فیلم صبح اعدام به برنامه هفت رسید چرا تلویزیون سخنرانی حجت‌الاسلام مسعود عالی را قطع کرد؟ ریدلی اسکات در ۸۸ سالگی همچنان پرکار است برگزاری نمایشگاه گروهی نقاشیخط «هفت هنر» در نگارخانه رضوان مشهد تام کروز با شانزدهمین پرش با چتر نجات، رکورد گینس را شکست علیرضا قربانی: فقدان «الهه»، دختر سرزمینمان، داغدارمان کرد ویدئو | گاف جدید شبکه ایران‌اینترنشنال علیه فرزند رهبر انقلاب اقدام دوباره نماوا برای دور زدن قانون درباره انتشار سریال سووشون؛ این‌بار با یوتیوب سیدعلی خامنه‌ایِ خمینی درباره نمایش خانم و آقای پاواروتی | صحنه‌هایی از یک فروپاشی روزمره فیلم‌های سینمایی تلویزیون در روزهای (۱۴، ۱۵ و ۱۶ خرداد ماه ۱۴۰۴) رکوردشکنی سریال «وحشی» در فیلم‌نت علی شادمان با فیلم «تهران کنارت» در راه جشنواره کارلووی واری تابستان فصلی پر از فرصت | نگاهی به برنامه‌های کانون پرورش فکری مشهد در تابستان ۱۴۰۴ شهاب موسوی‌زاده هنرمند نقاش درگذشت برنامه استعدادیابی بین‌المللی «ستاره شو» در راه نمایش خانگی جایزه بهترین فیلم جشنواره رینبو لندن در دستان «ایار» ایرانی
سرخط خبرها

نگارش فیلمنامه سری جدید «دنیای ژوراسیک» توسط دیوید کوپ

  • کد خبر: ۲۰۸۰۷۸
  • ۰۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۶
نگارش فیلمنامه سری جدید «دنیای ژوراسیک» توسط دیوید کوپ
فیلم جدید «دنیای ژوراسیک» با فیلمنامه دیوید کوپ فیلمنامه‌نویس فیلم اصلی ساخته می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز فیلم جدیدی از مجموعه «دنیای ژوراسیک» در حال حاضر در استودیو یونیورسال در حال شکل‌گیری است و دیوید کوپ که اقتباسی از فیلم اصلی «دنیای ژوراسیک» در سال ۱۹۹۳ و دنباله آن «دنیای گمشده: پارک ژوراسیک» در سال ۱۹۹۷ را با اقتباس از رمان‌های پرفروش مایکل کرایتون خلق کرده بود، برای نوشتن فیلم جدید بازگشته است.

وی برای نوشتن فیلمنامه این پروژه یک خط داستانی کاملا جدید خواهد داشت که قرار است دوره جدیدی را برای این مجموعه فیلم‌ها آغاز کند.

هنوز مشخص نیست که آیا بازیگران فیلم‌های قبلی از جمله کریس پرت، برایس دالاس هاوارد، سم نیل، لورا درن و جف گلدبلوم باز خواهند گشت یا خیر.

فرانک مارشال چهره اصلی شکل‌دهنده دنیای «ژوراسیک» همراه شریک تهیه‌کننده همیشگی‌اش، پاتریک کراولی، برای تهیه‌کنندگی فیلم جدید بازمی‌گردند. استیون اسپیلبرگ هم از طریق شرکتش «امبلین انترتینمنت» تهیه کننده اجرایی است، ولی هنوز از کارگردانی برای ساخت فیلم نام برده نشده است.

فیلم‌های «ژوراسیک» از پرسودترین فرنچایز‌های یونیورسال هستند که با پارک‌های موضوعی تا صدور مجوز اسباب‌بازی‌های آن در سراسر جهان، یک قلمروی مالی وسیع را خلق می‌کنند. فیلم‌های این مجموعه در گیشه جهانی تاکنون ۶ میلیارد دلار فروش داشته‌اند و فروش ششمین و جدیدترین فیلم این مجموعه یعنی «دنیای ژوراسیک: قلمرو» در سال ۲۰۲۲، از یک میلیارد دلار در سراسر جهان گذشت. داستان آن فیلم در حالی به پایان رسید که بشریت مجبور شد زندگی در کنار دایناسور‌ها را بیاموزد، زیرا دایناسور‌هایی که از پارک موضوعی فیلم «دنیای ژوراسیک: پادشاهی سقوط کرده» در سال ۲۰۱۸ فرار کرده بودند به طور کامل در طبیعت ادغام شده‌اند.

کوپ بیش از ۳۰ سال است که فیلمنامه می‌نویسد و نوشتن اولین فیلم‌های مجموعه «مأموریت غیرممکن» و «مرد عنکبوتی»، «مرگ تبدیل به او می‌شود» در سال ۱۹۹۲، «اتاق وحشت» در سال ۲۰۰۲ و «جنگ» در سال ۲۰۰۵ از جمله فیلمنامه‌های وی است. جدیدترین فیلمنامه او داستان ماورایی «حضور» به کارگردانی استیون سودربرگ، به تازگی در جشنواره فیلم ساندنس به نمایش درآمد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->