قسمت چهاردهم «کنکل» آماده پخش شد تعرفه ۱۰۰ درصدی آمریکا برای فیلم‌های خارجی ویدئو | تیزر جدید «زوتوپیا ۲» رونمایی شد (۷ مهر ۱۴۰۴) نقش نوجوانان در سینمای دفاع مقدس بررسی می‌شود رونمایی از مستند «من بلاگر نیستم» | تلاشی برای بازنمایی هویت دیجیتال چرا شعار هفته کتاب دفاع مقدس تکراری شد؟ «گل شب‌بو» با دوبله فارسی روی آنتن شبکه تهران می‌رود + خلاصه داستان سریال «مادران» کلید خورد | روایتی از مادران شهید ایران افسران عراقی اسیر مار زرد کوهستان راهیابی فیلم «قبل از مصرف از بین ببرید» به یک فستیوال آمریکایی سینما؛ محور هم بستگی مردم در دوران جنگ تحمیلی زیستن در ۱۴۲۵ روز محاصره جنگی | نگاهی به کتاب «نامه هایی از سارایوو» از آنا کاتالدی دوبله فیلم سینمایی «غرق نشدنی» توسط ۳۰ گوینده مطرح فیلم علمی‌–تخیلی «تبعیض» روی آنتن شبکه نمایش + زمان پخش مروری بر ۴ فیلم دفاع مقدسی که در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر اکران شدند «وقتی موسی کشته شد» به قلم ضیا قاسمی در کتابفروشی های آلمان برنده اسکار از همین حالا مشخص شد؟ | «یک نبرد پس از دیگری» فراتر از یک فیلم انتشار فراخوان جایزه جهانی مستقل روزنامه‌نگاری «داستان واقعی» سریال «بی صدا فریاد کن» روی آنتن تلویزیون + زمان پخش «کندو»، نخستین سریال احمدرضا درویش، در مرحله پیش‌تولید
سرخط خبرها

محمدرضا حیاتی به تلویزیون بازمی‌گردد؟

  • کد خبر: ۲۰۷۲۴۱
  • ۳۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۹
محمدرضا حیاتی به تلویزیون بازمی‌گردد؟
انتشار ویدیویی از برنامه «برمودا» در آستانه پخش، حکایت از مهمانانی دارد که بعد از مدت‌ها دوری از آنتن تلویزیون، قرار است مقابل کامران نجف‌زاده بنشینند.

به گزارش شهرآرانیوز، برنامه «برمودا» با اجرای کامران نجف‌زاده در حالی پخش خود را از شنبه (۳۰ دی ماه) در شبکه نسیم آغاز می‌کند که در هر قسمت با حضور مهمانانی از جمله محمدرضا حیاتی، علی اصغر پورمحمدی، مهدی تاج، ناصر ممدوح، اسدالله یکتا، ابوالفضل پورعرب، امیرحسین مدرس، محمد اصغری، خسرو معتضدی و ... همراه است که برخی از این افراد مدت‌ها از آنتن تلویزیون دور بوده‌اند.

حیاتی، گوینده باسابقه خبر صداوسیما، چندسالی است از قاب تصویر دور بود و ممنوع‌الفعالیتی‌اش در صداوسیما سروصدای زیادی به‌پا کرد. او در دو سال اخیر صرفا به‌عنوان مهمان در یک ویژه برنامه نوروزی در تلویزیون حاضر شد. ویدیوی حضور محمدرضا حیاتی در ویژه‌برنامه نوروز دو سال قبل، در فضای مجازی بار‌ها دست به دست شد و حتی برخی از آن به عنوان بازگشت این گوینده قدیمی به رسانه ملی تعبیر کردند، اما او با نادرست خواندن خبر، گفت که قرار نیست فعلا به تلویزیون بازگردد و حالا پس از دو سال بار دیگر این گوینده قدیمی خبر قرار است مهمان برنامه «برمودا» باشد.

علی‌اصغر پورمحمدی از مدیران باسابقه تلویزیون و معاون سابق سیما نیز آخرین حضورش در آنتن تلویزیون به سال ۹۹ در برنامه «چهل تیکه» برمی‌گردد.

همچنین حضور ابوالفضل پورعرب بازیگر محبوب به سال گذشته در برنامه شب یلدای شبکه پنج سیما برمی‌گردد.

حضور مهدی تاج در آنتن تلویزیون که پیشتر همواره با چالش‌ها و حاشیه‌هایی روبه‌رو بوده این بار در برنامه «برمودا» به شکل دیگری رقم خواهد خورد.

ناصر ممدوح که اخیرا چهره متفاوتش با واکنش‌هایی همراه شده بود هم قرار است در برنامه «برمودا» به گفت‌وگو بنشیند.

«برمودا» تاک‌شویی است که کامران نجف‌زاده را اولین بار به عنوان یک مجری به مخاطب خود معرفی می‌کند. او همچنین سرپرستی گروه نویسندگان برنامه را هم برعهده دارد.

مهمان‌های نجف‌زاده از ناگفته‌های زندگی خود می‌گویند و موازی با صحبت‌های عمیق و حتی گاهی غافلگیرکننده، فضایی فانتزی، شاعرانه و حتی طنز را نیز در این برنامه تجربه می‌کنند.

این برنامه با شعار «به وقت پیدا شدن» از شنبه ۳۰ دی ماه پخش خود را آغاز می‌کند و سه‌شب در هفته شب‌های شنبه، یکشنبه و دوشنبه ساعت ۲۰ راهی شبکه نسیم می‌شود.

محسن نجفی سولاری تهیه‌کنندگی و فواد صفاریان‌پور کارگردانی «برمودا» را بر عهده دارند و همچنین کامران شهریوری به عنوان مدیر تولید این برنامه را همراهی می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->