سخنگوی نیروهای مسلح یمن: فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک فراصوت هدف قرار دادیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی | پرواز‌ها در فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون به حالت تعلیق درآمده‌اند ایران در حال بررسی درخواست اروپا برای ازسرگیری مذاکرات است ادارات ۶ شهر خوزستان فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند آمادگی کامل مرز خسروی برای اربعین ۱۴۰۴ سفر رئیس موساد به واشنگتن؛ اسرائیل دست به دامن آمریکا شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: وزارت اقتصاد بر شرکت‌ها بورسی باید نظارت جدی داشته باشد دولت آلمان خواستار همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد خودکشی ۱۸ نظامی اسرائیلی از ابتدای سال ۲۰۲۵ سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشور‌های اروپایی دخالت نمی‌کنیم نرخ کرایه از مرز بین‌المللی شلمچه تا عتبات عالیات چقدر است؟ ۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم
سرخط خبرها

وزیر خارجه بر اجرای تفاهمات بین ایران و پاکستان در زمینه مبارزه با تروریسم تاکید کرد

  • کد خبر: ۲۰۶۷۶۰
  • ۲۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۷
وزیر خارجه بر اجرای تفاهمات بین ایران و پاکستان در زمینه مبارزه با تروریسم تاکید کرد
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در حاشیه برنامه‌های اجلاس داووس با آقای «انوار الحق» نخست وزیر دولت موقت پاکستان دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امیرعبداللهیان با ابلاغ سلام رئیس جمهور کشورمان به نخست وزیر پاکستان، روابط دو کشور ایران و پاکستان را عمیق و تاریخی خواند و با تاکید بر آمادگی ایران برای گسترش هرچه بیشتر روابط دو کشور، به دیدار اخیر وی با رئیس جمهور کشورمان اشاره کرد و آن را در کمک به تقویت روابط دو کشور حائز اهمیت توصیف کرد.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران از روند رو به رشد روابط دو کشور اظهار خرسندی کرد و گفت: هدف گذاری رهبران دو کشور، رساندن حجم روابط به ۵ میلیارد دلار است و با توجه به روابط تجاری ۲ و نیم میلیارد دلاری کنونی، لازمست با تلاش مشترک به هدف گذاری مشترک دست یابیم.

امیرعبداللهیان از تقویت بازارچه‌های مرزی دو کشور استقبال کرد و گفت:ایران آماده تقویت همکاری‌ها با پاکستان در زمینه‌های نرژی، نفت و گاز و برق است.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران بر لزوم ایجاد خط پروازی مشترک و مستقیم بین تهران و اسلام آباد بمنظور تسهیل روابط مردمی و نیز تقوبت همکاری‌ها میان تجار ایران و پاکستان تاکید نمود.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان با تشکر از ابراز همدردی پاکستان در خصوص عملیات تروریستی اخیر در گلزار شهدای کرمان، موضوع مبارزه با تروریسم را از موضوعات مهم مورد توجه دو کشور دانست و بر لزوم پیگیری اجرای تفاهمات گذشته میان جهات ذیربط دو کشور در این زمینه تأکید کرد.

امیرعبداللهیان با اشاره به بحران غزه گفت: بحران از فلسطین در حال گسترش در منطقه است و لازمست تلاش‌های کشور‌های اسلامی از جمله ایران و پاکستان برای پایان دادن به جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه افزایش یابد.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: راه حل بی ثباتی در منطقه، توقف فوری جنگ علیه غزه است و همه باید کمک کنند که فلسطینی‌ها با کمک سازمان ملل، خودشان در خصوص آینده خود تصمیم بگیرند.

وی افزود: آمریکائی‌ها فکر می‌کنند که می‌توانند اوضاع را آنگونه که می‌خواهند مدیریت کنند، اما در جنگ هر اتفاقی ممکن است رخ دهد.

«انوار الحق» نخست وزیر پاکستان نیز با ابلاغ سلام گرم خود به رئیس جمهور کشورمان، روابط دو کشور را بسیار با اهمیت توصیف و تمایل اسلام آباد برای تقویت همکاری‌های دوجانبه با تهران را ابراز کرد.

وی با اشاره به اینکه پاکستان و ایران با چالش‌های مشترکی در منطقه مواجه هستند، به حمله تروریستی اخیر در کرمان اشاره کرد و ضمن ابراز همدردی مجدد کشورش با ایران، بر لزوم تلاش و همکاری مشترک دو کشور برای محدود کردن اینگونه تهدیدات تروریستی تاکید کرد.

نخست وزیر پاکستان با اشاره به بحران غزه، کشتار شهروندان و کودکان و زنان در غزه را غیرقابل توجیه و دفاع خواند و بر ضرورت ایجاد آتش بس و ایجاد کریدور ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه تاکید کرد.

نخست وزیر پاکستان با اشاره به تلاش‌های رژیم اسرائیل برای گسترش جنگ در منطقه، بر لزوم هوشیاری در مقابل ابن طراحی تاکید کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->