همه چیز درباره مراحل و جزئیات اجرای توافق غزه و تبادل اسرا نیکلاس مادورو: وحشیانه‌ترین نسل‌کشی از زمان هیتلر در غزه رخ داده است استقبال رئیس مجمع عمومی سازمان ملل از توافق آتش‌بس | باید به جنگ غزه پایان دهیم رهبر انصارالله: اسرائیل در برابر مقاومت و ایستادگی غزه به زانو درآمد حمایت گوترش از اجرای کامل توافق آتش‌بس غزه ترامپ: اسرائیل نیرو‌های خود را تا خط توافق‌شده عقب خواهد کشید | فکر می‌کنم ایران بخشی از روند گسترده‌تر صلح خواهد بود رهبری در پیامی به اجلاس سراسری نماز: برای ترویج و آموزش نماز باید از ابزار‌های نوین بهره‌گیری کرد بیانیه رسمی حماس درباره توافق آتش‌بس غزه؛ جنگ به پایان رسید پایان دور سوم مذاکرات شرم‌الشیخ | موافقت حماس با آزادی اسرای صهیونیست (۱۶ مهر ۱۴۰۳) حمله پهپادی دوباره یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آمریکا: پیشرفت زیادی در مسیر توافق غزه حاصل شده است ترامپ برنامه سفر به خاورمیانه ندارد حمله وحشیانه پلیس آلمان به تظاهرات همبستگی با غزه + فیلم حماس ادعا‌ها درباره پیکر شهیدان السنوار را تکذیب کرد بارزانی: نمی‌خواهیم منبع تهدیدی برای ایران باشیم کشتی تحریم‌شده ایران در بندر برزیل پهلو گرفت پارلمان اسپانیا تحریم تسلیحاتی صهیونیست‌ها را تصویب کرد مازندران اولین شهردار زن را به خود دید وقوع انفجار مهیب در دمشق (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هشدار کنگره آمریکا به ترامپ | روابط آمریکا و هند را ترمیم کن ارزیابی سی‌ان‌ان از مذاکرات آتش‌بس غزه در مصر اتحادیه اروپا خواهان ازسرگیری همکاری ایران و آژانس شد انتقاد تند لاوروف از بازگرداندن تحریم‌های ایران پارلمان ترکیه حملات اسرائیل به ناوگان صمود را محکوم کرد افسانه نادری‌پور، عضو کمیته مشورتی شورای حقوق بشر سازمان ملل شد واکنش مکرون به آزادی شهروند فرانسوی بازداشت شده در ایران پوتین وارد دوشنبه شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

صهیونیست‌ها شبکه‌های ارتباطی و اینترنت غزه را قطع کردند

  • کد خبر: ۲۰۶۷۳۷
  • ۲۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۷
صهیونیست‌ها شبکه‌های ارتباطی و اینترنت غزه را قطع کردند
دفتر اطلاع‌رسانی دولت غزه با تاکید بر اینکه رژیم اشغالگر صهیونیستی شبکه‌های ارتباطی و اینترنت نوار غزه را برای هفتمین بار در طول این جنگ قطع و مختل کرده، هشدار داد که عملکرد رژیم صهیونیستی باعث وخامت فجایعی می‌شود که حملاتش در غزه رقم زده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دفتر اطلاع‌رسانی دولت غزه در بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد رژیم اشغالگر صهیونیستی شبکه‌های ارتباطی و اینترنت نوار غزه را برای هفتمین بار از زمان آغاز حملاتش به این منطقه قطع کرده و از کار انداخته است.

این نهاد گزارش داد، رژیم اشغالگر در چارچوب کشتار جمعی فلسطینی‌های ساکن نوار غزه، عامدانه شبکه‌های ارتباطی و اینترنت غزه را به شکل کامل قطع می‌کند و این جنایت از پنج روز قبل در این منطقه ادامه دارد.

همچنین دفتر اطلاع‌رسانی دولت غزه تاکید کرد که قطع ارتباطات و اینترنت به معنای وقوع فجایعی است که زندگی فلسطینی‌ها در نوار غزه را به خطر می‌اندازد، تعداد زیادی از شهدا و زخمی‌ها هستند که با قطع ارتباطات، کسی نمی‌تواند به آن‌ها دسترسی پیدا کند و این امر در کنار تداوم حملات وحشیانه و بمباران مستمر خانه‌ها و محله‌های مسکونی، موجب افزایش تعداد قربانی‌ها به شکل تصاعدی خواهد شد.

به گزارش شبکه خبری المیادین، این نهاد در ادامه بیانیه خود، تداوم قطع ارتباطات و اینترنت را به منزله جنایتی تمام‌عیار دانست که هدف رژیم اشغالگر از آن دامن زدن به بحران انسانی وخیم موجود در نوار غزه است.

دفتر اطلاع‌رسانی دولت غزه در ادامه نیز رژیم اشغالگر صهیونیستی را مسوول کامل این جنایت مستمر در حق ۲.۴ میلیون انسان در نوار غزه دانست و همینطور آمریکا و جامعه جهانی را مسوول جنایات مختلفی دانست که این رژیم در چارچوب کشتار جمعی ملت فلسطین در نوار غزه مرتکب می‌شود.

همچنین این نهاد از تمامی کشور‌های آزاده جهان، توقف فوری جنگ مجرمانه علیه ملت فلسطین را خواستار شد و نیز از آن‌ها و نهاد‌های بین‌المللی مرتبط با مخابرات و اینترنت خواست رژیم صهیونیستی را تحت فشار بگذارند تا شبکه‌های ارتباطی و اینترنت نوار غزه را راه‌اندازی کرده و به این فاجعه تکراری و مستمر پایان دهد.

دیده‌بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه نیز دوشنبه درباره تداوم حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه که وارد صد و سومین روز خود شده، اعلام کرد نیرو‌های اشغالگر به گرسنگی دادن فلسطینی‌ها در شمال غزه بسنده نکرده، بلکه ده‌ها تن از آن‌ها را حین تلاش برای گرفتن کمک‌های محدودی که وارد این منطقه می‌شود، به قتل می‌رساند.

این دیده‌بان گزارش داد، رفتار رژیم صهیونیستی به منزله پایه‌گذاری جنایت کشتار جمعی است که از هفتم اکتبر سال گذشته در حق ساکنان غیرنظامی نوار غزه مرتکب می‌شود.

همچنین این نهاد حامی حقوق بشر تاکید کرد، مناطق شهر غزه و شمال نوار غزه با فاجعه‌ای هولناک ناشی از کمبود شدید آب شرب و ممانعت از انتقال آن روبه‌رو است و این به‌منزله حکم اعدامی واقعی برای ساکنان این منطقه است. دیده‌بان اروپا-مدیترانه در ادامه نیز محروم کردن غزه از آب را به‌منزله جنایتی جنگی و یکی از اشکال کشتار جمعی دانست که رژیم صهیونیستی از زمان آغاز حملات مستمرش در حق غیرنظامیان غزه مرتکب می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->