بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص اتهام‌زنی علیه ایران در رابطه با یمن عراقچی خواهان کاهش تنش‌ها میان هند و پاکستان شد+ویدئو حملات هوایی جنگنده‌های آمریکایی به غرب یمن (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی و خشم صهیونیست‌ها (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی وارد اسلام‌آباد شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکنش وزیر دفاع به تهدید آمریکا: اگر به جمهوری اسلامی ایران حمله شود، باقدرت پاسخ خواهیم داد + ویدئو (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رونمایی از موشک بالستیک قاسم بصیر اهتمام دولت برای ارتقای کمی و کیفی جامعه فرهنگیان ویتکاف مسئول مذاکره با ایران باقی می‌ماند اوکراین کارخانه تجهیزات نظامی روسیه در بریانسک را هدف حمله قرار داد کشف بمب دست‌ساز در یک بزرگراه در مناطق اشغالی فلسطین + ویدئو آمار نهایی جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی اعلام شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی عازم پاکستان شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) قسام علیه نظامیان صهیونیست در غزه دست به عملیات جدید زد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ توافق با ایران را ساده توصیف کرد تکذیب تغییر فرمانده کل سپاه (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتانیاهو علیه انصارالله یمن و حماس رجزخوانی کرد تحولات منطقه محور دیدار امیر قطر با رئیس امارات انتخابات شورا‌ها ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد حماس از یمن به دلیل حملات ارتش این کشور به عمق اراضی اشغالی تشکر کرد پرواز جنگنده‌های ترکیه در نزدیکی محل حمله هوایی اسرائیل به کاخ ریاست جمهوری سوریه جزئیات سفر عراقچی به پاکستان اعلام شد یحیی سریع: با موشک هایپرسونیک فرودگاه بن‌گوریون را هدف قرار دادیم + ویدئو فرمانده‌ کل سپاه: آشکارا دربرابر حریف در میدان می‌ایستیم پوتین: عملیات در اوکراین، بدون تسلیحات اتمی هم تکمیل می‌شود بازداشت ۷ ایرانی به ظن جرائم تروریستی در لندن سفر قریب‌الوقوع شی جین‌پینگ به مسکو رئیس‌جمهور در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشور شرکت کرد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حمله مقاومت عراق به پایگاه‌های آمریکا در سوریه

  • کد خبر: ۲۰۸۳۴۷
  • ۰۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۲:۰۴
حمله مقاومت عراق به پایگاه‌های آمریکا در سوریه
مقاومت اسلامی عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد پایگاه‌های آمریکا در سوریه را هدف حمله قرار داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مقاومت اسلامی عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد در واکنش به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه، دو پایگاه اشغالگران آمریکایی را در سوریه هدف قرار داده است. 

طبق این بیانیه پایگاه آمریکا در «بلده الخضرا» و میدان گازی کونیکو  هدف حمله قرار گرفته‌اند. 

گروه‌های مقاومت عراق در واکنش به حمایت‌های آمریکا از تداوم جنگ در غزه، روزانه چندین بار پایگاه‌های آمریکا را در منطقه مورد حمله قرار می‌دهند.

مقاومت اسلامی عراق، آمریکا را مسئول اصلی حملات ارتش اسرائیل به نوار غزه می‌داند و تاکید کرده است تا زمان تداوم حملات به مردم فلسطین به عملیات‌های خود علیه پایگاه‌های دشمن ادامه خواهد داد.

عصر جمعه  مقاومت اسلامی عراق با انتشار بیانیه‌ای تأکید کرد که مصوبه پارلمان و حمایت مردمی از اخراج نیروهای خارجی، طی سالهای گذشته به خاطر فریبکاری آمریکا، راه به جایی نبرده است.

در این بیانیه آمده است: آمریکا به دنبال اجرای نقشه های پلیدانه خود در عراق و منطقه است و اینکه واشنگتن به درخواست دولت عراق برای تعیین تکلیف نیروهای خود تن داده، به خاطر حملات مقاومت است.

مقاومت عراق با تأکید بر اینکه آمریکا جز زبان زور نمی‌فهمد، تصریح کرد: ما طی سالها مبارزه، به جز فریب و زورگویی، چیزی از دشمن آمریکایی ندیدیم و [این کشور] همیشه در تلاش بوده است که برای انجام هر چه بیشتر طرحهای شیطانی خود، زمان خریداری کند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->