نشست «پایبندی به حقوق بین الملل و منشور ملل متحد برای تضمین صلح و امنیت بین المللی» به ابتکار ایران در ژنو اژه‌ای: در امورات قضایی مردم تعلل نشود | ضرورت مشورت گرفتن در پرونده‌های دارای ابعاد پیچیده اجتماعی اژه‌ای: در امورات قضایی مردم تعلل نشود | ضرورت مشورت گرفتن در پرونده‌های دارای ابعاد پیچیده اجتماعی چالش‌های بنیاد بازی‌های رایانه‌ای در حوزه قانون‌گذاری نماینده مجلس: تنها راه نجات تالاب شادگان اتصال رودخانه کارون به رود جراحی است هیچ مشکلی برای ترخیص خودرو‌های وارداتی وجود ندارد رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: برای مقابله قاطع با شرارت احتمالی مجدد آمریکا و صهیونیست‌ها آماده‌ایم تذکر شفاهی نماینده مجلس: ارز ترجیحی به جای تخصیص به سوداگران در اختیار برنجکاران قرار گیرد نگرانی رژیم اسرائیل از بازتاب گسترده قحطی در غزه در رسانه‌های جهان آقای عراقچی، مصوبه مجلس درباره تعلیق همکاری با آژانس را منکر نشوید + ویدئو وزیر نیرو: برای دریافت پول واقعی آب از بدمصرف‌ها، طرح ارائه داده‌ایم اعتصاب غذای سرنشینان کشتی «حنظله» ظهوریان: صرفا معاملات با هدف سوداگری مشمول مالیات بر سفته بازی می‌شود تکلیف مجلس به دولت برای جذب سرمایه‌های ایرانیان خارج از کشور | دفتر تسهیل سرمایه‌گذاری در سفارتخانه‌ها تأسیس می‌شود انتقاد شدید سازمان عفو بین‌الملل به کوتاهی مقامات سوریه در انجام تحقیقات درباره ربوده شدن زنان علوی تأکید نمایندگان مجلس بر عدم قطع برق کارخانه‌ها | ضرورت سامان‌دهی بیش از ۲ هزار سؤال نمایندگان مجلس از وزرا اسامی ناطقان میان‌دستور مجلس شورای اسلامی، امروز (سه‌شنبه، ۷ مرداد ۱۴۰۴) ۵ نفر بر اثر تیراندازی در یک ساختمان در نیویورک کشته شدند + فیلم حاجی بابایی: تاکنون ۲۲۳۸ سوال از وزرا توسط نمایندگان به ثبت رسیده است ترامپ برای سفر به چین شرط گذاشت | فقط با دعوت شی به چین می‌روم محمدباقر قالیباف وارد ژنو شد خودکشی دست‌کم ۵۴ نظامی اسرائیلی از ابتدای جنگ غزه پژمانفر خبر داد: وعده فراجا برای راه‌اندازی سرویس برخط معاملات خودرو تا پایان مرداد قالیباف: در سفر به ژنو انجام وظایف سازمان ملل در برخورد با جنایات رژیم صهیونی علیه ایران و غزه را مطالبه می‌کنیم هشدار عراقچی به آمریکایی‌ها: تجاوز تکرار شود قاطع‌تر پاسخ می‌هیم شبکه ۷ اسرائیل: آذربایجان به پیمان ابراهیم خواهد پیوست نماینده ویژه سازمان ملل حملات رژیم صهیونیستی به سوریه را محکوم کرد (۶مرداد۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بن گویر: باید به هر فلسطینی در اطراف غزه شلیک کنید

  • کد خبر: ۲۰۸۹۷۴
  • ۰۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۹
بن گویر: باید به هر فلسطینی در اطراف غزه شلیک کنید
وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی گفت نظامیان این رژیم باید به طرف هر فلسطینی که به اطراف غزه نزدیک می‌شود، شلیک کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، ایتمار بن گویر وزیر امنیت داخلی اسرائیل، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم را تهدید کرد که دستور شلیک تیر در غزه توسط نظامیان اشغالگر را به گونه‌ای تغییر دهد که آن‌ها به طرف هر فلسطینی که به اطراف غزه نزدیک می‌شود، شلیک کنند.

بن گویر که در کنفرانس ازسرگیری شهرک‌سازی در غزه سخن می‌گفت، در ادامه تهدید کرد: چنانچه این خواسته عملی نشود، فعالیت کابینه ائتلافی «اسرائیل» را با اختلال مواجه خواهد کرد.

این کنفرانس روز یکشنبه توسط حزب افراطی «نیروی یهودی» به ریاست بن گویر تحت عنوان «کنفرانس پیروزی» به منظور تبلیغ ازسرگیری شهرک سازی در غزه و شمال کرانه باختری برگزار شد.

از سوی دیگر، بنی گانتس عضو شورای جنگ رژیم صهیونیستی درباره این کنفرانس گفت: برگزاری چنین کنفرانسی به تلاش‌ها برای بازگرداندن و آزادی اسرای «اسرائیلی» در غزه آسیب رسانده است.

گانتس افزود: مشارکت وزرا و اعضای ائتلاف حاکم بر «اسرائیل» در کنفرانسی با مدیریت بن گویر با هدف تبلیغ شهرک سازی در شمال کرانه باختری و نوار غزه در واکنش به حملات هفتم اکتبر، به «اسرائیلی ها» در زمان جنگ و تلاش‌ها برای آزادی اسرای اسرائیلی ضربه زده است.

حزب لیکود به ریاست بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اشغالگر قدس، در واکنش به انتقادات گانتس درباره مشارکت اعضای این حزب در کنفرانس مذکور گفت: در «اسرائیل» جریان راست گرا نیز از حق آزادی بیان برخوردار است.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

براساس گزارش‌ها تاکنون افزون بر ۲۶ هزار فلسطینی بر اثر حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی در غزه به شهادت رسیده‌اند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->