نمایش‌های کمدی فردا (دوشنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) به صحنه نمی‌روند سینما‌های سراسر کشور فردا (دوشنبه ۸ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴) تعطیل است برش‌هایی از زندگی «مصطفی اسداللهی» | جست‌وجوگر ایده در میان خطوط بازپخش سریال لیسانسه‌ها در شبکه سه + زمان پخش جشنواره ملی موسیقی نواحی به پایان راه رسید بازیگران جدید فصل سوم سریال خاندان اژدها را بشناسید نگاهی به وضعیت طراحی پوستر تئاتر در مشهد به بهانه روز گرافیک فیلم «داستان‌های موازی» اصغر فرهادی در بازار کن پیام هم‌دردی وزیر فرهنگ با مجروحان و خانواده‌های جان‌باختگان حادثه انفجار اسکله شهید رجایی بندرعباس ویژه برنامه «از مامان بگو» به مناسبت میلاد حضرت معصومه (س) در تلویزیون+ زمان پخش صوت | آهنگ جدید مصباح قمصری با نام سوز عشق سریال یزدان روی آنتن شبکه سه + زمان پخش اکران جهانی سری جدید فیلم سوپرمن نگاهی ویژه به سریال «نوجوانی» تام هنکس با دنباله فیلم سگ تازی در راه سینما نگاهی به درآمد حاصل از اکران سیار سینمای ایران کتاب «از سرزمین بی‌پرنده تا قلعه» منتشر شد
سرخط خبرها

آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر مشهد در هفته‌ای که گذشت (۳۰ دی ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۰۷۱۶۹
  • ۳۰ دی ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۲
آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر مشهد در هفته‌ای که گذشت (۳۰ دی ۱۴۰۲)
نمایش «مَثلِث» به کارگردانی قیس یساقی با فروش هزار و ۷۲۶ بلیت بیشترین فروش تئاتر‌ها را در هفته گذشته داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر  در مشهد طی هفته گذشته (از ۲۳ تا ۲۹ دی ۱۴۰۲) به شرح زیر است:

نمایش سرگذشت طبقه دوم به کارگردانی محمد نیازی، با فروش هزار و ۲۴۹ بلیت در ۱۶ سانس، یک میلیارد و ۹۹۷ میلیون و ۲۸۰ هزار ریال فروش داشته است.  

نمایش زمانی برای پایکوبی مادیان‌ها به کارگردانی احسان روحی با فروش هزار و ۵۷۷ بلیت در ۱۶ سانس ۲میلیارد و ۲۴ میلیون و ۲۰۰ هزار ریال فروش داشته است.

نمایش موزیکال بیقرار به کارگردانی آرمان پارسیان با فروش هزار و ۳۲۸ بلیت در ۱۲ سانس، ۲میلیارد و ۱۷۷ میلیون و ۱۷۰ هزار ریال فروش داشته است.

نمایش مَثلِث به کارگردانی قیس یساقی با فروش هزار و ۷۲۶ بلیت در ۱۹ سانس ۲میلیارد و ۴۹ میلیون و ۶۳۰ هزار ریال فروش داشته است.  

نمایش موزیکال پینوکیو به کارگردانی عبدالرضا افشارزاده، با فروش هزار و ۲۰۸ بلیت در ۱۱ سانس، ۸۹۶ میلیون و ۲۵۷ هزار و ۵۰۰ ریال فروش داشته است.  

نمایش موزیکال کلاغ خبرچین و الاغ عصبانی به کارگردانی علیرضا حیدری، هزار و ۸۳۳ بلیت در ۱۹ سانس، ۹۸۱ میلیون و ۳۲۰ هزار ریال فروش داشته است.  

نمایش بچه به کارگردانی منا بارانی با فروش ۸۳۱ بلیت در ۱۷ سانس، ۸۶۸میلیون و ۴۸۵ هزار ریال فروش داشته است.  

نمایش شهرزاد ۱۰۰۱ به کارگردانی حامد معمارطهرانی با فروش هزار و ۲۲ بلیت در ۱۳ سانس، یک میلیارد و ۲۷۷ میلیون و ۳۹۰ هزار ریال فروش داشته است.  

نمایش علوم طبیعی به کارگردانی مهسا غفوریان با فروش ۵۱۰ بلیت در ۷ سانس، ۷۴۵ میلیون و ۸۰۵ هزار ریال فروش داشته است.

نمایش قهوه دیازپام به کارگردانی مهدی اعظمی با فروش ۶۳ بلیت جدید، ۵۷ میلیون و ۸۰۵ هزار ریال فروش داشته است.

نمایش خانه. وا. ده به کارگردانی آرش نِژاد با فروش ۱۸ بلیت جدید، ۲۲ میلیون و ۲۴۰ هزار ریال فروش داشته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->