قبری در میانه حیاط | نقد رمان «ناخن‌کشیدن روی صورت شفیع‌الدین» در کتاب‌فروشی چشمه کارگر تهران سوتی‌های عجیب سریال «محکوم»! | بی احترامی پلتفرم‌ها به مخاطب همچنان ادامه دارد زمان پخش «بامداد خمار» مشخص شد + خلاصه داستان «لاک‌پشت و حلزون»، فیلمی ایرانی با طعم فرانسوی «یوز» تاریخ‌ساز شد | رکورد تازه در سینمای کودک ایران صوت | آهنگ جدید اشوان با نام «دلم تنگه» منتشر شد + لینک دانلود و متن آمریکا به اسلام ویزا نداد | تور ادبی آقای خواننده لغو شد لیدی گاگا به دنباله «شیطان پرادا می‌پوشد» اضافه شد «شرور» صدرنشین پیش‌فروش بلیت در ۲۰۲۵ شد هفته شیراز روی آنتن شبکه نمایش «قلمه»، جوانه امیدوارکننده طنزپردازان خراسان | آیین اختتامیه یازدهمین رویداد ملی طنز قلمه برگزار شد + فیلم چالش‌های ایفای نقش شهید علی هاشمی در «پسران هور» | از واکنش دختر شهید تا سختی‌های فیزیکی اطلاعیه اداره کل هنرهای نمایشی درباره اختتامیه جشنواره تئاتر مهر و ماه دیزنی، «گیسو کمند» را با اسکارلت جوهانسون زنده می‌کند معصومه آقاجانی، بازیگر و دوبلور پیشکسوت در بیمارستان بستری شد پایان فصل اول «۱۰۰» با اجرای هادی حجازی‌فر | فصل دوم به زودی ۷۰ درصد مردم همچنان پای تلویزیون | رقابت نزدیک شبکه سه و آی‌فیلم «استخر» با حضور پسر سروش صحت به پایان فیلم‌برداری رسید فیلم کوتاه «تنبیه» نامزد سه جشنواره معتبر جهانی شد ویدئو | وداع همایون شجریان با مادرش در مشهد
سرخط خبرها

زندگینامه‌ «آنتونی هاپکینز» به قلم خودش

  • کد خبر: ۲۰۷۷۲۱
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۱:۳۱
زندگینامه‌ «آنتونی هاپکینز» به قلم خودش
آنتونی هاپکینز بازیگر و کارگردان ولزی ۸۶ ساله در حال نوشتن زندگینامه‌اش است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آنتونی هاپکینز بازیگر ۸۶ ساله گفته است در حال نوشتن بیوگرافی خود است. وی که از شیوه نوشتن زندگینامه‌اش به عنوان روندی عجیب و غریب یاد کرده، می‌گوید یادآوری وقایع برایش بسیار راحت است.

بازیگر «سکوت بره‌ها» می‌گوید می‌داند چقدر خوش شانس است که مغز بازیگرش چنین کار می‌کند. وی در ادامه گفت: حافظه‌ام کاملا درست کار می‌کند و می‌توانم روز‌ها و ماه‌ها و سال‌ها را به یاد آورم.

در حالی که او زمان خود را صرف نگاه کردن به زندگی خود می‌کند، همسرش استلای ۶۷ ساله که در ۲۰ سال اخیر زندگی همراهش بوده هم همین کار را می‌کند و در حال حاضر در حال ساخت مستندی درباره بازیگر برنده ۲ جایزه اسکار است.

هاپکینز می‌گوید استلا «کارت سفید برای پوشش همه چیز دارد»، اما او نمی‌داند که پروژه همسرش چقدر پیش رفته است.

وی می‌گوید: نمی‌دانم. من از او نمی‌پرسم. می‌دانم خیلی فیلم گرفته، نمی‌دانم کی قرار است اکران شود.



هاپکینز که در جنوب ولز و در خانواده‌ای متولد شده که پدر و مادرش با هم یک نانوایی را اداره می‌کردند، می‌گوید بچه مدرسه بود و پدرش از این امر ناامید بود.

