به گزارش شهرآرانیوز، امین دلیلی ضمن تاکید بر این نکته که اعمال جراحی چاقی هم معنا با جراحی زیبایی نیست و بلکه جزء جراحیهای درمانی و خط آخر درمان چاقی محسوب میشود اظهار کرد: بیماری که از چاقی خود رنج میبرد و با مراجعه به متخصص تغذیه، انجام فعالیتهای ورزشی، بررسیهای پزشکی و روانپزشکی چاقی درمان نشده است، معمولا به عنوان آخرین گزینه به متخصص چاقی ارجاع داده میشود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر روش جدیدی به نام بوتاکس معده در درمان چاقی مطرح شده است تصریح کرد: تعداد زیادی از بیماران مبتلا به چاقی، تمایل به انجام بوتاکس معده به جای عمل جراحی چاقی دارند. عملکرد بوتاکس معده در واقع اینگونه است که توسط سم بوتولینوم عضلات معده را شل میکنند، تا معده احساس گرسنگی نکند و باعث ولع فرد نشود.
دکتر دلیلی در عین حال تاکید کرد: بوتاکس معده هنوز در دست مطالعه و تحقیق است و استفاده از آن در کاهش چاقی تأیید نشده است. ایرادات وارد شده به روش بوتاکس معده این است، که درطیف یک BMI خاص اتفاق میافتد و فقط در چاقی سطح یک و اضافه وزن قابل انجام است.
متخصص چاقی و استادیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: استفاده از این روش، تنها ۵ تا ۶ کیلو کاهش وزن را دربردارد و فردی که ۵۰ کیلو اضافه وزن دارد، کاهش وزن ۵ تا ۶ کیلویی چشمگیر نیست و کسانی که در طبقه بندی عمل جراحی چاقی قرار میگیرند، تصورشان بر این است شاید این روش برای آنها مناسب باشد.