فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد
سرخط خبرها

تأیید صلاحیت ۱۰۱۴ نامزد انتخابات ۱۱ اسفند به آنان ابلاغ شد

  • کد خبر: ۲۰۷۵۹۵
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۱
تأیید صلاحیت ۱۰۱۴ نامزد انتخابات ۱۱ اسفند به آنان ابلاغ شد
سخنگوی ستاد انتخابات کشور از ابلاغ تأیید صلاحیتِ ۱۰۱۴ نفر از نامزدهای انتخابات ۱۱ اسفند به این افراد در شب گذشته خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور درباره اعلام نظر شورای نگهبان درخصوص تأیید صلاحیت ۱۰۰۰ نفر از کسانی که به نتایج بررسی‌ها اعتراض داشتند، گفت: شب گذشته لیست شورای نگهبان درخصوص تأیید صلاحیت ۱۰۱۴ نفر به ستاد انتخابات ابلاغ شد و ما به‌سرعت برای این افراد با سرشماره‌ی ستاد انتخابات پیامک ارسال کرده و اطلاع‌رسانی را انجام دادیم.

وی افزود: هم‌چنین این اسامی را در سامانه جامع انتخابات قرار دادیم تا فرمانداران مراکز حوزه به آن دسترسی داشته باشند و امر اطلاع‌رسانی دیشب انجام شد و ابلاغ‌ها صورت گرفت.
سخنگوی ستاد انتخابات کشور عنوان کرد: با احتساب این عددِ ۱۰۱۴ نفرِ شب گذشته و هم‌چنین ۱۱۰۱۹ نفری که هیئت نظارت مرکزی درباره‌ی آنان اعلام نظر کرده بود، مجموعاً تاکنون ۱۲۰۳۳ نفر تأیید صلاحیت‌شده داریم.

اسلامی در پاسخ به اینکه آیا این اسامی از میان ردصلاحیت‌شدگان و یا عدم احراز صلاحیت‌شدگان بوده‌اند؟ اظهار داشت: این تعداد، هم از ردصلاحیت‌شدگان و هم عدم احرازصلاحیت‌شدگان بوده است. هم‌چنین اینکه در این تعدادِ ۱۰۱۴ نفر، هیچ‌یک از نمایندگان فعلی و ادوار مجلس نیستند و آن اسامی در فهرست دیگری منتشر خواهد شد.

وی گفت: شورای محترم نگهبان مجدداً بررسی خواهد داشت و نتایج اعلام خواهد شد؛ ۱۹ بهمن‌ماه مجدداً لیستی به ستاد انتخابات کشور ارسال می‌کنند و ما به‌محض دریافت، اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.

دبیر ستاد انتخابات کشور درباره انتخابات مجلس خبرگان رهبری نیز بیان کرد: هم‌چنین ۴ بهمن‌ماه اسامی نامزد‌های انتخابات مجلس خبرگان رهبری را از شورای نگهبان دریافت می‌کنیم و به‌محض دریافت، ابلاغ و اطلاع‌رسانی به کلیه فرمانداری‌های مراکز استان صورت می‌گیرد.

اسلامی درباره برگزاری انتخابات الکترونیک نیز خاطر نشان کرد: روز گذشته جلسه فناوری با حضور مدیران و کارشناسان حوزه فناوری استان‌ها را داشتیم و برای چهار حوزه انتخابیه ملایر، قم، رشت و خمام و آبادان به‌صورت ویژه آموزش عوامل اجرایی انتخابات را انجام دادیم. ضمناً مجموعه‌ای از ستاد انتخابات برای بررسی وضعیت زیرساخت این استان‌ها، به این حوزه‌ها خواهند رفت.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->