درخشش خبرنگاران شهرآرا در سومین جشنواره مطبوعات شرق کشور | شهرآرا، سرمایه فرهنگی مشهد است برگزیدگان جشنواره ملی عکس زعفران معرفی شدند + تصاویر برگزیده مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (جمعه، ۹ آبان ۱۴۰۴) صوت | آهنگ جدید علیرضا قربانی با نام «گیسوی باران» + لینک دانلود رسانه‌ها چگونه بر تصمیمات و ادراکات ما اثرگذارند؟ | بررسی اثر رسانه‌ها بر شناخت و روان انسان اکران «هلو کیتی» کمپانی وارنر برادرز در تابستان ۲۰۲۸ «قیصر امین‌پور» مرتبه‌ وجودی متفاوتی داشت گای ریچی و جیسون ششمین فیلم اکشن را با هم می‌سازند نسیم ادبی «اتاق فرار» را روی صحنه تئاتر می‌برد زمان انتشار فصل پنجم سریال پسران مشخص شد «کج‌پیله» پیشتاز سینمای ایران صوت | آهنگ جدید محمد معتمدی با نام «عاشقم» + لینک دانلود دیوید تنانت در سریال «دختران گیلبرت» بازی می‌کند؟ توقیف فیلم‌های «پژمان جمشیدی» تکذیب شد زمان اکران «ماجراجویی‌های کلیف بوث» دیوید فینچر اعلام شد
سرخط خبرها

تشکیل ستاد رسانه‌ای جشنواره‌های فجر با دستور وزیر ارشاد

  • کد خبر: ۲۰۸۰۲۸
  • ۰۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۱
تشکیل ستاد رسانه‌ای جشنواره‌های فجر با دستور وزیر ارشاد
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دستور تشکیل ستاد رسانه‌ای جشنواره‌های فجر و رویداد‌های وزارت فرهنگ توسط مرکز روابط عمومی وزارتخانه را صادر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز محمدمهدی اسماعیلی دستور تشکیل ستاد رسانه‌ای جشنواره‌های فجر و رویداد‌های وزارت فرهنگ توسط مرکز روابط عمومی وزارتخانه را صادر کرد.

این دستور محمدمهدی اسماعیلی با هدف هم‌افزایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با رسانه‌ها و اهالی رسانه صورت گرفته است. بر این اساس، تسهیل در دسترسی رسانه‌ها به اخبار موثق و یک‌دست و توزیع مناسب محتوا و خبر از دیگر اهداف این دستور به‌شمار می‌رود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به برگزاری جشنواره‌های پیش‌روی فجر گفت: در حال حاضر هر جشنواره‌ای ستاد اجرایی مرتبط با خود را دارد، اما باید با ستاد اجرایی جشنواره‌های فجر در مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم‌افزایی و همکاری صورت گیرد تا با راهبری بهتر، کاری در شان و متفاوت نسبت به دوره‌های گذشته انجام شود.

از آنجا که روابط عمومی مستقل با بهره‌گیری از روش‌های مناسب ارتباطی، تبلیغاتی، سمعی و بصری می‌تواند ابزار مناسبی برای دست‌یابی به اهداف مورد نظر و شفافیت در ارایه اخبار و اطلاعات ایجاد کند، همکاران رسانه‌های مختلف نیز با توجه به این دستور می‌توانند موضوعات و پرسش‌های مورد نظر خود درباره جشنواره‌های مختلف این دوره را از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به‌عنوان روابط عمومی جشنواره‌ها پی‌گیر باشند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پیش از این نیز در نشست‌ها و جلسات مختلف بر شفافیت ارتباط با رسانه‌ها و دسترسی سهل و آسان به اخبار و گزارش‌های فرهنگی و هنری مرتبط با این وزارتخانه تاکید کرده و گفته بود در وزارت فرهنگ ارتباط ویژه‌ای با رسانه‌ها برقرار است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->