سارق نسخه‌های تاریخی مقبره «شاه نعمت‌الله‌ولی» به دام افتاد سرگذشت تلخ یک زن؛ از اعتیاد تا فرزندآزاری این واقعاً یک «بحران» است کشف اسکلت یک زن متعلق به ۳۲۰۰ سال پیش در شهرستان بابل اطلاعیه سازمان امدادونجات هلال‌احمر درخصوص احتمال وقوع طوفان تندری و سیلاب در خراسان و چند استان دیگر (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۱۴ درصد متقاضیان وام ازدواج و فرزندآوری در صف هستند مصرف چه مقدار نمک در روز برای سلامتی خطرناک است؟ پیشنهاد دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برای افزایش سن ورود زنان به هیئت علمی دانشگاه‌ها آتش‌سوزی ۲.۵ هکتار از مراتع قره‌چغه قوچان خراسان رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک کشته و ۸ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس در آزادراه کرج-تهران (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) توپ برخورد با «تخلیه فاضلاب در اراضی کشاورزی» در زمین شهرداری مشهد بعد از ۷ سال فاش شد؛ ردّپای مرد مستأجر در ناپدیدشدن زن صاحبخانه فروش ۱۰۰ میلیونی نوزاد توسط مادر معتاد برملا شد قتل پسر ثروتمند با سم مار افعی | اعترافات متهمان در دادگاه فرمانده انتظامی مشهد از ۵۰ فقره سرقت باند نقابداران بی قرار پرده برداشت ثبت‌نام آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز، از خرداد ۱۴۰۴ آغاز می‌شود نقش مؤثر تصاویر ماهواره‌ای در پایش آلودگی هوا تدوین کتب درسی جدید در حوزه کدنویسی انجام می‌شود ضرورت اطلاع خانواده از احوالات کودکان برای به حداقل رساندن آسیب‌های دوره نوجوانی مصرف گوشت در سالمندان نباید صفر شود هتل‌های مشهد برای عروسی؛ شبی به یاد ماندنی با خدمات خاص و فضای مجلل صدور هشدار نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رتبه برتر کشوری در شاخص خلاقیت و نوآوری، در دست موزه طبیعی سمنان پیوند رایگان، افتخار نظام سلامت ایران؛ نجات سالانه ۸۰۰ جان با اهدای عضو در مشهد | راه‌اندازی مرکز برداشت بافت در بهشت‌رضا(ع) شکارچی فعال در فضای مجازی دستگیر شد بار دیگر هشدار خودمراقبتی برای مردم کلانشهر مشهد صادر شد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حرکت جدی بیمارستان منتصریه مشهد در مسیر توسعه پیوند اعضا | فرهنگ‌سازی درباره مرگ مغزی، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای رسانه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۴ درجه می‌رسد هشدار پلیش فتا درمورد فروشندگان سوالات نهایی | لو رفتن سوالات قبل از ساعت مشخص غیرممکن است ۲۹ هزار کودک بازمانده از تحصیل ۶ تا ۱۱ ساله جذب مدارس خواهند شد توصیه‌های طلایی برای تأمین آب بدن در گرمای هوا
سرخط خبرها

نوشیدن آب همراه با وعده های غذایی اشتباه است؟

  • کد خبر: ۲۲۰۵۹۲
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۵
نوشیدن آب همراه با وعده های غذایی اشتباه است؟
یکی از موضوعات چالش برانگیزی که نگرانی افراد زیادی را برانگیخته است، نوشیدن آب با وعده‌های غذایی است. تا چندین سال پیش تصور می‌شود که نوشیدن آب با وعده‌های غذایی مضرات بسیار زیادی دارد و می‌تواند موجب اختلال در سیستم گوارش شود. اما آیا این باور هنوز هم پا برجا است؟
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز؛ در خصوص خوب یا بد بودن خوردن آب با غذا نظرات متفاوتی وجود دارد و در این باره تحقیقات بسیاری نیز انجام و نتایج متفاوتی وجود دارد. برخی از متخصصان بر این باورند که نوشیدن آب با غذا ممکن است موجب رفلاکس معده شود. در مقابل برخی دیگر از متخصصان بر این باورند که نوشیدن آب همراه با غذا روند گوارش غذا را تسریع می‌بخشد و از یبوست جلوگیری می‌کند. همچنین گفته می‌شود که نوشیدن آب با غذا می‌تواند روند جذب مواد معدنی و مغذی را تسریع بخشد.

اما متخصصان طب سنتی بر این باورند که نوشیدن آب با غذا می‌تواند موجب ضعف معده شود. به همین دلیل این عمل در طب سنتی نهی شده است. بر اساس نظر متخصصان کسانی که به همراه غذای خود آب می‌نوشند، قدرت هضم غذا را کاهش داده و موجب سردی معده می‌شوند. جالب است بدانید خوردن آب با غذا در طب اسلامی نیز همچون طب سنتی مضر شمرده می‌شود. متخصصان طب اسلامی بر این باورند که نوشیدن آب همراه با وعده‌های غذایی عملکرد اسید معده را مختل می‌کند.



مهم‌ترین مضرات خوردن آب با غذا از نظر آن دسته از متخصصانی که بر این باورند این کار ممکن است به سلامتی صدمه بزند، وارد کردن فشار به حجم معده، افزایش خطر رفلاکس معده و ایجاد درد در ناحیه شکم است. اگر به همراه غذا آب نوش جان می‌کنید و بلافاصله معده درد می‌گیرید، ضروری است این کار را کنار بگذارید.

فواید قبل غذا آب خوردن

طبق یک سری تحقیقات انجام شده، متخصصان به این نتیجه رسیده‌اند که نوشیدن مقداری آب قبل از غذا می‌تواند با اشغال فضای معده موجب کاهش اشتها و در نتیجه لاغری شود. در واقع می‌توان گفت با ورود آب به معده، معده سیگنال‌های ناشی از سیری را به مغز ارسال کرده و اشتها را کاهش می‌دهد؛ بنابراین اگر مبتلا به چاقی هستید، این روش می‌تواند برای شما بسیار مفید باشد.

بهتر است به خود رجوع کنید

با توجه به آنچه که گفته شد، می‌توان گفت در پزشکی نظرات مختلفی در این باره وجود دارد؛ بنابراین بهتر است به خود رجوع کنید. اگر رفلاکس معده دارید یا پس از غذا شاهد ناراحتی‌های گوارشی هستید، نوشیدن آب را در بین غذا حذف کنید، در غیر این صورت می‌توانید همراه با غذا آب بنوشید. البته توجه داشته باشید که نوشیدن مایعات قندی و گازدار با غذا به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->