پزشکیان: با شعار دادن که نمی‌شود مملکت را درست کرد ترامپ خطاب به زلنسکی: از کریمه چشم پوشی کن و با ناتو خداحافظی جنگ تمام می‌شود ارتش اسرائیل طرح نظامی برای اشغال شهر غزه را تصویب کرد جان مرشایمر: ورود ترامپ به جنگ با ایران احمقانه بود | شراکت آمریکا در نسل‌کشی غزه نشانه‌ بحران عمیق واشنگتن است ادعای جولانی: سوریه تا پایان سال ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری جذب می‌کند نفتالی بنت، نتانیاهو را به باد انتقاد گرفت | اسرائیل امروز در گِل مانده است رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل اشغال کامل شهر غزه را به تصویب رساند ارتش اسرائیل به دنبال سربازان فراری | تلاش رژیم صهیونیستی برای جبران کمبود نیرو اعتراضات ضد اقدامات نتانیاهو ادامه دارد | ۴۰۰ هزار نفر در تل‌آویو خواستار توافق مبادله اسرا شدند + فیلم اسرائیل درصدد تعطیلی کنسولگری فرانسه در بیت‌المقدس ماکرون: پوتین صلح نمی‌خواهد اراضی اشغالی در بحران خشکسالی | رسانه عبری: اسرائیل به تدریج در حال خشک شدن است ۵۷ فلسطینی دیگر در غزه به شهادت رسیدند وزیر امور خارجه آمریکا: صدور روادید برای مردم غزه را تعلیق کردیم عملیات انتحاری در حلب سوریه (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ با زلنسکی و سران اروپا دیدار می‌کند + زمان دیدار زلنسکی: پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا را ضمانت امنیتی می‌دانیم یحیی سریع: فرودگاه تل‌آویو را با موشک هایپرسونیک هدف قرار دادیم (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) سه تن از مقامات ارشد سعودی به فرمان ملک سلمان برکنار شدند پزشکیان از دست‌اندرکاران برگزاری اربعین حسینی قدردانی کرد دیدار خداحافظی سفیر آلمان با عراقچی پژمان‌فر: آموزش سواد رسانه‌ای و روایت درست واقعیت‌ها وظیفه اصلی رسانه‌های داخلی است + ویدئو ادعای ویتکاف درباره موافقت پوتین با تضمین‌های امنیتی قوی برای اوکراین آمادگی کامل حوزه های قضایی خراسان رضوی در زمینه ارائه خدمات حقوقی در دهه آخر ماه صفر کنایه‌های ترامپ به بایدن تمامی ندارد | ترامپ: نشست خوبی با پوتین درباره جنگ احمقانه «بایدن» داشتم پزشکیان مهرماه ۱۴۰۴ به نیویورک می‌رود اراضی اشغالی مورد حمله موشکی یمن قرار گرفت (۲۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

لحظه فروریختن ساختمان‌ها روی سر نظامیان صهیونیست در اردوگاه المغازی + فیلم

  • کد خبر: ۲۰۷۹۲۸
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۷
لحظه فروریختن ساختمان‌ها روی سر نظامیان صهیونیست در اردوگاه المغازی + فیلم
ارتش رژیم صهیونیستی خانه‌های فلسطینیان در منطقه السیاج در اردوگاه المغازی در جنوب نوار غزه را برای منفجر کردن، بمبگذاری کرده بود که رزمندگان مقاومت با شلیک گلوله آرپی جی به سمت این خانه ها، آن‌ها را منفجر و نظامیان رژیم صهیونیستی در داخل آن‌ها را کشته و زخمی کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، ارتش رژیم صهیونیستی امروز اذعان کرد که دو ساختمان بر اثر شلیک رزمندگان مقاومت منفجر شد و فروریخت و ۲۴ نظامی این رژیم کشته شدند.

اینجا ببینید:

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->