رئیس جمهور به استان البرز سفر کرد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) برگزاری رژه روز ارتش در تهران و سایر شهرهای ایران متکی: در محاسبات آمریکایی‌ها تصور حمله به ایران به راحتی جا نمی‌گیرد ترامپ: رئیس‌جمهوری چین مرد مغروری است| او نمی‌داند چطور باید توافق کند! جان باختگان ریزش سقف کلوپ شبانه در جمهوری دومینیکن به ۱۲۴ نفر رسید افزایش تعداد قربانیان حادثه کلوپ شبانه در جمهوری دومینیکن به ۱۲۴ تن حماس بیانیه داد: فلسطینیان کرانه باختری قیام کنند اختلاف بین صهیونیست‌ها و آتش افروزی در یک کنیسه در تل‌آویو رئیس جمهور آذربایجان: خواهان روابط خوب با ایران هستیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی لغو سه ماهه تعرفه‌های ترامپ علیه کشورها غیر از چین ! افزایش تعرفه کالا‌های چینی به ۱۲۵ درصد چشم بینای پدافند بر حریم هوایی ایران| گزارش اختصاصی شهرآرانیوز از ناگفته‌های شبکه پدافندی کشور رژیم صهیونیستی به اطراف مدرسه‌ای در جنوب لبنان حمله کرد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) ضرب‌العجل یک هفته‌ای کمیسیون اصل ۹۰ به بیمه مرکزی برای اجرای کامل سامانه املاک و اسکان ارتش اسرائیل: سربازان بسیاری را در غزه از دست داده‌ایم چین ۱۸ شرکت آمریکایی را تحریم کرد| پاسخ به جنگ اقتصادی ترامپ چین به شهروندان خود برای سفر به آمریکا هشدار داد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران در آستانه مذاکرات عمان علی‌اف برای عادی‌سازی روابط با ایران شرط گذاشت! لایحه دوفوریتی واگذاری اختیار تعیین ساعت رسمی به دولت تصویب شد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: نباید برای پیشبرد کار‌ها معطل منابع بمانیم شمار شهدای بمباران شجاعیه غزه به ۳۵ شهید افزایش یافت (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) حمله جدید یمنی‌ها به تل‌آویو و ناو هواپیمابر آمریکا (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) رسانه صهیونیستی فاش کرد: ارتش تصمیم دارد رفح را به بخشی از منطقه حائل تبدیل کند حضور ۴۰۰۰ سرباز انگلیسی در عملیات منطقه هند-اقیانوسیه کشته شدن ۹۸ نفر در حادثه ریزش سقف کلوپ شبانه در جمهوری دومینیکن
سرخط خبرها

خروجی جلسه شورای امنیت ملی کاخ سفید؛ دنبال جنگ با ایران نیستیم

  • کد خبر: ۲۰۹۰۵۹
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۷:۵۲
خروجی جلسه شورای امنیت ملی کاخ سفید؛ دنبال جنگ با ایران نیستیم
در جلسه فوری شورای امنیت ملی کاخ سفید اقدامات واکنشی به حادثه حمله پهپادی به نظامیان آمریکایی در مرز اردن و سوریه در چند سطح اعلامی و اعمالی مورد جمع‌بندی مقامات سیاسی و امنیتی آمریکا قرار گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، مقامات سیاسی_ امنیتی آمریکا در جلسه اضطراری شورای امنیت ملی کاخ سفید، استدلال و فشار تندرو‌های جمهوری‌خواه و عملیات روانی شدید بنگاه‌های رسانه‌ای همسو با اسرائیل برای متهم‌سازی ایران به انجام حمله به نیرو‌های نظامیشان در اردن و تهدید حمله نظامی به ایران را به دلیل چالش‌های داخلی، جهانی و منطقه‌ای رد کردند.

پس از این حملات جدی مقامات سیاسی _ امنیتی کاخ سفید جلسه اضطراری در شورای امنیت ملی آمریکا به ریاست بایدن و به پنج دلیل عمده تشکیل دادند.

دلایل پنج‌گانه شکل‌گیری این جلسه عبارت بودند از؛ ۱. عمق تلفات نیرو‌های آمریکایی، ۲. موفقیت پهپاد‌های گروه‌های ضدآمریکایی برای نفوذ به راهبردی‌ترین پایگاه نظامی آمریکا در شمال شرقی اردن به نام برج ۲۲ آمریکا، ۳. ناکارآمدی سیستم پدافندی ویژه و چندصد میلیون دلاری پنتاگون در اردن با عنوان «سیستم امنیت مرزی» ۴. نگرانی جدی مقامات سنتکام از تزلزل در سیستم بازدارندگی منطقه‌ای، ۵. بررسی و تنظیم‌گری راهبرد‌های پاسخ به تهدید.

در جلسه فوری شورای امنیت ملی کاخ سفید اقدامات واکنشی به این حادثه در چند سطح اعلامی و اعمالی مورد جمع‌بندی مقامات سیاسی و امنیتی آمریکا قرار گرفته است.

در سطح اعلامی، طراحی بیانیه رئیس‌جمهور آمریکا، طراحی کنفرانس خبری سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید و انجام مصاحبه چند تن از مقامات سیاسی و نظامی آمریکایی با رسانه‌های مطرح برنامه‌ریزی شده است که سه رویکرد اعلامی، «همدردی با خانواده‌های کشته‌شدگان، اعلام برنامه پاسخ سخت واشنگتن برای مسببان حمله و رد اتهام حمله به پایگاه آمریکایی از سوی ایران» را اطلاع‌رسانی نمایند.

«دنبال جنگ با ایران نیستیم» مهمترین گزاره‌ای بود که از سوی سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید پس از این جلسه فوری مطرح و در سطح رسانه‌های جهانی بازتاب داده شد.

طرح گزاره‌های مشابه دیگر در مواضع رئیس کمیته نیرو‌های مسلح کنگره آمریکا مبنی بر اینکه «به نظر نمی‌رسد که ایران مستقیماً دستور انجام این حمله را صادر کرده باشد.» و همچنین اظهارات یک مقام عالی‌رتبه امنیتی آمریکا در گفتگو با «سی بی اس» مبنی بر اینکه «حمایت ایران از شبه نظامیانی که به پایگاه آمریکا حمله کردند، به معنای حمله از سوی ایران نیست.» نمونه‌هایی از مستندات تصمیم مقامات آمریکایی برای رد اتهامات علیه ایران و رد امکان جنگ با ایران بوده است.

در سطح اعمالی البته آمریکایی‌ها برای جبران حداقلی خسارت‌های اخیر و پیشگیری از تزلزل در سیستم بازدارندگی منطقه‌ای در پی ضربه‌زنی به نیرو‌های مقاومت در سطح منطقه، به‌ویژه در کشور‌های عراق و سوریه در قالب الگو‌های عملیاتی خاص هستند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->