ماجرای تلخ زوج جوان مشهدی که طعمه شیادان اینترنتی در اصفهان شدند گوشی هوشمند، عامل پنهان در تأخیر گفتار کودکان دستگیری قاتل پل غدیر شیراز در کمتر از ۲۴ ساعت دستگیری زن و شوهر سارق در بهارستان آیا مصرف زیاد آب کبد را چرب می‌کند؟ جان باختن راکب موتورسیکلت بر اثر برخورد با کامیون تداوم مهاجرت پزشکان برای نظام سلامت مشکل ساز خواهد شد نگین سبز رامسر به ثبت ملی رسید دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان هزینه برداشت نقشه تصاحب ملک میلیاردی در طرقبه شاندیز با ورود پلیس نقش بر آب شد حوادث رانندگی؛ عامل اصلی مرگ‌های غیر طبیعی در کشور ۲۱کشته و ۲۶ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس اسکانیا در استان فارس (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مسافت و زمان سفر از مرز‌های ایران به نجف و کربلا حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از فردا (یکشنبه، ۲۹ تیر ۱۴۰۴) واریز می‌شود آتش سوزی پالایشگاه آبادان مهار شد | نشت پمپ علت وقوع این حادثه بود (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وقوع آتش سوزی در واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان | عملیات اطفا در حال انجام است + فیلم (۲۸ تیر ۱۴۰۴) برگزاری رایگان کلاس‌های تقویتی برای دانش‌آموزان دهک‌های پایین در روستاها صدور سند تک‌برگ کاروانسرای مشهد میقان (۲۸ تیر ۱۴۰۴) آخرین اخبار از پرونده قتل «امیرمحمد خالقی» فرصت‌های اقتصادی حاصل از میوه‌های فصلی | فکر زمستون تو جیک جیک تابستون چرا نسل زِد (Z) علاقه‌ای به سلام‌کردن موقع شروع صحبت با تلفن ندارند؟ کاهش چشمگیر خطر ابتلا به آلزایمر با مصرف منظم گردو هشدار وزارت بهداشت درباره پشه آئدس دستورالعمل نظارت بهداشت محیط در محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد هشدار به مراکز همسریابی: در صورت ورود به حیطه صیغه‌یابی و چندهمسری، مجوزتان باطل می‌شود تاکسی حرارتی! جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور برگردانده شد صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی طوفان گردوخاک (۲۸ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

افزایش ۱۶ درصدی ورود زائر و مسافر به خراسان رضوی

  • کد خبر: ۲۰۶۷۸۹
  • ۲۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۸
افزایش ۱۶ درصدی ورود زائر و مسافر به خراسان رضوی
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استاندار خراسان رضوی گفت:ورود زائر و مسافر به این استان طی ۹ ماه گذشته امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۱۶ درصد افزایش دارد.

به گزارش شهرآرانیوز حجت الاسلام حجت گنابادی نژاد افزود: ۲۹ میلیون و ۸۹۱ هزار و ۷۷۵ زائر و مسافر از ابتدای امسال تا پایان آذر ماه جاری وارد استان شده‌اند.

وی اضافه کرد: این در حالی است که در مدت مشابه پارسال ۲۵ میلیون و ۷۷۵ هزار و ۶۷۴ نفر به خراسان رضوی سفر کردند.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استاندار خراسان رضوی گفت: این زائران به شکل پیاده و نیز از طریق هوایی، ریلی، ناوگان حمل و نقل جاده‌ای و وسایل نقلیه شخصی به استان و مشهد سفر کرده اند.

گنابادی نژاد افزود: بیشترین میزان ورودی زائر از طریق وسیله نقلیه شخصی با ۲۱ میلیون و ۶۸۲ هزار و ۹۴۰ نفر ثبت شده است.

وی ادامه داد: سه میلیون و ۷۱۳ هزار و ۳۴۸ نفر نیز از طریق ناوگان حمل و نقل عمومی جاده‌ای، سه میلیون و ۹۳ هزار و ۱۵۲ نفر با ناوگان ریلی و یک میلیون و ۴۰۲ هزار و ۳۳۵ نفر هم از طریق ناوگان هوایی به خراسان رضوی سفر کرده اند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->