معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید
سرخط خبرها

حماس، پیش‌شرط توافق با اسرائیل را اعلام کرد

  • کد خبر: ۲۰۹۰۲۷
  • ۰۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۳:۳۹
حماس، پیش‌شرط توافق با اسرائیل را اعلام کرد
پس از اینکه مسئولان صهیونیستی مدعی آتش‌بس موقت در غزه و پیشرفت در مذاکرات تبادل اسرا شدند، مشاور رسانه‌ای رئیس دفتر سیاسی حماس گفت که این جنبش به دنبال آتش‌بس دائمی است، نه موقت.

به گزارش شهرآرانیوز، «طاهر النونو» مشاور رسانه‌ای رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) شامگاه امروز دوشنبه تأکید کرد که آتش‌بس در غزه، مقدمه اصلی هر اقدام بعدی در خصوص توافق تبادل اسرا است.

رسانه‌های اسرائیلی و غربی امروز مدعی پیشرفت در مذاکرات مربوط به تبادل اسرای فلسطینی و اسرائیلی شدند. صهیونیستها در تلاش هستند که بدون آتش‌بس دائمی و فراگیر بتوانند اسرای در بند حماس را آزاد کنند، ولی مقاومت فلسطین، این مسئله را پیش‌شرط هر گونه توافقی اعلام کرده است.

النونو با اشاره به اینکه تبادل اسرا و بازسازی غزه در مرحله بعد از آتش‌بس قرار دارد، گفت: نکته اصلی، توقف حملات به نوار غزه است و زمانی که این مسئله صورت گرفت، می‌توان سایر جزئیات را بررسی کرد.

وی همچنین تأکید کرد که «در ابتدا از آتش‌کامل و فراگیر سخن می‌گوییم، نه آتش‌بس موقتی».

محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل ثانی نخست وزیر و وزیر خارجه قطر ساعتی پیش گفت که مذاکرات درباره اسرای فلسطینی و اسرائیلی، نسبت به هفته‌های گذشته، بهتر شده و مرحله کنونی مذاکرات می‌تواند به آتش‌بس دائمی در آینده منجر شود.

النونو اسرائیل و شخص بنیامین نتانیاهو را مسئول کارشکنی در توافق دانست و گفت: ملت فلسطین و قدرت مقاومت، نخستین تضمین [اجرای توافق] هستند. گذشته از اینکه قطر، مصر و ترکیه هم ضمانتهای سیاسی داده‌اند.

وی با بیان اینکه «آمریکا باید بفهمد که اسرائیل در جنگ شکست خورده است»، خاطر نشان کرد: هنوز زود است که درباره تعداد اسرایی که آزاد خواهند شد، صحبت کنیم، ولی ما به دنبال آزادی اسرای خود و تضمین اسارت مجدد آنان هستیم».

رسانه‌های اسرائیلی روز گذشته خبر دادند که رؤسای موساد و شاباک رژیم صهیونیستی با مسئولان آمریکایی، قطری و مصری در پاریس مذاکراتی انجام دادند. هدف از این مذاکرات، «حرکت به سمت توافق جدید تبادل اسرا» بین اسرائیل و مقاومت فلسطین است.

تلویزیون اسرائیل نیز گزارش داد که این نشست به پایان رسیده و «در مذاکرات، پیشرفت حاصل شده است. در این دیدار، طرح آزادی اسرا در چند مرحله بررسی شد». دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل هم، مذاکرات را «سازنده» خواند، ولی در عین حال گفت که هنوز «شکافهای بزرگی» وجود دارد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->