رئیس صداوسیما از حمایت دولت برای بازسازی ساختمان شیشه‌ای خبر داد ویدئو | دلتنگی همایون شجریان برای پدرش کارگردان برنده اسکار از غزه حمایت کرد «کیم نواک» در جشنواره ونیز مورد تقدیر قرار گرفت «شب نقد تهران» با یاد اکبر نبوی آغاز می‌شود پیکر احمد پژمان در آستانه بازگشت به وطن عدالت در حمایت از تئاتر استانی | وعده معاون امور هنری ارشاد درنگی بر قصه ملک محمد | نمایشگاه نقاشی « گاه نگاه» در نگارخانه هنگام مشهد «هری پاتر» با حضور یک چهره قدیمی رنگ‌وبوی نوستالژیک گرفت کنسرت رایگان همایون شجریان در تهران برگزار می شود + تاریخ و محل اجرا ایرج صغیری درگذشت + علت فوت حال اکبر زنجانپور رو به بهبود است (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) «پیرپسر» با فروش ۱۵۱ میلیارد تومانی صدر گیشه را فتح کرد ایران من، موضوع دهمین دوسالانه ملی هنرهای تجسمی کودک و نوجوان عدالت فرهنگی با ۱۰۰ کتابخانه سیار کلید خورد «کنکل» همچنان در بلاتکلیفی | قسمت چهاردهم هم به پخش نرسید بلیت فیلم‌ها در روز ملی سینما نیم‌بها است مدیرکل دفتر موسیقی: بیشتر سالن‏‌های کنسرت تاییدیه آتش‌‏نشانی گرفتند انیمیشن یوز با آغاز سال تحصیلی اکران می‌شود آخرین خبر از حال اکبر زنجانپور (۹ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هومن برق‌نورد با «آپاراتچی» در راه جشنواره فیلم فجر

  • کد خبر: ۲۰۸۱۲۶
  • ۰۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۳
هومن برق‌نورد با «آپاراتچی» در راه جشنواره فیلم فجر
همزمان با ادامه مراحل فنی فیلم سینمایی «آپاراتچی»، نخستین عکس از هومن برق‌نورد منتشر شد.

به گزارش شهرآرانیوز هم‌زمان با طی آخرین مراحل فنی فیلم سینمایی «آپاراتچی» به کارگردانی علی طاهر فر و تهیه‌کنندگی سجاد نصراللهی، نخستین عکس از نقش آفرینی هومن برق‌نورد در این فیلم سینمایی منتشر شد.

رونمایی از نخستین عکس هومن برق‌نورد در «آپاراتچی»/ مسعود سخاوت‌دوست موسیقی فیلم را می‌نوازد

همچنین مسعود سخاوت‌دوست که در دو سال گذشته سیمرغ بلورین بهترین موسیقی متن را در جشنواره فیلم فجر از آن خود کرده بود، موسیقی این فیلم سینمایی را می‌نوازد.

پیش از این از گریم تورج الوند و فاطمه مسعودی‌فر در این فیلم سینمایی رونمایی شده بود.

فیلم سینمایی «آپاراتچی» که برای حضور در چهل و دومین جشنواره فیلم فجر آماده می‌شود؛ با اقتباس از کتاب «آپاراتچی» ساخته شده و محصول مشترک سازمان سینمایی سوره، بنیاد سینمایی فارابی و مدرسه سینمایی اندیشه و هنر «ماه» است.

«آپاراتچی» که در ژانر کمدی ساخته شده؛ داستان جلیل، نقاشِ ساختمان عاشق سینماست که دستی در فیلم‌سازی هم دارد و می‌خواهد از هر طریقی که شده نخستین فیلم سینمایی خود را ساخته و به بزرگ‌ترین رویایش که دریافت سیمرغ جشنواره فیلم فجر است، دست پیدا کند.

منبع: میزان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->