رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اشک‌های رئیس سازمان جهانی بهداشت برای مردم غزه

  • کد خبر: ۲۰۸۴۳۵
  • ۰۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۶
اشک‌های رئیس سازمان جهانی بهداشت برای مردم غزه
مدیرکل سازمان جهانی بهداشت ضمن رد اتهام‌هایی که رژیم صهیونیستی علیه این سازمان مطرح کرده، تاکید کرد که ادعا‌های اسرائیل دروغ و آزاردهنده بوده و کارمندان این سازمان را در معرض خطر قرار می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، تدروس ادهانوم گبریسوس، مدیرکل سازمان جهانی بهداشت در حساب کاربری خود در پلتفرم ایکس بر مخالفت این سازمان با اتهام‌های مطرح شده از سوی رژیم صهیونیستی از جمله ادعای «همدستی با جنبش حماس و بی‌توجهی به مشکلات اسرای اسرائیلی در غزه» تاکید کرد و گفت: این ادعا‌های دروغین آزاردهنده بوده و می‌تواند کارمندان ما را به خطر بیندازد.

ادهانوم گبریسوس در ادامه تاکید کرد که این سازمان بین‌المللی بی‌طرف بوده و برای سلامتی همه مردم تلاش می‌کند.

نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل در نشست روز پنج‌شنبه شورای اجرایی سازمان جهانی بهداشت، این سازمان را به همدستی با حماس متهم کرد و مدعی شد که این سازمان به شواهد و مدارکی که نشان می‌دهد جنبش فلسطینی (حماس) از بیمارستان‌های غزه برای اهداف تروریستی استفاده کرده، توجهی نکرد، در حالی که این‌ها ادعا‌هایی هستند که از سوی نهاد‌های بین‌المللی متخصص رد شد.

پیش از این هماهنگ‌کننده تیم‌های پزشکی فوق‌العاده سازمان جهانی بهداشت گفته بود، «هیچ دلیل و مدرکی دال بر استفاده از بیمارستان‌های غزه برای اهدافی غیر از اهداف پزشکی وجود ندارد».

احمد المنظری، مدیر منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت دو روز قبل تاکید کرد که «شرایط در نوار غزه فاجعه بار بوده و تعداد کارمندان نهاد‌های پزشکی تا پنج درصد کاهش یافته و حملات علیه نهاد‌های بهداشتی نقض آشکار قوانین بین‌المللی انسانی است».

المنظری گفت: تنها راه‌حل، توقف فوری حملات اسرائیل و ایجاد گذرگاه‌های متعدد برای انتقال کمک‌ها است.

رئیس سازمان جهانی بهداشت برای مردم غزه گریست

رئیس سازمان جهانی بهداشت روز پنجشنبه در یک درخواست احساسی از هیئت حاکمه سازمان جهانی بهداشت، که شرایط غزه را «جهنمی» توصیف کرد، خواستار آتش بس و «راه حل واقعی» شد.

تدروس آدهانوم گبریسوس، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت، که در دوران کودکی در جنگ زندگی کرده و فرزندانش در طی بمباران جنگ مرزی اتیوپی با اریتره در سال‌های ۱۹۹۸-۲۰۰۰ در پناهگاهی مخفی شدند، در توصیف شرایط غزه که در آن بیش از ۲۶۰۰۰ تن به شهادت رسیدند، گریست.

تدروس در حالیکه اشک‌هایش را پاک می‌کرد، به هیئت اجرایی سازمان جهانی بهداشت گفت: من به خاطر تجربه خودم معتقدم که جنگ راه حلی به همراه نمی‌آورد، مگر جنگ بیشتر، نفرت بیشتر، عذاب بیشتر، ویرانی بیشتر. پس بیایید صلح را انتخاب کنیم و این موضوع را از طریق سیاسی حل کنیم.

وی پیش از پایان سخنانش در ژنو در جریان بحث در مورد وضعیت اضطراری بهداشتی غزه گفت: «فکر می‌کنم همه شما راه‌حل دو دولتی و ... را گفته‌اید و امیدوارم این جنگ پایان یابد و به یک راه‌حل واقعی تبدیل شود.»

تدروس هشدار داد که افراد بیشتری در غزه از گرسنگی و بیماری خواهند مرد. او گفت: اگر همه این‌ها را اضافه کنید، فکر می‌کنم درک وضعیت جهنمی غزه آسان نیست.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->