با وجود اندوه پدرش، او در نوجوانی کار خودش را کرد و به یاد می‌آورد که با خود گفت: یک روز به هر دوی شما نشان خواهم داد ... در طی ۱۰ سال، پس از تحصیل در کالج سلطنتی ولز در رشته موسیقی و درام، هاپکینز به عنوان شاگرد سر لارنس اولیویه در تئاتر ملی سلطنتی لندن مشغول به کار شد.

اما پس از مدتی، کار برجسته وی به عنوان بازیگر صحنه به دلیل اعتیاد به الکل از مسیر خود خارج شد. هاپکینز اقرار می‌کند که؛ تا حد مرگ می‌نوشیدم. یک روز، در یک لحظه ترسی مطلق را حس کردم و کمک گرفتم. این مربوط به ۴۸ سال پیش است.

به خاطر می‌آورد در آن زمان، صدایی در سرش به او گفت که تو می‌توانی زندگی را دوباره شروع کنی؛ و از آن زمان تاکنون وی به این موضوع توجه کرده است.

این بازیگر که در ده‌ها فیلم تحسین شده از جمله «بازمانده روز» ظاهر شده است، سال ۲۰۲۱ در ۸۳ سالگی، جایزه اسکار دومش را برای بازی در فیلم «پدر» به خانه برد و عنوان مسن‌ترین فردی را که برنده اسکار بهترین بازیگر مرد شده از آن خود کرد. او در حال حاضر با فیلم «آخرین جلسه فروید» در نقش زیگموند فروید، پدر روانکاوی روی پرده سینما‌ها حضور دارد.

وی وقتی کار نمی‌کند، روزهایش را با چیز‌هایی پر می‌کند که شادش می‌کنند؛ نواختن پیانو، نقاشی و گذراندن وقت با خانواده، از جمله استلا.

درباره راز ازدواج موفقش؟ او با کنایه می‌گوید: فقط بگو بله.

به طور کلی، او نسبت به خوبی‌ها، بدی‌ها و هر چیزی که در این بین است احساس قدردانی دارد.

هاپکینز می‌گوید: من خوش شانس هستم. از فراز و نشیب‌ها و افسردگی‌ها، ناامیدی و عصبانیت و همه این چیز‌ها گذشتم و به تدریج در چند سال اخیر به این فکر می‌کنم که «خب، من هنوز اینجا هستم.»

وی به تازگی ساخت فیلم‌هایی از زندگی روزمره‌اش را هم برای شبکه‌های اجتماعی به دیگر مهارت‌هایش اضافه کرده و به لطف ویدیو‌های عجیب و غریبی که پست می‌کند، نسل جدیدی از طرفداران را پیدا کرده که شاید هرگز او را در نقش هانیبال لکتر در «سکوت بره‌ها» ندیده باشند و برای بیش از ۸ میلیون دنبال کننده خود در تیک تاک و اینستاگرام، ویدیو‌هایی از دست انداختن خودش به اشتراک می‌گذارد.

هاپکینز می‌گوید: سعی می‌کنم به سن خودم عمل نکنم. من ۸۶ ساله هستم؛ بنابراین آن را برعکس کردم. من واقعاً ۶۸ سال دارم.

هاپکینز اعتراف کرد: اول کمی بی‌میل بودم، اما گفتم ما به طنز نیاز داریم. ما در زندگی به خنده نیاز داریم. زندگی سخت است. دنیا یک جای وحشی است، اما زندگی زیبایی‌های خودش را دارد.

او همچنین از تنها بودن لذت می‌برد و می‌گوید: خیلی تنها هستم. دوستان بسیار کمی دارم، اما ضداجتماعی نیستم ... از تنهایی لذت می‌برم. می‌دانم به نظر بیمارگونه می‌آید، اما از آن لذت می‌برم.

«آخرین جلسه فروید» در حال حاضر در سینما‌ها در حال اکران است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->