودجه سازمان تامین اجتماعی توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس فراکسیون بازنشستگان مجلس روز گذشته در گفت‌وگو با رسانه گفت که پیگیری‌های فراکسیون بازنشستگان و حمایت کمیسیون تلفیق تخصیص اعتبار ۷۰ همت بابت متناسب سازی حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری و ۱۷۰ همت برای بازنشستگان تامین اجتماعی در سال آینده است.

البته که سازمان برنامه و بودجه اطلاعیه‌ای صادر کرد که در آن آمده است: «نمایندگان عضو کمیسیون تلفیق بودجه احکام الحاقی متعددی را که بار مالی آن‌ها تامین و  پیش بینی نشده است، علیرغم مخالفت نمایندگان دولت به تصویب رساندند. با توجه به پوشش خبری گسترده این مصوبات و ایجاد انتظارات احتمالی در برخی هموطنان عزیز، لازم به تاکید است که این مصوبات در مرحله تصویب نهایی در صحن مجلس و یا در مرحله تایید توسط شورای محترم نگهبان ممکن است با چالش مغایرت با اصل ۷۵ قانون اساسی مواجه شده و از تصویب نهایی باز بماند».

از طرفی عضو کمیسیون تلفیق بودجه در مجلس در واکنش به اطلاعیه سازمان برنامه و بودجه در گفت‌وگو با رسانه‌ها، اعلام کرد: طبق اصل ۵٣ قانون اساسی دولت موظف است که لایحه بودجه را به مجلس ارائه دهد و مجلس هم پس از بررسی‌ها و تصویب با تایید شورای نگهبان، قانون بودجه را به دولت ابلاغ کند. در کمیسیون تلفیق بودجه را مورد بررسی قرار دادیم و دولت کسری‌هایی در بودجه داشت که این عدد بیش از ٣٠٠ هزار میلیارد تومان بود.

وی افزود: از دیگر موضوعات بحث بدهی دولت به تامین اجتماعی بود که در بررسی بودجه ١۴٠٣ به دولت تکلیف کردیم که ١٧٠ هزار میلیارد تومان از آن را از محل فروش اموال با واگذاری‌ها بپردازد که این مصوبات بودجه دولت را طبیعتاً افزایش می‌دهد. دولت باید بپذیرد که بودجه‌ای که به مجلس تحویل داد ناقص بود و برخی از موارد را اجرا نکرده بودند و یکی از آن‌ها هم‌ترازی بازنشستگان بود که تقریبا ۵٠ همت کسری در این بخش دیده می‌شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در کش و قوس مجلس شوای اسلامی و سازمان برنامه و بودجه کور سوی امیدی در دل بازنشستگان ایجاد شده که از طرفی این تایید و تکذیب‌ها همین اندک تسکین درد بازنشستگان را نافرجام می‌کند.

اگر این مبلغ کاهش یابد بازنشستگان سکوت نخواهند کرد 

دراین خصوص قربانعلی رمضانی، رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی خراسان رضوی در گفتگو با شهرآرانیوز، اظهار کرد: مصوبه کمیسیون تلفیق در خصوص اختصاص ۱۷۰ بودجه هزار میلیارد تومانی به سازمان تامین اجتماعی، مسکنی بر درد بازنشستگان هست، اما در صورتی که این مبلغ در بودجه سال آینده سازمان نیاید متناسب‌سازی حقوق چگونه انجام خواهد شد؟ با کدام بودجه؟. اگر این مبلغ مصوب شود بر متناسب‌سازی حقوق تاثیرگذار خواهد بود و اگر مصوب نشود پیش‌بینی کنید چه وضعیتی در انتظار بازنشستگان خواهد بود.

وی مصوبه کمیسیون تلفیق را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: اگراین مصوبه قطعی نشود شاهد معضلات خواهیم بود و کمر سازمان تامین اجتماعی زیر متناسب‌سازی حقوق خم خواهد شد. مطالباتی که سازمان تامین اجتماعی از دولت دارد باید به نحوی باشد که بتوان از آن استفاده کرد، در صورت عدم پرداخت بازنشستگان دچار مشکل خواهند شد.

رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی خراسان رضوی ادامه داد: ما ۲۵ درصد از متناسب سازی حقوق دولت دوازدهم بدهکاریم و معوقات ماده ۹۶ نیز وجود دارد چرا که ماده ۹۶ به درستی، بر اساس تورم و هزینه‌های مشخص در این ماده اجرا نشده است؛ لذا نظارت مجلس و دقت شورای نگهبان را می‌طلبد.

رمضانی با تاکید بر اینکه امروز بازنشستگان حداقل بگیر و دچار مشکلات معیشتی هستند، بیان کرد: با ۵ شش میلیون تومان چگونه می‌شود زندگی کرد؟. ما از دولت انتظاری به جز پرداخت مطالباتش نداریم.  

وی افزود: سکوت بازنشستگان تا کنون در جهت مصلحت کشور بوده است و نباید صدای بازنشستگان در خیابان‌ها شنیده شود کما اینکه اساسا با این موضوع مخالف هستیم. بدون شکست سکوت بازنشستگان باید تکلیف آنان روشن شود.

رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی خراسان رضوی در خصوص احتمال کسر بودجه مصوب کمیسیون تلفیق، اظهار کرد: اگر این مبلغ کاهش یابد بازنشستگان سکوت نخواهند کرد و نباید یک ریال از آن کسر شود چرا که روی همین ۱۷۰ هزار میلیارد تومان هم نمی‌توانیم زیاد حساب باز کنیم.

رمضانی در نهایت گفت: امیدوارم طی سال آینده شرایط بازنشستگان تغییر کند.

به گزارش شهرآرانیوز، هرچقدر درمورد مظلومیت بازنشستگان تامین اجتماعی بنویسیم، کم است چرا که با توجه به وضعیت اقتصادی حاکم بر جامعه الحق و الانصاف مدیریت یک زندگی ساده با ۵ یا شش میلیون تومان دشوار است. گویا به محض بازنشسته شدن آنان فراموش می‌کنیم چه خدماتی که ارائه ندادند، سال‌ها بیمه پرداخت کردند که حقوق بازنشستگی‌شان در روز‌های پیری آنان را شرمنده خانواده‌شان نکند. امید است شرایط معیشتی برای بازنشستگان در سال آینده بهتر شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->