ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است
سرخط خبرها

وزیر دفاع سابق پاکستان: تروریسم قطعا یک چالش جدی برای تهران و اسلام آباد است

  • کد خبر: ۲۰۶۹۲۱
  • ۲۸ دی ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۲
وزیر دفاع سابق پاکستان: تروریسم قطعا یک چالش جدی برای تهران و اسلام آباد است
وزیر سابق دفاع پاکستان تروریسم را چالش مشترک در منطقه از جمله میان تهران و اسلام‌آباد دانست و با تاکید بر لزوم حفاظت از روابط تاریخی با ایران گفت: ما باید به یاد داشته باشیم که جمهوری اسلامی ایران هموراه پشتیبان پاکستان در شرایط دشوار بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، خواجه‌محمد آصف طی گفت‌وگویی در شبکه پاکستانی «جیو نیوز» پیرامون حملات ایران به مقر تروریست‌ها در بلوچستان پاکستان گفت: تروریسم قطعا یک چالش جدی برای دو کشور است و ما باید در کنار هم این بحران را حل کنیم.

وی تاکید کرد: پاکستان همواره از روابط برادرانه و تاریخی با جمهوری اسلامی ایران برخوردار بوده و ما باید مراقب اهمیت این روابط باشیم و اجازه تخریب آن را ندهیم.

خواجه آصف که در سال ۱۳۹۶ وزیر خارجه پاکستان نیز بود اظهار کرد: ایران در دشوارترین شرایط همواره حامی پاکستان بوده و به ما کمک کرده و در تاریخ نیز ثبت است.

وی به زعم خود مدعی شد که قطعا پاکستان واکنش قوی به رویداد‌های اخیر در مرز‌های ایران خواهد داد، اما باید مراقب روابط دوجانبه خود باشیم و هر کاری را با درایت و خردمندی انجام دهیم.

خواجه‌محمد آصف هشدار داد که برخی‌ها در منطقه همواره علیه روابط ایران و پاکستان دست به توطئه زده و هیچ‌گاه از روابط تاریخی ما به‌ویژه حمایت‌های تهران از مواضع منطقه‌ای اسلام‌آباد خرسند نیستند.

وزیر سابق دفاع پاکستان با تاکید بر لزوم دیپلماسی و مکالمه میان دو کشور برای پرداختن به چالش‌های مشترک گفت: ایران و پاکستان قطعا قادر به کار مشترک و اقدام هم‌زمان علیه مشکلات مشترک یکدیگر هستند.

براساس این گزارش، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز گذشته در گفت وگوی تلفنی با همتای پاکستانی خود، امنیت پاکستان را امنیت جمهوری اسلامی ایران خواند و تصریح کرد: جریان موسوم به جیش العدل، گروهکی تروریستی است که علیه امنیت مشترک دو کشور اقدام می‌کند.

امیرعبداللهیان با تاکید بر احترام جمهوری اسلامی ایران به حاکمیت و تمامیت ارضی کشور دوست، برادر و همسایه پاکستان اظهار داشت: حاکمیت و تمامیت ارضی پاکستان قویا مورد توجه ماست.

وزیر امور خارجه پاکستان نیز در این گفت‌وگوی تلفنی با اشاره بر آرمان‌های مشترک دو کشور و سابقه ایران و پاکستان در دفاع از یکدیگر و نیز مبارزه با تروریسم تاکید کرد، امنیت ایران نیز امنیت پاکستان است و هرگاه تهدیدی در خاک پاکستان علیه جمهوری اسلامی ایران وجود داشته، دولت پاکستان علیه آن اقدام کرده است.

جلیل عباس جیلانی تاکید کرد: اسلام‌آباد انتظار دارد مقابله با گروه‌های تروریستی در پاکستان توسط نیرو‌های پاکستان انجام شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->