قتل پیرمرد میلیاردر تهرانی با اجیر کردن پیک موتوری ! تصادف اتوبوس با ۹ خودرو در کرمان | راننده مشکل روحی روانی داشت (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) گرد و خاک در جاده‌های خراسان رضوی دید رانندگان را کاهش داد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) کاهش دمای هوا در نیمه شمالی کشور تا پایان هفته جاری تصادف شدید دو خودرو در جاده کلات - مشهد ۸ مصدوم برجای گذاشت (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدارس پنج شهرستان در سیستان و بلوچستان فردا (سه شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) غیرحضوری شد پشت پرده انفجار بندر شهید رجایی؛ قصور در نگهداری مواد خطرناک تصادف در جاده قدیم قم _ کاشان ۶ کشته و مصدوم برجای گذاشت (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصویب درجه‌بندی و حفاظت از غار‌های ارزشمند خراسان رضوی در کارگروه ملی غارشناسی شمار جانباختگان حادثه بندرعباس به ۶۵ تن رسید + فیلم کشف ۷۷ کیلوگرم حشیش از خودرو سواری در مشهد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) امکان پرداخت خسارات طوفان به شهروندان تهرانی از طریق محاکم قضایی+ویدئو استرداد روزانه هزار و ۸۰۰ تبعه غیرمجاز افغانستانی از دوغارون به کشورشان پرداخت بیش از ۲.۵ همت مستمری به مددجویان خراسان رضوی | حدود ۶۷ هزار نفر، مشمول دریافت کمک‌های خاص هستند یادی از «ناصر دیوان کازرونی» نماد مقاومت ایران در جنگ جهانی اول | او ارتشی یک نفره بود علیه استعمار قطره قطره خون‌هایی که دریای عشق شدند فعالیت حدود ۳ هزار عطاری در مشهد | کمتر از ۱۵۰۰ عطاری مجوز فعالیت قانونی دارند راز عجیب پیداشدن اسکلت مرد روی تخت خانه متروکه در مشهد + عکس هشدار خود مراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وقتی «گریه واجب» می‌شویم! هرآنچه باید درباره روش های مصرف، نگهداری و پخت برنج بدانید | راه و رسم پلوخوری اماواگر‌های بیمه فرزند پسر بالای ۱۸ سال آغاز مرحله منطقه‌ای سیزدهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان در مشهد دفع انگل با این میوه خوشمزه! شاخص BMI | معیار دقیق سلامت یا گمراه‌کننده برای ورزشکاران؟ جست‌وجوی اسامی مصدومان انفجار بندرعباس به تفکیک مراکز درمانی با هوش مصنوعی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: سالانه ۸۰۰ نفر بر اثر سوانح کار در کشور جان خود را از دست می‌دهند دیار امام‌رضا(ع)، همدرد بندرعباس | آمادگی خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی به حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نوشیدن آب همراه با وعده های غذایی اشتباه است؟

  • کد خبر: ۲۲۰۵۹۲
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۵
نوشیدن آب همراه با وعده های غذایی اشتباه است؟
یکی از موضوعات چالش برانگیزی که نگرانی افراد زیادی را برانگیخته است، نوشیدن آب با وعده‌های غذایی است. تا چندین سال پیش تصور می‌شود که نوشیدن آب با وعده‌های غذایی مضرات بسیار زیادی دارد و می‌تواند موجب اختلال در سیستم گوارش شود. اما آیا این باور هنوز هم پا برجا است؟
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز؛ در خصوص خوب یا بد بودن خوردن آب با غذا نظرات متفاوتی وجود دارد و در این باره تحقیقات بسیاری نیز انجام و نتایج متفاوتی وجود دارد. برخی از متخصصان بر این باورند که نوشیدن آب با غذا ممکن است موجب رفلاکس معده شود. در مقابل برخی دیگر از متخصصان بر این باورند که نوشیدن آب همراه با غذا روند گوارش غذا را تسریع می‌بخشد و از یبوست جلوگیری می‌کند. همچنین گفته می‌شود که نوشیدن آب با غذا می‌تواند روند جذب مواد معدنی و مغذی را تسریع بخشد.

اما متخصصان طب سنتی بر این باورند که نوشیدن آب با غذا می‌تواند موجب ضعف معده شود. به همین دلیل این عمل در طب سنتی نهی شده است. بر اساس نظر متخصصان کسانی که به همراه غذای خود آب می‌نوشند، قدرت هضم غذا را کاهش داده و موجب سردی معده می‌شوند. جالب است بدانید خوردن آب با غذا در طب اسلامی نیز همچون طب سنتی مضر شمرده می‌شود. متخصصان طب اسلامی بر این باورند که نوشیدن آب همراه با وعده‌های غذایی عملکرد اسید معده را مختل می‌کند.



مهم‌ترین مضرات خوردن آب با غذا از نظر آن دسته از متخصصانی که بر این باورند این کار ممکن است به سلامتی صدمه بزند، وارد کردن فشار به حجم معده، افزایش خطر رفلاکس معده و ایجاد درد در ناحیه شکم است. اگر به همراه غذا آب نوش جان می‌کنید و بلافاصله معده درد می‌گیرید، ضروری است این کار را کنار بگذارید.

فواید قبل غذا آب خوردن

طبق یک سری تحقیقات انجام شده، متخصصان به این نتیجه رسیده‌اند که نوشیدن مقداری آب قبل از غذا می‌تواند با اشغال فضای معده موجب کاهش اشتها و در نتیجه لاغری شود. در واقع می‌توان گفت با ورود آب به معده، معده سیگنال‌های ناشی از سیری را به مغز ارسال کرده و اشتها را کاهش می‌دهد؛ بنابراین اگر مبتلا به چاقی هستید، این روش می‌تواند برای شما بسیار مفید باشد.

بهتر است به خود رجوع کنید

با توجه به آنچه که گفته شد، می‌توان گفت در پزشکی نظرات مختلفی در این باره وجود دارد؛ بنابراین بهتر است به خود رجوع کنید. اگر رفلاکس معده دارید یا پس از غذا شاهد ناراحتی‌های گوارشی هستید، نوشیدن آب را در بین غذا حذف کنید، در غیر این صورت می‌توانید همراه با غذا آب بنوشید. البته توجه داشته باشید که نوشیدن مایعات قندی و گازدار با غذا به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->