اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد شی جین‌پینگ: با آمریکا درباره مسائل تجاری به اتفاق‌نظر رسیدیم ترامپ پس از دیدار با همتای چینی: فوق‌العاده بود عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: حذف سه دهک یارانه‌بگیر با عواقب جدی روبه‌رو خواهد شد
سرخط خبرها

سندرز: آمریکا نباید شریک جرم اسرائیل باشد

  • کد خبر: ۲۰۷۳۳۷
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۰:۰۳
سندرز: آمریکا نباید شریک جرم اسرائیل باشد
سناتور مستقل ایالت ورمونت آمریکا در واکنش به بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل از جو بایدن رئیس جمهور کشورش خواست آشکارا با سیاست های افراطی او مخالفت کند و آمریکا را شریک جرم این رژیم نکند.

به گزارش شهرآرانیوز، برنی سندرز سناتور آمریکایی روز شنبه به وقت محلی با انتشار بیانیه ای افزود: نتانیاهو موضع خود را به صراحت اعلام کرده است؛ او هرگز اجازه تشکیل کشور فلسطین را نخواهد داد. او به جنگ ویرانگر خود علیه فلسطینیان بیگناه ادامه خواهد داد و از کمک های مورد نیاز برای جلوگیری از گرسنگی و بیماری گسترده جلوگیری خواهد کرد. اکنون باید موضع خود را مشخص کنیم.

سناتور مستقل ایالت ورمونت آمریکا تاکید کرد: «بایدن باید آشکارا با سیاست‌های کابینه افراطی نتانیاهو مخالفت کند. اگر نتانیاهو به مسیر کنترل نظامی غزه ادامه دهد، او باید این اقدام را به تنهایی انجام دهد و ما نمی‌توانیم شریک جرم باشیم.»

سندرز با انتقاد از حمایت های آمریکا از رژیم اسرائیل گفت: «علیرغم اقدامات غیرقانونی و غیرانسانی دولت نتانیاهو، بایدن تاکنون از اسرائیل حمایت بی قید و شرط کرده است. این روند باید تغییر کند.»

سندرز تاکید کرد: «کنگره باید وارد عمل شده و از فراهم کردن کمک‌های نظامی بیشتر به کابینه نتانیاهو خودداری کند».

جو بایدن رئییس‌جمهور آمریکا ادعا کرده بود که اظهارات نتانیاهو در روز جمعه به معنی مخالفت با تشکیل کشور فلسطینی نیست.

نتانیاهو روز شنبه گفت که در مورد کنترل امنیتی اسرائیل بر تمامی قلمرو غرب رود اردن "مصالحه ای نخواهد داشت" و این به معنی "مخالفت با یک کشور فلسطینی است".

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل گفته است که با تشکیل کشور مستقل فلسطین بعد از اتمام جنگ غزه مخالف بوده و مخالفت خود را به آمریکا اطلاع داده است. او مدعی شده است: «همه اراضی غرب رود اردن بایستی تحت کنترل امنیتی (رژیم) اسرائیل باشند.»

 جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا ۲۹ دی ماه اعلام کرد که راه حل دو دولتی برای اسرائیل و فلسطینی در دوره نخست وزیری بنیامین نتانیاهو غیرممکن نیست.

کاخ سفید نیز اعلام کرد که بایدن پس از مدت ها ۲۹ دی ماه  با نتانیاهو به رغم تشدید تنش‌ها میان طرفین درباره وضعیت نوار غزه و تحولات اسرائیل گفت‌وگو کرد.

جان کربی سخنگو و هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا اظهار کرد که بایدن با نتانیاهو درباره تلاش‌های کنونی در رابطه با گروگان‌ها و تغییر عملیات نظامی در غزه گفت‌وگو کرد.

کربی با بیان اینکه «بایدن به راهکار دو کشوری اعتقاد دارد و ما برای رسیدن به آن تلاش می کنیم»، مدعی شد: بایدن و نتانیاهو در مورد مسئولیت اسرائیل برای محدود کردن آسیب به غیرنظامیان گفت‌وگو کردند.

این سخنگوی دولت جو بایدن بار دیگر مخالفت واشنگتن را با برقراری آتش بس در غزه اعلام کرد و گفت: ایالات متحده آمریکا همچنان با آتش بس کامل در غزه مخالف است اما از آتش بس بشردوستانه حمایت می کند چرا که معتقد است که آتش بس به نفع حماس خواهد بود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->