جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رویترز از آسیب مغزی ۳۴ سرباز آمریکایی در حمله به پایگاه التنف خبرداد

  • کد خبر: ۲۰۸۸۶۹
  • ۰۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۶
رویترز از آسیب مغزی ۳۴ سرباز آمریکایی در حمله به پایگاه التنف خبرداد
رویترز به نقل از یک مقام آمریکایی که نامش فاش نشده گزارش داد که حمله به پایگاه آمریکایی در مرز اردن، سوریه و عراق احتمالا باعث شده ۳۴ سرباز آمریکایی درجات مختلفی از آسیب در سر از جمله آسیب مغزی را متحمل شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، همین منبع به این خبرگزاری افزود: «حداقل ۳۴ سرباز برای اطمینان از سلامتشان و اینکه دچار آسیب احتمالی مغزی یا ضربه مغزی نشده باشند مورد معاینه قرار گرفتند و برای درمان از پایگاه خارج شدند».

فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) در بیانیه‌ای تاکید کرد که تعداد تلفات نیرو‌های آمریکایی در حمله‌ای که مقر «برج ۲۲» در شمال اردن را هدف قرار داد به ۳۴ نفر افزایش یافت و تعداد بیشتری از مجروحان برای مداوا منتقل شدند.

سنتکام در این بیانیه گفت که هشت سرباز مجروح برای دریافت مراقبت‌های بهداشتی بیشتر از اردن خارج شدند و به این ترتیب تعداد پرسنل مجروح آمریکایی به حداقل ۳۴ سرباز رسید. فرماندهی مرکزی آمریکا اشاره کرد انتظار دارد این تعداد افزایش یابد.

جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در خصوص حمله گفت که در حمله پهپادی به نیرو‌های آمریکایی در نزدیکی مرز سوریه، ۳ سرباز آمریکایی کشته و تعدادی دیگر زخمی شدند.

این در حالی است که یک مقام آمریکایی درباره واکنش به حمله به پایگاه التنف صحبت کرد.

وبگاه پالتیکو به نقل از این مقام آمریکایی نوشت: اکنون گزینه‌ها برای پاسخ به حمله‌ای که منجر به کشته شدن ۳ سرباز آمریکایی در پایگاه التنف در مرز اردن، سوریه و عراق شد، در حال افزایش است.

مقاومت اسلامی عراق شامگاه یکشنبه مسؤولیت حمله به پایگاه آمریکایی التنف در مرز‌های سوریه و اردن را به عهده گرفت.

«لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا در واکنش به این حمله اعلام کرد واشنگتن در زمان و مکان مناسب پاسخ خواهد داد.

از طرفی دیگر، شبکه خبری قاهره در خبری فوری از پرواز شدید هواپیما‌های شناسایی آمریکایی در آسمان شهر البوکمال در مرز عراق و سوریه خبر داد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->