واکنش کاخ سفید به ناکامی ترامپ در دستیابی به جایزه صلح نوبل نتانیاهو: اسرائیل با چالش‌های بزرگی در منطقه روبرو است ‌می‌رسد نوای «نَصرٌ مِن اللّه» از حریم رضا (ع) | راهپیمایی «بشارت نصر» در مشهد برگزار شد آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران
سرخط خبرها

آمریکا، مدعی توقیف تسلیحات ایرانی ارسالی به انصارالله یمن شد + تصاویر

  • کد خبر: ۲۰۶۶۷۰
  • ۲۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۳
آمریکا، مدعی توقیف تسلیحات ایرانی ارسالی به انصارالله یمن شد + تصاویر
فرماندهی مرکزی آمریکا در منطقه موسوم به سنتکام در تداوم اظهارات ضد ایرانی و ناتوانی در برابر انصارالله یمن ادعا کرد: ایالات متحده آمریکا تسلیحات پیشرفته ایرانی را که در حال انتقال به حوثی ها (انصارالله) بودند، توقیف کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، فرماندهی مرکزی آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی در بیانیه ای اعلام کرد: در ۱۱ ژانویه ۲۰۲۴، نیروی دریایی سنتکام آمریکا هنگام انجام عملیات راستی‌آزمایی پرچم، یک‌ کشتی که مشغول حمل غیرقانونی تسلیحات پیشرفته ایران برای تامین مجدد نیروهای حوثی (انصارالله) در یمن بود، توقیف کردند.

سنتکام با ارائه سه تصویر مدعی شد: «نیروی دریایی آمریکا در ناو یو اس اس لوییس بی پولر با پشتیبانی بالگرد و پهپادها، در نزدیکی سواحل سومالی در آب های بین المللی دریای عرب سوار این کشتی شده و موشک بالستیک ساخت ایران، قطعات موشک و موشک های کروز ، سوخت موشک، فناوری هدایت موشک، و کلاهک های موشک های بالستیک میان برد و موشک های کروز ضد کشتی و همچنین اجزای مرتبط با پدافند هوایی را توقیف کردند. تحلیل اولیه نشان می‌دهد که همین سلاح‌ها توسط حوثی‌ها برای تهدید و حمله به دریانوردان در کشتی‌های تجاری بین‌المللی در حال عبور در دریای سرخ استفاده شده است.»

آمریکا، مدعی توقیف تسلیحات ایرانی ارسالی به انصارالله یمن شد

سنتکام در ادامه اتهام زنی به جمهوری اسلامی ایران مدعی شد: این اولین توقیف تسلیحات کشنده پیشرفته متعارف ایران از زمان آغاز حملات حوثی‌ها به کشتی‌های تجاری در نوامبر ۲۰۲۳ است. این همچنین اولین توقیف موشک‌های بالستیک و موشک‌های کروز پیشرفته ساخت ایران توسط نیروی دریایی ایالات متحده از نوامبر ۲۰۱۹ است. عرضه، فروش یا انتقال مستقیم یا غیرمستقیم تسلیحات به حوثی‌ها در یمن ناقض قطعنامه امنیتی ۲۲۱۶ سازمان ملل و قوانین بین‌المللی است.

آمریکا، مدعی توقیف تسلیحات ایرانی ارسالی به انصارالله یمن شد

فرماندهی مرکزی آمریکا در منطقه همچنین ادعا کرد: دو نیروی دریایی ایالات متحده که قبلاً گزارش مفقود شدن آنها در دریا گزارش شده بود، مستقیماً در این عملیات شرکت داشتند. ژنرال مایکل اریک کوریلا، فرمانده سنتکام گفت: "ما در حال انجام جستجوی جامع برای هم تیمی های گم شده خود هستیم."

سنتکام ادامه داد: این کشتی توسط نیروهای دریایی ایالات متحده ناامن شناسایی شده و غرق شد. وضعیت ۱۴ خدمه کشتی بر اساس قوانین بین المللی مشخص می شود.

فرماندهی مرکزی آمریکا همچنین مدعی شد: واضح است که ایران به ارسال کمک های مرگبار پیشرفته به حوثی ها ادامه می دهد. ژنرال مایکل اریک کوریلا گفت: «این نمونه دیگری از چگونگی اقدام فعالانه ایران در سراسر منطقه برای ایجاد بی ثباتی بی‌ثباتی است.ما به همکاری با شرکای منطقه‌ای و بین‌المللی برای افشا و جلوگیری از این تلاش‌ها و در نهایت برای تامین مجدد آزادی ناوبری ادامه خواهیم داد.»

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->