یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲ روزه تاکنون واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کمیابی و گرانی برنج، دست‌پخت متولیانی است که نظارت بر بازار را رها کرده‌اند | غیب‌شدن برنج به دست محتکران آتش‌بس در غزه؛ کاهش قیمت در بازار جهانی نفت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ کارشناس، آینده بازار مسکن را پیش‌بینی کردند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) افت قیمت دینار و درهم در مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | موز ارزان شد قیمت طلا در مشهد با پایان‌یافتن نبرد اسرائیل و حماس کاهش یافت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت طلای جهانی پس از توافق آتش بس غزه (امروز ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی پس رفت شیوع آنفلوانزای پرندگان H۵N۱ در طیور ایران پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ آغاز فروش اقساطی خودرو KMC SR ۳ کرمان موتور از شنبه + جدول فروش (۱۹ مهر ۱۴۰۴) وام عجیب یک کارمند بانک با بازپرداخت بیش از نیم قرن + عکس قیمت امروز خودرو داخلی و خارجی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو بلاتکلیف ماند گل تازه زعفران در خراسان رضوی امروز چقدر قیمت دارد؟ (۱۶ مهر ۱۴۰۴)‌ پیش‌بینی بانک آمریکایی از قیمت عجیب طلا در سال آینده میلادی مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران: مشترکان پرمصرف منتظر قبض‌های میلیونی باشند تغییر جهت بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۶ مهر ۱۴۰۴) راهنمای جامع خرید انواع تسمه نقاله شکاف عرضه‌وتقاضای نقره ۵ساله شد | اصلاح قیمت نقره در راه است؟ علت گران‌شدن میوه چیست؟ | رئیس اتحادیه: مقصر میوه‌فروش نیست سهمیه سوخت وسایل نقلیه فرسوده تغییر می‌کند فروش فوری سایپا از روز (یکشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + بخشنامه دلار در یک‌قدمی ۱۱۴ هزار تومانی شدن (۱۶ مهر ۱۴۰۴) حذف ۴ صفر تأثیری بر تورم یا رشد اقتصادی ندارد
سرخط خبرها

پژو پارس مجوز تولید گرفت

  • کد خبر: ۲۰۸۹۰۱
  • ۰۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۰
پژو پارس مجوز تولید گرفت
دو هفته پیش، رئیس سازمان ملی استاندارد اعلام کرد تولید پژو پارس تنها تا نیمه اسفند ماه امسال مجوز تولید دارد و پس از آن برابر قانون عمل خواهد شد

به گزارش شهرآرانیوز ۲۴ دی ماه بود که مهدی اسلام‌پناه ضمن تاکید بر اینکه قانون مربوط به استاندارد‌های اجباری در صنعت خودرو، قطعا اجرا می‌شود و تولیدکنندگان نیز بایستی خود را با قوانین استاندارد انطباق دهند، اعلام کرد که گروه صنعتی ایران‌خودرو تا نیمه اسفند ماه سال جاری برای خودرو پژو پارس مجوز تولید خواهد داشت و پس از آن برابر قانون عمل خواهد شد.

وی همچنین تصریح کرد که سازمان استاندارد مسئولیتی در قبال پیش فروش‌های پس از مهلت قانون توقف تولید، ندارد و تولید کنندگان خودرو بایستی بن‌سازه‌های تولیدات خود را منطبق بر استاندارد‌های ملی کشور قرار داده و بر اساس مجوز‌های لازم از جمله رعایت استاندارد‌های ۸۵ گانه اقدام به پیش فروش خودرو‌های خود کنند.

در حالی که بر این اساس قرار بود تنها (حدود) یک ماه دیگر، خط تولید این خودرو فعال و روشن باشد، گروه صنعتی ایران‌خودرو از رایزنی با سازمان ملی استاندارد برای تمدید این مهلت و توافق بر تمدید این مهلت تا پایان سال ۱۴۰۲ خبر داد.

در این رابطه، علیمردان عظیمی- مدیرعامل گروه صنعتی ایران‌خودرو- اعلام کرد: بر اساس توافقی که با سازمان ملی استاندارد صورت گرفت و در پی حمایت این سازمان، برنامه ما این است که خودروی پژو پارس را تا پایان سال تولید کرده و تحویل دهیم؛ کمی تاخیر در تحویل این خودرو پیش آمده که از بابت آن از مشتریان پوزش می‌طلبیم، اما این طمینان را نیز می‌دهیم که قطعا به تعهدات خود عمل خواهیم کرد و مشکلی از این بابت وجود نخواهد داشت.

وی ادامه داد: برای سال آینده نیز رایزنی‌ها در حال انجام است تا خودروی پارس همچنان تولید شود؛ اما چنانچه نتوانیم دیگر خودروی پارس را با استاندارد‌های فعلی، تولید کنیم، حتما خودروی جایگزین که به لحاظ استاندارد از خودروی پارس فعلی بهتر است را برای مشتریان در نظر خواهیم گرفت.

گفتنی است که خودروی پژو پارس از سال ۱۳۷۹ برای اولین بار، در ابتدا با نام تجاری پرشیا و سپس با نام پژو پارس که نسخه فیس‌لیفت شده محصول پژو ۴۰۵ بود، در گروه صنعتی ایران‌خودرو به تولید رسید و طی سال‌های اخیر جزو پرتیراژ‌ها و پرطرفدارترین محصولات گروه صنعتی ایران‌خودرو قرار گرفت؛ چنانچه برای سال آینده این محصول دیگر مجوز تولید از سوی سازمان ملی استاندارد، اخذ نکند، پرونده آن پس از ۲۳ سال بسته خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->