تشکیل ۵۹۹۵ پرونده تخلف صنفی و غیرصنفی در خراسان رضوی | «گران‌فروشی» در صدر تخلفات شناسایی شد

  • کد خبر: ۲۰۷۸۳۱
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۴
تشکیل ۵۹۹۵ پرونده تخلف صنفی و غیرصنفی در خراسان رضوی | «گران‌فروشی» در صدر تخلفات شناسایی شد
مدیر نظارت و بازرسی محصولات سازمان جهادکشاورزی خراسان رضوی گفت: ارزش پرونده تخلفات صنفی و غیرصنفی (توزیعی) در استان طی ۹ ماه گذشته از سال جاری بیش از ۶ هزار و ۳۴۴ میلیارد ریال است.
مریم  احمدی
خبرنگار مریم احمدی

ناصر شعربافیان در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز، با اعلام این خبر اظهار کرد: ۵هزار و ۹۹۵ پرونده تخلف صنفی و غیرصنفی در ۹ ماه گذشته از سال جاری در پی بازرسی‌های ناظران جهاد کشاورزی در حوزه عرضه و توزیع کالا‌های اساسی به‌ویژه در حوزه محصولات کشاورزی در استان تشکیل شده است.

مدیر نظارت و بازرسی جهاد کشاورزی خراسان رضوی اظهار کرد: طی این مدت ۴۸ هزار و ۸۷۳ مورد بازرسی از اصناف و واحد‌های بزرگ توزیعی و نانوایی‌های استان انجام گرفته است.

وی گفت: گران‌فروشی مهم‌ترین تخلف و در صدر تخلفات شناسایی شده است.

شعربافیان تاکید کرد: سامانه پیامکی ۳۰۰۰۷۶۵۵۵۵ به‌عنوان پل ارتباطی برای دریافت گزارش‌ها و اخبار و اطلاعات و شکایات مردمی در حوزه محصولات کشاورزی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.