حملات رژیم صهیونیستی علیه پایتخت یمن (۶ شهریور ۱۴۰۴) الحوثی: اسرائیل از کشتار جمعی کودکان لذت می‌برد | شهادت ۲۹۶۰ نفر از ابتدای شروع کمک‌های انسانی در غزه روسای کره شمالی، روسیه و ایران در رژه چین حضور پیدا می‌کنند سخنگوی سپاه: بیش از ۶۰ درصد افکار عمومی منطقه، ایران را پیروز جنگ می‌دانند ابراز علاقه پزشکیان به همکاری سازنده با چین رئیس‌جمهور، تکلیف ما و کلام معیار رهبر معظم انقلاب آغاز ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌های شهر و روستا از ۲۱ دی ماه ۱۴۰۴ | ۲۰ مهرماه آخرین زمان برای استعفای دواطلبان دولتی ظرفیت فرودگاه مشهد به ۱۸ میلیون نفر افزایش می‌یابد| هدف‌گذاری تولید ۳۰۰۰ مگاوات انرژی تجدیدپذیر در خراسان رضوی رافائل گروسی: مدرکی مبنی بر انتقال اورانیوم از اصفهان وجود ندارد ناوشکن‌ها و زیردریایی هسته‌ای آمریکا به نزدیکی ونزوئلا رسیدند پایتخت اوکراین هدف صد‌ها موشک و پهپاد قرار گرفت + فیلم و عکس فرمانده یگان حفاظت محیط زیست از جذب سربازان وظیفه به عنوان محیط‌بان خبرداد سخنگوی دولت: ناترازی برق هنوز کامل جبران نشده است سردار شکارچی: شکست را بر دشمن تحمیل کردیم | دشمن در محاسبات خود درباره ایران دچار اشتباه شد وزیر کشور گسترش انرژی‌های تجدیدپذیر را برنامه‌ اصلی و اولویت‌دار دولت چهاردهم دانست کشف کارگاه تولید بمب و تله انفجاری یک گروهک تروریستی در ایرانشهر (۶ شهریور ۱۴۰۴) اتحاد مقدس معماری امنیت پایدار وزیر نیرو: ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر ایران تا پایان سال به ۷۰۰۰ مگاوات می‌رسد وزیر دفاع به دیدار خانواده شهید سپهبد علی شادمانی رفت ادعای جدید ابراهیم متقی: انفجار بندر شهید رجایی کار اسرائیل بود سفیر اسرائیل در آمریکا از قطر و مصر ناراضی است | به حماس فشار بیاورید گروسی: دنبال دسترسی به سایت‌های آسیب‌دیده ایران هستیم نماینده آمریکا در سازمان ملل: به رسمیت شناختن فلسطین، پاداش به حماس است بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت به جز آمریکا| جنگ در غزه را فورا متوقف کنید (۵ شهریور ۱۴۰۴) هشدار رئیس سازمان هدفمندی: حجم یارانه پنهان بودجه دولت را می‌بلعد | یک میلیون نفر ایرانیان مقیم خارج هم یارانه می‌گیرند حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیروهای جولانی در اطراف دمشق (۵ شهریور ۱۴۰۴) رنجبران، مشاور عراقچی استعفا کرد + علت (۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر دفاع سابق پاکستان: تروریسم قطعا یک چالش جدی برای تهران و اسلام آباد است

  • کد خبر: ۲۰۶۹۲۱
  • ۲۸ دی ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۲
وزیر دفاع سابق پاکستان: تروریسم قطعا یک چالش جدی برای تهران و اسلام آباد است
وزیر سابق دفاع پاکستان تروریسم را چالش مشترک در منطقه از جمله میان تهران و اسلام‌آباد دانست و با تاکید بر لزوم حفاظت از روابط تاریخی با ایران گفت: ما باید به یاد داشته باشیم که جمهوری اسلامی ایران هموراه پشتیبان پاکستان در شرایط دشوار بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، خواجه‌محمد آصف طی گفت‌وگویی در شبکه پاکستانی «جیو نیوز» پیرامون حملات ایران به مقر تروریست‌ها در بلوچستان پاکستان گفت: تروریسم قطعا یک چالش جدی برای دو کشور است و ما باید در کنار هم این بحران را حل کنیم.

وی تاکید کرد: پاکستان همواره از روابط برادرانه و تاریخی با جمهوری اسلامی ایران برخوردار بوده و ما باید مراقب اهمیت این روابط باشیم و اجازه تخریب آن را ندهیم.

خواجه آصف که در سال ۱۳۹۶ وزیر خارجه پاکستان نیز بود اظهار کرد: ایران در دشوارترین شرایط همواره حامی پاکستان بوده و به ما کمک کرده و در تاریخ نیز ثبت است.

وی به زعم خود مدعی شد که قطعا پاکستان واکنش قوی به رویداد‌های اخیر در مرز‌های ایران خواهد داد، اما باید مراقب روابط دوجانبه خود باشیم و هر کاری را با درایت و خردمندی انجام دهیم.

خواجه‌محمد آصف هشدار داد که برخی‌ها در منطقه همواره علیه روابط ایران و پاکستان دست به توطئه زده و هیچ‌گاه از روابط تاریخی ما به‌ویژه حمایت‌های تهران از مواضع منطقه‌ای اسلام‌آباد خرسند نیستند.

وزیر سابق دفاع پاکستان با تاکید بر لزوم دیپلماسی و مکالمه میان دو کشور برای پرداختن به چالش‌های مشترک گفت: ایران و پاکستان قطعا قادر به کار مشترک و اقدام هم‌زمان علیه مشکلات مشترک یکدیگر هستند.

براساس این گزارش، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز گذشته در گفت وگوی تلفنی با همتای پاکستانی خود، امنیت پاکستان را امنیت جمهوری اسلامی ایران خواند و تصریح کرد: جریان موسوم به جیش العدل، گروهکی تروریستی است که علیه امنیت مشترک دو کشور اقدام می‌کند.

امیرعبداللهیان با تاکید بر احترام جمهوری اسلامی ایران به حاکمیت و تمامیت ارضی کشور دوست، برادر و همسایه پاکستان اظهار داشت: حاکمیت و تمامیت ارضی پاکستان قویا مورد توجه ماست.

وزیر امور خارجه پاکستان نیز در این گفت‌وگوی تلفنی با اشاره بر آرمان‌های مشترک دو کشور و سابقه ایران و پاکستان در دفاع از یکدیگر و نیز مبارزه با تروریسم تاکید کرد، امنیت ایران نیز امنیت پاکستان است و هرگاه تهدیدی در خاک پاکستان علیه جمهوری اسلامی ایران وجود داشته، دولت پاکستان علیه آن اقدام کرده است.

جلیل عباس جیلانی تاکید کرد: اسلام‌آباد انتظار دارد مقابله با گروه‌های تروریستی در پاکستان توسط نیرو‌های پاکستان انجام شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->