اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پاکستان، حمله شبه‌نظامیان به منطقه مچ را خنثی کرد

  • کد خبر: ۲۰۹۰۴۶
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۱:۳۵
پاکستان، حمله شبه‌نظامیان به منطقه مچ را خنثی کرد
وزیر اطلاع‌رسانی دولت موقت پاکستان گفت که نیروهای امنیتی این کشور «سه حمله هماهنگ» شبه‌نظامیان در منطقه مچ در بلوچستان کشور را «با موفقیت خنثی کردند.»

به گزارش شهرآرانیوز، اچکزئی دوشنبه شب در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:  خوشبختانه هیچ خسارتی به تاسیسات این شهر وارد نشده و نیروهای امنیتی هیچ تلفاتی نداشته‌اند.

اچکزئی خبر داد: تروریست‌ها اکنون عقب‌نشینی کرده اند و نیروهای امنیتی ما در تعقیب آنها هستند.

وی پیشتر در ایکس اعلام کرده بود که «چند راکت» به مناطق ناهمواره مچ اصابت کرده است. رسانه‌ها نیز مدعی شدند که چند انفجار و تیراندازی علیه تاسیسات امنیت در مچ انجام شده که به مرگ دستکم ۲ تن منجر شده است.

بر اساس گزارش‌هایی که در رسانه ها منتشر شده است شبه‌نظامیان «ارتش آزادی‌بخش بلوچ» به اماکنی همچون راه‌آهن و زندان مچ حمله کرده و کنترل یک بزرگراه را در دست گرفته است.

از سوی دیگر در برخی گزارش‌ها به نقل از این گروه شبه‌نظامی آمده است که شبه‌نظامیان ارتش آزادی‌بخش بلوچ در منطقه «بولان» بلوچستان دستکم ۴۵ پرسنل نظامی پاکستان را کشتند.

منابع رسمی پاکستان این ادعا را تایید نکرده‌اند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->