توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

برگزاری مراسم میلاد حضرت علی (ع) و گرامیداشت روز مرد در منطقه پدافند هوایی شمال شرق امام رضا (ع)

  • کد خبر: ۲۰۸۲۰۸
  • ۰۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۷
برگزاری مراسم میلاد حضرت علی (ع) و گرامیداشت روز مرد در منطقه پدافند هوایی شمال شرق امام رضا (ع)
مراسم میلاد حضرت علی (ع) و گرامیداشت روز مرد در منطقه پدافند هوایی شمال شرق امام رضا (ع) برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام والمسلمین محمد عدیده رئیس عقیدتی سیاسی منطقه پدافند هوایی شمال شرق در این مراسم ضمن تبریک به مناسبت روز پدر، حضرت علی (ع) را الگویی برای همه انسان‌ها و همه اقشار جامعه دانست و بیان کرد: متاسفانه ما به اندازه کافی با نهج البلاغه که چکیده خصوصیات و خصائل مولای متقیان هست مانوس نیستیم و جامعه امروز ما نیازمند مطالعه و آشنایی با مفاهیم این کتاب عظیم است.

وی با بیان اینکه در قرآن آیه‌هایی در مورد امام علی (ع) نازل شده است، اظهار کرد: این امر نشان دهنده مقام و منزلت آن حضرت در نزد پروردگار است و باید سیره و شخصیت آن امام بزرگوار را از دیدگاه قرآن، نگاه نبی مکرم اسلام (ص) و از دیدگاه خود آن حضرت مورد بررسی و مطالعه قرار داده تا به درستی بشناسیم.

عدیده در ادامه به آثار اعتکاف در زندگی انسان اشاره کرد و گفت: کسی که مدتی برخلاف خواست درونی خویش، خود را در محلی حبس و از بسیاری از امور مانند حرف زدن که بطور طبیعی تمایل به آن‌ها دارد پرهیز کند، خود به خود تمرینی است که انسان را از خواهش‌های نفسانی دیگر اجتناب کند و او را از گناه باز می‌دارد.

وی افزود: اعتکاف یک عمل تربیتی، معنوی و عرفانی است که هرچه آداب آن رعایت شود، آثار بیشتری در پی خواهد داشت و باید در این ایام معتکفین اخلاص، مداومت بر ذکر و نماز و تلاوت قرآن و پرهیز از امور دنیوی را رعایت کنند.

حجت الاسلام والمسلمین عدیده با تاکید بر سخنان رهبر معظم انقلاب در خصوص خانواده گفت: همان گونه که رهبر معظم­ له فرمودند؛ کشوری که در آن بنیان خانواده مستحکم باشد، بسیاری از مشکلات آن کشور به خصوص مشکلات اخلاقی و معنوی به برکت خانواده سالمی که مستحکم است برطرف می‌شود.

رئیس عقیدتی سیاسی منطقه پدافند هوایی شمال شرق در پایان با اشاره به این مطلب که بسیاری از مشکلات جامعه به ویژه مشکلات مربوط به جوانان به راحتی در کانون خانواده قابل حل است، خاطر نشان کرد: کانون خانواده بسیار مهم است، چرا که خانواده در تربیت نسل‌های سالم فکری و معنوی نقش مهمی ایفا می‌کند و این ویژگی منحصر به فردی است که هیچ چیزی جای آن را نمی‌گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->